"СНИМКИ за с-ПОМЕН" ... или пак за ПРИОРИТЕТИТЕ на "закрилниците" НИ
И ПОЛИЦАИ ЩЕ СНИМАТ АБИТУРИЕНТИТЕ
наред с роднините, за да има ред по време на баловете. С камери стриктно ще се запечатва извозването на абитуриентите до заведенията, където ще празнуват, съобщи МВР. Нарушителите най-вероятно ще бъдат санкционирани с глоби за непоставени колани и употреба на алкохол. Ще се следи и за хвърляне на бомбички, използване на фойерверки и носене на оръжие. Предвидени са и мерки за обезпечаване на автобусите, с които ще се превозват абитуриенти за екскурзии. Един инцидент вече има. В четвъртък на тържество в пловдивското СОУ "Цар Симеон Велики" двама пияни младежи започнали да крещят и блъскат строените ученици. Полицай се опитал да ги изгони от двора, при което 19-годишните момчета се нахвърлили върху него и му скъсали униформата. По-късно двамата са задържани.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
ЛЕМС:
Видях вчера пред НДК първа проява на "ГРИЖАТА" на пазителите на реда в униформа - кибичеха като на зрелище и бяха повече от достатъчно на брой!!!
Само дето не люпеха семки ..., но ФОТОАПАРАТИ НЕ ВИДЯХ!
Обаче за друго се ядосах: БЕ НЕМАТ ЛИ СИ РАБОТА ДА ЛОВЯТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, та се занимават с децата? Или си "бройкат" следващите жертви????
Направо не знам кво да мисля вече - заглавикват ни май да не мислим за Важните неща: "договорки" с МВФ и прочие "матричари", издънки на оВълчени, пардон, облечени във власт НЕбългарски управници и т.н. май...
В този случай си мисля, че най-дбре е да търсим бяло оръжие за черни дни. Уверявам ви, то много скоро ще ни потрябва. Други възможности не останаха. Щом БГ полиция почва открита война срещу децата на България, то нека ние унищожим тая полиция, преди тя да унищожи нас.
Абе ти нормален ли си бе ПАРАНОИК ??Елтимир писа: Ченгетата оглеждат за ученички, които да доставят на мангалите. Поне тук мнението за БГ полиция е такова. И за случая в Пазарджик знаеха, че лично министър Петков е наредил да бъдат освободени убийците, понеже са цигани. Питаха ме зашо не го разгласим. Отговорих им, че на българите вече не им пука за децата им. Питаха ме как може БГ полиция да се занимава със сводничество и наркотици. Отговорих, че това е демо/но/крацията. Да убиеш един цял народ и никой да не протестира.
В този случай си мисля, че най-дбре е да търсим бяло оръжие за черни дни. Уверявам ви, то много скоро ще ни потрябва. Други възможности не останаха. Щом БГ полиция почва открита война срещу децата на България, то нека ние унищожим тая полиция, преди тя да унищожи нас.
Ей такива малоумници правят лошото мнение на вън за България !!!
Какво общо имат ченгетата и циганите?!-освен това ,че редовно пребиват някой нещастник-джебчия !
Полицията обслужва интересите на управляващите, а не на низшите Глупако !
Ты като гледам май си простичка бивша кука !
Това го знам от лични наблюдения.
на кой му пука какво мисли Ханс, Джон или Жан за България ? Да не си мислиш, че на тях им пука пък какво си мислим ние за тях ?!?!никулинка писа: Ей такива малоумници правят лошото мнение на вън за България !!!
Ты като гледам май си простичка бивша кука !![]()
... и що пишеш на руска клавиатура?
Поздрави
Атила
Никулинка + Стояник са едно и също четириного, като не е ясно кой точно е "задника" и кой "главата" - те често си разменят местата. Обиждат, извиняват се, питат, дразнят - провокатори.
Ако толкова ти "писва", пиши на админа.
Най-малкото се загрозняват темите като някой отвръща на такива "изаквания".
Бъдете живи и здрави, приятели. Радвам се, че посещавам форума.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.