Слави: Това е държавен преврат, оставка, съд и затвор!
Изборите в България се фалшифицират от ПП-ДБ, заяви той
Прочети още на:
Тенгри яко в пърдяко
преди 1 секунда
Лично аз, отивам на баир в неделя

)) не знам за вас, но местните избори са натаманени много преди машинното гласуване чрез корпоративните схеми на местните играчи с пари

)) За това, въобще, никъде, по никоя медия не се говори. Бъдещият кмет е предварително ясен

)) машинният вот ще го легитимира и ако ПП-ДБ го манипулират ще настане гражданска война, защото на всички местни играчи се развалят схемите, а схемите са много пари, платени гласове

))
МИСЛЕЩА до Тенгри
преди 40 минути
Абсолютно съм съгласна с Вас. Имам лични наблюдения от нашата община, и знам кои точно играчи /фирми/ стоят зад нашия сегашен и бъдещ кмет. И аз ще отида "за гъби"!
Тенгри яко ф пърдяко
преди 13 секунди
До МИСЛЕЩА до Тенгри
Това е чистата реалност по места без залъгалки и илюзии! Местната власт е Задкулисието, търсеното Задкулисие, защото там всичко се решава "зад кулисите' и то буквално на маса с тежки яденета и пиенета

)) Там няма партии, а само пари и схеми. Но има парии

)) Партии-пари-парии! ИТН на местно ниво са част от схемите на ГЕРБ. Казвам го най-отговорно. И я вижте днес в НС, те с кого са? С ГЕРБ, нали? Затва на местно ниво, казват, че ще са "голямата изненада"

)) А моето сигурно инфо е, че бизнесмени от ГЕРБ наляха пари в тях под формата на гласове, хахахахаха,с една дума, симпатизанти на ГЕРБ ще отидат да гласуват за ИТН на местно ниво

)) Схемата е сигурна, кат тва, че умрелият ша бъде погребан, хахахахаххахахахахаахаха
ВСИЧКО Е РЕЖИСИРАНО?
преди 8 минути
ЦЕЛТА Е онези колебаещите се дали и за кого да гласуват, които са вероятно над 40%, да не отидат до урните в неделя. Така от една страна се "вдига стойността" на купения вот и корпоративния вот, а от друга страна се бетонират "ПРАВИЛНИТЕ ХОРА". Т.е. СТАРОТО, СТАТУКВОТО, каквото са напр.Терзиев и Хекимян. Защото кметът на София е евентуален БЪДЕЩ ПРЕМИЕР или ПРЕЗИДЕНТ. Вътрешните соц. проучвания показват, че при масово гласуване на ключови места ще има ИЗНЕНАДИ. Затова машините пречат!
Тенгри яко в пърдяко
преди 1 секунда
До ВСИЧКО Е РЕЖИСИРАНО?
На местните избори няма "наказателен вот", на парламентарните също, макар там олицетворяващите протестният вот, могат малко повече да лавират. На местните избори, тази опция е напълно изключена, защото там дори да има видима алтернатива, тя пак е част от схемата на парите и е създадена парично алтернатива, кукички за нови гласове и преразпределение тежестта на определени играчи в схемите

)) Ако един играч с пари, не го удовлетворява нещо, той финансира опозиция

)) която да му донесе нови гласове и да увеличи тежестта му в Общината, Общинският съвет чрез групата общински съветници, която ще създаде и чрез, която ще контролира дейността на кмета, хахахахахахха... ДА НА МЕСТА ЩЕ ИМА ИЗНЕНАДИ, НО ИЗНЕНАДИТЕ ЩЕ СА ЗА ЕЛЕКТОРАТА. ЛИЧЕН ОПИТ, ПИЧ! ЛИЧЕН ОПИТ! ПИТАЙ ПАТИЛО, А НЕ СТАРИЛО!