Шиши - гнусен турчалак и резан жагалак! истинска, неподправена омраза

преди 2 години 11 месеца #58483
Рязан мамул, а къде е пръстчето, пръстчето...;))) Мама ти гнусна турска, резана, чатлашка. Искам главата на този резак на поднос - кървяща с изцъклени дзъркеели и език, за да му го подам посмъртно в устенцата....

Пеевски иска разум от Асен Василев и да си знае мястото

news.bg/politics/peevski-iska-razum-ot-a...PL7X3pVOr0S-spKz88O4

Шиши Резания Мамул
преди 1 секунда
Скарай са на Асан Вайсман, чи освен ДДС-то за ресторантити, требе и електората скоро, а са запира;))) Щот съм много резан отдоле, та ча и отгоре изрезан;)))

"Пирола" се появява все по-често, пикът на ковид вълната ще е в началото на ноември
Доц. Кунчев: Няма смисъл от крайни мерки с дълга карантина вкъщи
Обновена

Прочети още на: www.dnes.bg/index/2023/10/02/pirola-se-p...PJBqw#comment-newest

Шиши Долен Турчалак
преди 1 секунда
Нал си знайти, чи съм резан жагалак и долен турчалак? Абе, вие, добре ли сте? Да дадете турци да ва управляват и йевът? Какви българи сте? Турците като мен са добри само с отрязани глави и в устана с хуй наврян! ;))) таз гледка за жугала, баш е срам! И знайте, дет жугал въ язди, Яга здраво ва жувязди... Ей, булгаре, тва е срам, да ва рани мой салам! Кой, кой, кой? Е, разбрахте - круто Мой!;)))

Шиши Биши Кочана
Ми кво да ви каа, вий си знайте, чи съм резан потурнак и никакъв българин не съм;))) съм си резан жагалак и долен потурнак! Ама вие, вече сте ги забравили тези думи, оти сте гоуемите хейропце, а децата ви са дебилни имбецили с широки усмивки, розови очила и несекващ оптимизъм;))) Та, кой? Кой, кой, кой? Кой назначи Пеевски? Сега, разбрахте ли, кой?:)))

Шиши Туркинята
преди 2 секунди
Искам бръсната слива да ти лижа и след туй чатлака мазен да нанижа!

Шиши Баш Жугала
преди 2 секунди
На кърджалискен кьошкет кат го вада, чак в София напира, гъдзъ на Гонзо, той намира! На мажко дупе, той се радва, без свян го тъпче и завраща: отново пак и пак, чи в Рая нема таа рад! Без вазелин и без помад!

Пеевски размаха пръст на Асен Василев: Спазвай споразуменията!
Дълбоко вярвам в това, че разумът ще надделее над личните амбиции, се чете в декларация

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2023/10/02/peevski-...orazumeniiata.584546

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 2 години 11 месеца #58484
"ВЪЗРАЖДАНЕ" СА ТУРЦИ!

1 4 !ОТГОВОРИ
Анонимен
преди 17 минути
До 120, aма Копейкин като гласува за избор на Пеевски в комисията за конституционните промени, тогава не потъна от срам, нали?

преди 2 години 8 месеца #58726
Tангра ебе Аллах
преди 2 секунди

Сега виждате ли, как етническата турска партия ДПС и нейните дьонмета като онова очилатото седесарче, почват да ви таковат родата до 9-то коляно? Резаният се разпорежда с България като с пашаллък и абсолютно никаква реакция, което ясно показва, че протестите срещу Пеевски "ДАНС white me " беха абсолютно платени;))) Къде са сега българите да скокнат срещу турците и да започнат да убиват турци? Нема ги! Докато не се убият турците в България, винаги ще имаме подобни проблеми. Турчин ли е, не е човек!

Пеевски със сигнал до ДАНС заради екип на забранената в ЕС телевизия "Русия 1"
Провокацията - лош сигнал към нашите евроатлантически партньори

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2023/12/28/peevski-...ziia-rusiia-1.593578

преди 2 години 8 месеца #58727
Няма какво да се лъжем. С влизането на България в Шенгенската зона губим суверенитета си още повече. Защо? Защото ще ни лишат от контрол над границите ни и политиките ни по отношение на миграцията. Изискали са от българските предатели да разрешат влизането на пришълци от Афганистан или Сирия. Много от тях ще са най-различни изроди и участници във военните действия в тези страни.

преди 2 години 7 месеца #58767

Гонзо е в сконфуз, а прасето Делян квичи, отворил дзурлата голяма, млящи грозно той за двама!
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :karte4: :karte4: :karte4: :karte4: :karte4:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.