Местните избори в Годината Дванш

преди 2 години 10 месеца #58553
Цанов и Николай Марков на разпит в НС - кодовете за машините | Смъртните заплахи от Алексей Петров
www.youtube.com/live/m8JVZQk1VF4?si=7nj6...Z9IycjKnSrvdiYCLipGs

и още

Трябва да се гледа от всеки, който ще гласува, защото, аз, няма;))) Искам само да допълня полковника Марков: правителството е нелегитимно, не само заради нелигитимен, фалшифициран машинен вот, правителството е нелигитимно поради икономическите и социалните механизми, с които политическата олигархия (кръговете от фирми), оробява личния свят и съзнание, бита и бъдещето на хората. Хората са превърнати в едни безволеви пешки, които се движат по шахматната дъска, за да може шахматната партия да завърши по начина, по който трябва. А, местните избори са Първичното Зло;)))

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 2 години 10 месеца #58567
Сведение: Виж това...

www.mirbg.bg/post/nay-vazhniyat-problem-...za-kmet-vasil-kendov

Реплика: Тоа е голем боклук!;))) По цял ден киснеше по заседанията на ОС в Общината! Кой го рани? А, да, жена му работеше май юрист консулт в същата Община и познай, дали не ни слагаше жалбите дето пускахме на трупчета;))) Нашта хубавица има подадени около 55- 60 жалби срещу нея! Абсолютен рекорд, за който и да е кмет или кметски наместник;))) И въпреки това, не я махнаха! ;))) Ти на тоа с таа еврейска физиономия, би ли дала доверие?;))) Нивгашшшш в жизни!;))) Плюя и пикая! Хубаво е, че не си изпълняват бюджета, чи инак борбите там, щеха да завършват с трупове,а при нас, със сигурност ще завършат с трупове;)))

преди 2 години 10 месеца #58568
Тази извадка, ясно показва, че партиите са просто "касички за пари" на всякакъв вид бизнесмени и бизнес кръгове и конгломерации и ако се съгласат да реализират политически, това, което те искат, тогава въпросният бизнесмен, бизнескръг или корпорация просто ги купуват. Няма значение, абревиатурата им, т.е. как се казват, щом зад тях започнат да стоят големи пари. Големите пари пазаруват електорат, а политическото говорене, как ще ви опраат е, за да ви приспат за истинските си намерения - ДА ВИ ГО НАШМУЛАТ БЕЗ ВАЗЕЛИН!;)))
АВЕЕЕЕЕЕЕ, КРАТУНИ ПРОСТИИИИИИИИИИИИИИИИ!

Неизвестна партия изпревари ДПС по разходи за политическа реклама
СБОР се нарежда на пето място по похарчени средства в предизборната кампания

www.segabg.com/hot/category-bulgaria/nei...kk-Du4fok0NraYT6qrb8

Затова появата на СБОР в тази група е доста необичайно. Тази партия е регистрирана още през 2012 г. от бизнесмена Димитър Илиев. За първи път обаче широката общественост разбра за съществуването й през 2023 г., преди предсрочните избори през април. Тогава тя участва във вота чрез коалицията „Заедно“, прочула се с това, че беше оглавена от Ива Митева и Любомир Каримански – бивши водещи политици и депутати от партията на Слави Трифонов ИТН.
Всъщност, ИТН е надмината по рекламни разходи и от други малки извънпарламентарни формации като ВМРО-БНД, „Левицата“, КОД и „Съединени за Пловдив“. Това показва, че слабоизвестните политически сили не бива да се подценяват, след като са толкова способни да събират спонсори.

преди 2 години 10 месеца #58569
Виктор Драголов, Стара загора - продаване, прехвърляне, препредаване на гласове

drive.google.com/file/d/1lXbaolQo6b3C2cx.../view?usp=drive_link

Нема просто да го споделя, свалих си го и ще го публикувам отделно, хахахахаха, за да се вижда още по-ясно. Мен устата ме заболя да казвам, че местните избори са схема от схеми;))) Тоя толкова, тоя толкова, но има и други разговори, които срещу тия гласове се получават определени дивиденти за предлагащите гласовете. Значи, ако даде 700 гласа, (смятайте 700 човека безропотно отиват под строй до урните за нищо и никви пари) той не го прави щото "иска да работи с нас", хахахахаха, тези хора не работят, разберете го те търгуват, срещу тези 700 гласа, той получава нещо за него от общината после, услуга някаква за негова лична полза. Свидетел съм по неволя на такива разговори на маса и кат са опиха, си казаха всичко, хахахаха, аз само леко ги подбутвах и слушах;)))

преди 2 години 10 месеца #58571
Слави: Това е държавен преврат, оставка, съд и затвор!
Изборите в България се фалшифицират от ПП-ДБ, заяви той

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2023/10/27/slavi-to...yd-i-zatvor.587284,3

Тенгри яко в пърдяко
преди 1 секунда

Лично аз, отивам на баир в неделя;))) не знам за вас, но местните избори са натаманени много преди машинното гласуване чрез корпоративните схеми на местните играчи с пари;))) За това, въобще, никъде, по никоя медия не се говори. Бъдещият кмет е предварително ясен:))) машинният вот ще го легитимира и ако ПП-ДБ го манипулират ще настане гражданска война, защото на всички местни играчи се развалят схемите, а схемите са много пари, платени гласове;)))

МИСЛЕЩА до Тенгри
преди 40 минути
Абсолютно съм съгласна с Вас. Имам лични наблюдения от нашата община, и знам кои точно играчи /фирми/ стоят зад нашия сегашен и бъдещ кмет. И аз ще отида "за гъби"!

Тенгри яко ф пърдяко
преди 13 секунди

До МИСЛЕЩА до Тенгри

Това е чистата реалност по места без залъгалки и илюзии! Местната власт е Задкулисието, търсеното Задкулисие, защото там всичко се решава "зад кулисите' и то буквално на маса с тежки яденета и пиенета;))) Там няма партии, а само пари и схеми. Но има парии;))) Партии-пари-парии! ИТН на местно ниво са част от схемите на ГЕРБ. Казвам го най-отговорно. И я вижте днес в НС, те с кого са? С ГЕРБ, нали? Затва на местно ниво, казват, че ще са "голямата изненада" ;))) А моето сигурно инфо е, че бизнесмени от ГЕРБ наляха пари в тях под формата на гласове, хахахахаха,с една дума, симпатизанти на ГЕРБ ще отидат да гласуват за ИТН на местно ниво;))) Схемата е сигурна, кат тва, че умрелият ша бъде погребан, хахахахаххахахахахаахаха

ВСИЧКО Е РЕЖИСИРАНО?
преди 8 минути
ЦЕЛТА Е онези колебаещите се дали и за кого да гласуват, които са вероятно над 40%, да не отидат до урните в неделя. Така от една страна се "вдига стойността" на купения вот и корпоративния вот, а от друга страна се бетонират "ПРАВИЛНИТЕ ХОРА". Т.е. СТАРОТО, СТАТУКВОТО, каквото са напр.Терзиев и Хекимян. Защото кметът на София е евентуален БЪДЕЩ ПРЕМИЕР или ПРЕЗИДЕНТ. Вътрешните соц. проучвания показват, че при масово гласуване на ключови места ще има ИЗНЕНАДИ. Затова машините пречат!

Тенгри яко в пърдяко
преди 1 секунда

До ВСИЧКО Е РЕЖИСИРАНО?
На местните избори няма "наказателен вот", на парламентарните също, макар там олицетворяващите протестният вот, могат малко повече да лавират. На местните избори, тази опция е напълно изключена, защото там дори да има видима алтернатива, тя пак е част от схемата на парите и е създадена парично алтернатива, кукички за нови гласове и преразпределение тежестта на определени играчи в схемите;))) Ако един играч с пари, не го удовлетворява нещо, той финансира опозиция;))) която да му донесе нови гласове и да увеличи тежестта му в Общината, Общинският съвет чрез групата общински съветници, която ще създаде и чрез, която ще контролира дейността на кмета, хахахахахахха... ДА НА МЕСТА ЩЕ ИМА ИЗНЕНАДИ, НО ИЗНЕНАДИТЕ ЩЕ СА ЗА ЕЛЕКТОРАТА. ЛИЧЕН ОПИТ, ПИЧ! ЛИЧЕН ОПИТ! ПИТАЙ ПАТИЛО, А НЕ СТАРИЛО!

преди 2 години 10 месеца #58574
Аз казвам: Изборите да бъдат забранени! Да излезем с мечовете си и да убием Пеевски и сички турци! С колкото повече турски глави един воин са накичи, толкова туркини мой да земе за жени! Златото на Яга не струва, златото е вредно! Но главите на турците имат кут! След това да завършим експеримента, да отидем в София и да направим деца на Борисов, Петков, Василев и Денков!;))) С придобитият кут-а може да се случи!

ЦИК махна машинното гласуване
12 гласуваха да отпадне

Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2023/10/27/cik-ma...87341#comment-newest

преди 2 години 10 месеца #58575
Никви избори! Изборите са за путеяат! Извадете мечовете! На резня и сеч, че не остаа веч! Да са търкалат пеевски глави и кадън гиби фусти!

Камелия Нейкова: Доверете се на ЦИК, ние се доверяваме на ДАНС
news.bg/politics/kameliya-neykova-dovere...ryavame-na-dans.html

Тенгри сеч
преди 5 секунди
Забранете изборите! Изборите са за путеят! Извадете мечовете! Напред, на сеч, че не остаа веч! Да са търкалат пеевски глави и кадън гиби фусти!

ОИК-София отказа да се подчини на ЦИК за машинния вот
Решението на ЦИК за отмяна е обжалваемо

Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2023/2023/10/28/oik-s...pLZvo#comment-newest

преди 2 години 10 месеца #58576
При такъв контрол на територията от ЦРУ и аз бих срутил държавата за една нощ;)))
www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...pid=15969&fullsize=1

преди 2 години 10 месеца #58577
Пеевски
преди 1 секунда

А, недейте така "Шиши вън", ще ви назначат султан Ердоган направо за господар, международните наблюдатели от САЩ за изборити;))) Нал видехте кво стана с вашия паборник Гонзо Чафутят?:))) От паборник - евнух в харема на Сараити!;)))Щом имати международни наблюдатели, смятайте, чи ва броят кат марамуни в зоопарк!;)))

Протест пред ЦИК за машинното гласуване, ехти "Мафия", кратка схватка с полицията
В кадър: Граждани изразяват недоволството си в центъра на София

Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2023/2023/10/28/prote...-s-policiiata.587376

преди 2 години 10 месеца #58578
ИЗВЪНРЕДНО: ДАНС предостави на медиите уникална снимка на хеш кода.

www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...pid=15970&fullsize=1

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.