Добре дошли,
Гост
"Борисов 5"- изпраният Бойко республиката отвръща на удара
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 11 месеца 2 дни
Президентската институция вече е излишна. Всичко вече е съсредоточено в ръцете на селяните от НС с патрон Пеевски
)), а помним, че в нашата история, че имаме такъв момент на авторитарно селско управление и "оранжева гвардия"
))която налага "оранжева диктатура". И така, вместо да се чака Радев да направи партия, земете закрийте президентската институция и така Радев ще бъде принуден бързо да направи партия, за да останат хората му на политическата сцена. Разбира се, с малката подробност, че той ще бъде изваден възможността да влияе на играта, до следващите парламентарни избори. Президентски няма да има. Така ще се спестят пари за крадене и Пеевски ще си върне откраднатото от Радев! Или ще може Прасчо да влезе в президенството, което е "пълно с кеш" и да си вземе, тва, квото е останало от него.
Управляващите набързо лишиха Радев от влияние над ДАНС
Президентът загуби правото да утвърждава с указ шефа на агенцията
www.segabg.com/hot/category-bulgaria/upr...ev-vliyanie-nad-dans
Трай ся, ти дигна юмрука, ама този юмрук не се стовари върху Бойко и Пеевски, ами просто им открадна парите
)) Ама трябваше всички пари да им откраднеш, за да нямат власт и партии в НС
) Ако се прави преврат, най-ефикасен е наистина чрез отнемането на финансите, но всичките, не част от тях. Опита да делиш с Прасето и Тиквата т.е. да бъдеш част от тях, не сполучи. Те не те приеха, защото не приемат да си равен на тех с техните откраднати пари. Да и другата ти голяма грешка е, че прекалено много вярваш на "народа". Днешните българи са шушумиги
))
===========================================================================
"Тези промени окончателно ще подчинят службите на политическите цели на управляващите. Службите ще бъдат употребени не само за манипулация за избори, не само за прикриване на кражби и грабеж, но и за композиране на компромати срещу неудобните и задушаване на всяка възможна опозиция. Съдебната власт вече е впрегната за тези цели“, коментира държавният глава пред БТА.
Би трябвало да реагират българите, защото това е удар по демокрацията, който ще има дългосрочни негативни последици, отговори Радев на въпрос как ще реагира, ако му отнемат правомощията. Самата партия ГЕРБ през 2013 г. излезе с едни много добри мотиви как трябва да се върнат тези правомощия при президента, какво се смени сега, че си отричат сами мотивите, посочи той.
Не отговарям за параноята на някои хора, има си специален раздел в психологията, заяви Румен Радев по повод твърдението на председателя на ДПС Делян Пеевски, че в президентството се пишат устави и се прави партия. Моят устав е Конституцията и ще я отстоявам докрай, докато съм президент, каза Радев.
Обществото вече започва да реагира на произвола, лошата новина за управляващите е, че това е само началото. Убеден съм, че битката за демокрацията ще бъде спечелена от свободните българи. Очаквам хората да реагират все повече на този ширещ се произвол, заяви още Румен Радев.
Радев: Крайно време е в съдебната система да има истинско върховенство на правото
Моят устав е Конституцията и ще я отстоявам докрай, докато съм президент, добави той
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694868-radev-kr...hovenstvo-na-pravoto
Управляващите набързо лишиха Радев от влияние над ДАНС
Президентът загуби правото да утвърждава с указ шефа на агенцията
www.segabg.com/hot/category-bulgaria/upr...ev-vliyanie-nad-dans
Трай ся, ти дигна юмрука, ама този юмрук не се стовари върху Бойко и Пеевски, ами просто им открадна парите
===========================================================================
"Тези промени окончателно ще подчинят службите на политическите цели на управляващите. Службите ще бъдат употребени не само за манипулация за избори, не само за прикриване на кражби и грабеж, но и за композиране на компромати срещу неудобните и задушаване на всяка възможна опозиция. Съдебната власт вече е впрегната за тези цели“, коментира държавният глава пред БТА.
Би трябвало да реагират българите, защото това е удар по демокрацията, който ще има дългосрочни негативни последици, отговори Радев на въпрос как ще реагира, ако му отнемат правомощията. Самата партия ГЕРБ през 2013 г. излезе с едни много добри мотиви как трябва да се върнат тези правомощия при президента, какво се смени сега, че си отричат сами мотивите, посочи той.
Не отговарям за параноята на някои хора, има си специален раздел в психологията, заяви Румен Радев по повод твърдението на председателя на ДПС Делян Пеевски, че в президентството се пишат устави и се прави партия. Моят устав е Конституцията и ще я отстоявам докрай, докато съм президент, каза Радев.
Обществото вече започва да реагира на произвола, лошата новина за управляващите е, че това е само началото. Убеден съм, че битката за демокрацията ще бъде спечелена от свободните българи. Очаквам хората да реагират все повече на този ширещ се произвол, заяви още Румен Радев.
Радев: Крайно време е в съдебната система да има истинско върховенство на правото
Моят устав е Конституцията и ще я отстоявам докрай, докато съм президент, добави той
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694868-radev-kr...hovenstvo-na-pravoto
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 11 месеца 1 ден
Радев се държи като партиен лидер. Не ме притеснява президентска партия, защото Копринката и Пламен Узунов ще излязат на светло", коментира Борисов.
==============================================
Както ви каах вчера, цялата политически криза е, че тие двамата откраднаха парите на Пеевски, явно тва е засегнало и уплашило и Бойко и се видя, че реално Държава с големо "Д" и Конституция с главно "К" нема, тие двамата си решават, квот решат. Грешката на двамата тъпи селяни е, че не откраднаха всичките им пари, че тие да немат партии
)) ТА, РАДЕВ НЕ РАЗДЕЛЯ НАЦИЯТА, МА ДЕЛКА ПАРИТЕ НА БОЙКО И ПЕЕВСКИ! ПОСЛЕДНОТО Е ВЕРНО!
))
Борисов: Радев разделя нацията по всички теми през последните четири години
Аз не отговарям за Делян Пеевски, заяви лидерът на ГЕРБ
www.dnes.bg/a/58-obshtestvo/694907-boris...dnite-chetiri-godini
==============================================
Както ви каах вчера, цялата политически криза е, че тие двамата откраднаха парите на Пеевски, явно тва е засегнало и уплашило и Бойко и се видя, че реално Държава с големо "Д" и Конституция с главно "К" нема, тие двамата си решават, квот решат. Грешката на двамата тъпи селяни е, че не откраднаха всичките им пари, че тие да немат партии
Борисов: Радев разделя нацията по всички теми през последните четири години
Аз не отговарям за Делян Пеевски, заяви лидерът на ГЕРБ
www.dnes.bg/a/58-obshtestvo/694907-boris...dnite-chetiri-godini
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 11 месеца 1 ден
7 ч
Ситуацията навън почва все повеке са хуяви, маа
)) Чувам как водата шурти все по-силно в отходните канали и само нейде са затапат и почва наводнението, маа
)) Филибелата е пълна с амуджи и приходани, маа, канализационните тръби нема да издържат. Няма почвени терени вече, нема къде да попива водата, сичку е бетон и асфалт, маа... Чай си пия кафето, че ша требе се плува, маа... И заради, кво? За да си имате редовно правитество с евреите Бойко и Шиши
)) Много сте прости, маа...
4 ч
Tука фффф Филибелата малко го посмъмрих, маа и сичку са нормализира
)) Инак беше тръгнало да хуяви, ма аз не щъ да зависа от Желязков, Бойко и Пеевски, маа и ся си вали нормално
drive.google.com/file/d/1A7Gfq0VbpE2IvZg.../view?usp=drive_link
Щелиян Димитров
Очакваше се!
Това е на границата между курортен комплекс Елените, и последните комплекси на Свети Влас. Реката, която обичайно никой не забелязва, защото по-скоро прилича на малък ручей или изсъхнало корито е преляла. Преля защото Ветко построи направо в коритото аквапарк, летен театър и общежития за персонала малко по-нагоре.
Не знам, колко трябва да си прост и/или алчен за да не забележиш, че това полусухо корито не винаги е било малък поток. Беше широко между двадесет и четиридесет метра и цялото покрито с дебел слой боре шлифовани от водата речни камъни. Това е ясен знак, че в продължение на много години тази река е била пълноводна и буйна, а както се казва в поговорката "Където е текло, пак ще тече"!
В момента е затворен пътят между Св.Влас и Сл.Бряг, който е единственият път който свързва Св.Влас и Елените с цивилизацията, но По-интересно е защо! Защото Маджо построи хотела си Хелена върху друга река и понеже също не е чувал старата мъдрост, сега при всеки по-сериозен дъжд пътят става гребен канал.
Току що ми звъннаха от Сл.Бряг и там е като във Венеция, а докато пиша тези редове, на телефона се включва БГ Алерт - В Община Несебър било обявено извънредно положение заради обилните вълежи и наводненията - Добро утро, можеше и след късните новини да го пуснете. Защото тук е така от два дни, но БГ Алерт са го чули чак в днешните обедни новини...
Потопът в Елените взе жертва - поляк е загинал във вилата си
Твърди се, че коли с хора са били отнесени в морето
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694937-potopat-...aginal-vav-vilata-si
Еми, вие си искахте Шиши и Тиквата, маа
)) Аз ви виках: - У бре, чукундуре! А вие: - Не бре, баламуре, ша гласувами! Еми, тва е "Игри на Волята", маа
)) Вашата воля срещу моята воля, маа
))
Ситуацията навън почва все повеке са хуяви, маа
4 ч
Tука фффф Филибелата малко го посмъмрих, маа и сичку са нормализира
drive.google.com/file/d/1A7Gfq0VbpE2IvZg.../view?usp=drive_link
Щелиян Димитров
Очакваше се!
Това е на границата между курортен комплекс Елените, и последните комплекси на Свети Влас. Реката, която обичайно никой не забелязва, защото по-скоро прилича на малък ручей или изсъхнало корито е преляла. Преля защото Ветко построи направо в коритото аквапарк, летен театър и общежития за персонала малко по-нагоре.
Не знам, колко трябва да си прост и/или алчен за да не забележиш, че това полусухо корито не винаги е било малък поток. Беше широко между двадесет и четиридесет метра и цялото покрито с дебел слой боре шлифовани от водата речни камъни. Това е ясен знак, че в продължение на много години тази река е била пълноводна и буйна, а както се казва в поговорката "Където е текло, пак ще тече"!
В момента е затворен пътят между Св.Влас и Сл.Бряг, който е единственият път който свързва Св.Влас и Елените с цивилизацията, но По-интересно е защо! Защото Маджо построи хотела си Хелена върху друга река и понеже също не е чувал старата мъдрост, сега при всеки по-сериозен дъжд пътят става гребен канал.
Току що ми звъннаха от Сл.Бряг и там е като във Венеция, а докато пиша тези редове, на телефона се включва БГ Алерт - В Община Несебър било обявено извънредно положение заради обилните вълежи и наводненията - Добро утро, можеше и след късните новини да го пуснете. Защото тук е така от два дни, но БГ Алерт са го чули чак в днешните обедни новини...
Потопът в Елените взе жертва - поляк е загинал във вилата си
Твърди се, че коли с хора са били отнесени в морето
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694937-potopat-...aginal-vav-vilata-si
Еми, вие си искахте Шиши и Тиквата, маа
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 11 месеца 1 ден
Николай Попов
4 ч
Нов ад ни удари. Района на Слънчев бряг е засегнат жестоко. Има огромни щети и пострадали. В района на Елените има информация за жертви. Хора отнесени в морето.
Сред пострадалите е семейството на Марти и Христина-убита от АТВ през лятото. Цялото им имущество е потопено. С какво заслужиха тези хора всичко, което им се случи.
Бог да ни е на помощ.
drive.google.com/file/d/1e7mVuabiEUJsJCR.../view?usp=drive_link
Покрай сухото гори и мокрото, маа
)) Ся, на една моя приятелка, не и аресва, ма нал съм ви думал, много пътя: елате при мен, маа
)) Севрюкова, кат е казала, че България ще е слабо засегната от тва, което предстои на хейхуйхайропсете
)) не е казала, че няма да бъде засегната никак
)) О, ще бъде и още как! Но, в сравнение с това, което очаква, ония имбециле, тук ще е Рай
)) С една дума, ша са промушим па между капките, но това, не означава, че нема да дадем жертви.
4 ч
Нов ад ни удари. Района на Слънчев бряг е засегнат жестоко. Има огромни щети и пострадали. В района на Елените има информация за жертви. Хора отнесени в морето.
Сред пострадалите е семейството на Марти и Христина-убита от АТВ през лятото. Цялото им имущество е потопено. С какво заслужиха тези хора всичко, което им се случи.
Бог да ни е на помощ.
drive.google.com/file/d/1e7mVuabiEUJsJCR.../view?usp=drive_link
Покрай сухото гори и мокрото, маа
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 11 месеца 1 ден
drive.google.com/file/d/1dj9Lr63r52kFwbB.../view?usp=drive_link
Ми то затва е "Хемус"
)) Същото щеше и да е по "Родопи", маа, добре, че немаме и такава магистрала
))
Дончев за бедствието в Бургаско: В момента акцентът е спасяването на човешки животи
Няма туристи в опасност, увери министърр Мирослав Боршош
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694964-donchev-...na-choveshki-zhivoti
Важното е, че нема умрял ни адин кур-рортист и тур-рист
)) Що? Ми щото дават кинти маа, дето после отиват в бюжетят, маа
)) А, от местните, некой га е поумрел, то има кой да го замести, апетитите за морските имоти са големи
)) Тамам мой са отвори шанс имотът му да се продаде и да попадне в нашите ръце, на мутрите, де
))
Ми то затва е "Хемус"
Дончев за бедствието в Бургаско: В момента акцентът е спасяването на човешки животи
Няма туристи в опасност, увери министърр Мирослав Боршош
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694964-donchev-...na-choveshki-zhivoti
Важното е, че нема умрял ни адин кур-рортист и тур-рист
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 11 месеца 1 ден
Един милиционер и един тракторист също са дали фира в опит да помогнат в района на Царево. Ма, как ще помогнеш? Кого ще спасиш? Ти, себе си, не мой да спасиш! Що за самомнение, чи трактора е всесилна машина? Тва е социалистическо самомнение. Трактора е перце, гато Чулман отприщи стихиите си. Социалистическо самомнение е, също идеята, че милиционера може да ва спаси. Той кво? Ша ходи по водата кат Христос? И заради вас и той отиде курбан. На косъм не си отиде и пожарникар? Той кво? Ша източи водите около вас с помпа? Затва в такива случаи требе се молите на … да спре дъжда и на … да укроти водите си и чак тогава може да повикате …. богатир да ва спасява. Ако първите двама, нещо са ва набелязале, нема фючър.
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 11 месеца 1 ден
Журналистката 2005 г.: - Г-жо Етем, кой е отговорен за бедствието?
Емел Етем (Хептем Ебем): – Природа, кво да прайш!
Журналистката 2025 г.: - Г-н Митов, кой е виновен за бедствието?
Митов: - Как кой? Природата... изсипаха се 200 литра на квадратен метър за отрицателно време...
Проф. Христова: Правителството не е представително за мнозинството българи
Този кабинет трупа негативи за ГЕРБ, смята доц. Светослав Живков
www.dnes.bg/a/58-obshtestvo/694927-prof-...mnozinstvoto-balgari
"Всички прозират Румен Радев като човека, който ще се появи като алтернатива и може да обедини много хора, които не са гласували, плюс голяма част от левите избиратели. Затова имаме сега битката между Радев и Борисов и Пеевски", каза още проф. Христова.
То мен, по принцип, никой не мой ма представлява
)) Не се е намерил такъв, в който мога са разтвора цялостно и да каа: Сохам - "Аз съм той"
)) Ма, битката между тия въобще не е за некви избиратели
)) Оти? Оти, избирателите се купуват
)) Битката е за парите, с които ша са купат избирателите. Колкото повече имат, толкова повече проценти има партията му. Но, явно Радев е скраднал чрез хората си солидно количество пари, които биха дали на бъдещата му партия голяма тежест в НС и затова Пеевски го напада секи ден. Кавгата е за парите. Ма, Радев, нема ги върне
))
Емел Етем (Хептем Ебем): – Природа, кво да прайш!
Журналистката 2025 г.: - Г-н Митов, кой е виновен за бедствието?
Митов: - Как кой? Природата... изсипаха се 200 литра на квадратен метър за отрицателно време...
Проф. Христова: Правителството не е представително за мнозинството българи
Този кабинет трупа негативи за ГЕРБ, смята доц. Светослав Живков
www.dnes.bg/a/58-obshtestvo/694927-prof-...mnozinstvoto-balgari
"Всички прозират Румен Радев като човека, който ще се появи като алтернатива и може да обедини много хора, които не са гласували, плюс голяма част от левите избиратели. Затова имаме сега битката между Радев и Борисов и Пеевски", каза още проф. Христова.
То мен, по принцип, никой не мой ма представлява
anti666
Посетител
преди 11 месеца 13 часа
Природа- ко да прайш

Тъпаци! Зад тази “природа” има Алпи, конкретно двама. Които активират тези процеси. Тъпаците атеисти не разбират, че зад тези физически процеди има програмен код. Който го пишат божествени същности, а не АI.
Да не задълбавам нататък, но българските шамани са могли да променят времето. С правилното обръщение към правилната същност, може да се байпасне този софтуер. И това го може всеки вярващ тенгрианин . Аз който не съм шаман го пробвах наскоро и си работи без проблем.
Така че Тикви - ако искате да ги няма тези бедствия, знаете какво да направите. Е, бафометаджиите малко ще пострадат, както и “инвеститорите” ,но ще ви решим климатичните проблеми, поне в България.
Иначе ….бали сме ви и фалшивата държава, и фалшивото природонаселение , дето лъже себе си и Небето, че е българско.
Тъпаци! Зад тази “природа” има Алпи, конкретно двама. Които активират тези процеси. Тъпаците атеисти не разбират, че зад тези физически процеди има програмен код. Който го пишат божествени същности, а не АI.
Да не задълбавам нататък, но българските шамани са могли да променят времето. С правилното обръщение към правилната същност, може да се байпасне този софтуер. И това го може всеки вярващ тенгрианин . Аз който не съм шаман го пробвах наскоро и си работи без проблем.
Така че Тикви - ако искате да ги няма тези бедствия, знаете какво да направите. Е, бафометаджиите малко ще пострадат, както и “инвеститорите” ,но ще ви решим климатичните проблеми, поне в България.
Иначе ….бали сме ви и фалшивата държава, и фалшивото природонаселение , дето лъже себе си и Небето, че е българско.
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 10 месеца 4 седмици
Юруш на маслините, циганите зеха парите, маа
)) Синжира, маа tooth:

Салмонела
преди 36 минутиХ
В разни клипчета се вижда как неща наречени роми тоест Ц........ровят и търсят ,трябва по една лопата да имат и да изчистят всичко. Поне да свършат нещо полезно . А не да ровят като кокошки.
Джакпот от потопа: Стотици издирват сейф с милиони и злато в тинята до Царево
2 млн. лева, 300 000 долара и дебели синджири подлудиха местните
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/695087-dzhakpot...v-tinyata-do-tsarevo
Лешоядите глозгът трупа...На нивата с мотиката, обаче, нема ги видите
))
www.24chasa.bg/bulgaria/article/21433988
анонимен
преди 30 минути
ПАРИТЕ НА ПП ГЕРБ В ЦАРЕВО ПОТЪНАХА В МОРЕТО
Банкеръ
преди 30 минути
Трябва да си *** да държиш два милиона в кеш в каса.За тази работа има Банки с електронно банкиране.Друг е въпроса ако парите са от нелегална дейност,тогава няма как да ги внесеш банката,НАП веднага ще те погнат,Икономическа полиция и тя къде е дрямала.
анонимен
преди 25 минути
ПАРИТЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА МАФИЯ УПРАВЛЯВАЛА ТРИ МАНДАТА НА БОРИСОВ. КОЛКО ЛИ ОЩЕ СЕЛА В БЪЛГАРИЯ КРИЯТ МИЛИОНИ ПАРИ ОТ КОНТРБАНДА, НАРКОТЪРГОВИЯ И ДРУГА ПРЕСТЪПНА ДЕЙНООСТ.
хайде сега
преди 23 минути
Хайде сега НАП да се включат и те активно и да разследват човека от къде е имал толкова кеш, платил ли е данъци, какви доходи е декларирал - една стабилна проверка.
анонимен
преди 21 минути
НЕВЪЗМОЖНО Е ДА УКРИЕШ ТОЛКОВА МНОГО БАНКНОТИ АКО БНБ НЕ УЧАСТВА В СХЕМАТА.
Ловец
преди 21 минути
Напишете поне на кого е сейфа ! Знаем , че е на местен мафиот , но посочете името му ! Или го криете от срам , или ви е страх - все пак може и да ви гръмнат ! В България отстрелват безнаказано по всяко време ! Но пък герои - журналисти дал Бог у нас - Поли Паунов, Лорчето Танка, Курволезич , Сашо Диков - Пелтека.....,
анонимен
преди 20 минути
според мен всички търсят усилено за да ги върнат на собственика
Порно на държава
преди 8 минути
Сигурно сейфът е на местният шеф на новото начало. Само държавата с голямо Д може да впрегне армия милиция и махалата заедно да търсят сейфа
Полиция блокира плажа на златотърсачите в Царево
Достъп имат само собствениците на сейфа, на мястото са багер и водолази
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/695112-politsiy...tarsachite-v-tsarevo
Тенгри кан
преди -260 секунди
Мъка, маа!
)) За Делян и Бйко голема мъка
)) Мука-куросмука
)) Бойко, ннннааааааааааа, Деляне - нннааааааааааа....
"Напрежението се покачва с всеки изминал час, а надеждата бавно отстъпва място на отчаянието."
Тва е, кат зема си мисла за некоя мадама... Тогава напрежението са покачва маа и то не за час, ми буквално за минути и кат си свършим работата и надеждата много бързо отстъпва място на отчаянието
)) и мъката по загубената любов... Бавно... Бавно е за импотентните
))
анонимен
преди 8 минути
Аз познавам собственици на сервизи в София, ама никой от тях няма 2 милиона в кеш. Отделно - това ако са фирмени пари - трябва да ги е декларирал като касова наличност (щото НАП на теория трябва да проверява). А полицият как и защо се е озовала там - е това е истинският въпрос, на който трябва да се отговори.
анонимен
преди 33 минути
А цяло Царево е блокирано от ченгесари и джендърмеристи , защото в морето се е разбил отнесен от наводнението сейф,с над два милиона кеш, килограми злато и списъци с имена и ЕГН та , отделно ББ и ДП фигурирали на доста страници. Целият личен състав на юг от Бургас е на плажа в Царево,да дири на нгала касата.
================================================
Напрежението се покачва с всеки изминал час, а надеждата бавно отстъпва място на отчаянието. Появи се неофициална информация, че сред отломките са открити документи, принадлежащи на собствениците. Този факт засилва опасенията, че сейфът не е издържал на мощта на вълните и се е разбил, разпръсквайки съдържанието си – пачки с пари и златни кюлчета – из морската вода.
"Ако намерят само металната кутия, това ще е краят на надеждата. Ще знаят със сигурност, че всичко е загубено", коментира пред БГНЕС местен жител, наблюдавал от разстояние трескавите усилия.
Убит и ранени на рали във Варна: Кола изпусна завой и се заби в публиката ВИДЕО
Броят на пострадалите продължава да расте
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/695115-ubit-i-r...bi-v-publikata-video
Тенгри кан
преди -260 секунди
Тва дето съм ненавиждал винаги е именно тва овчо социално поведение, сички юруш на маслините кат мамуни на банани
)) Затва съм си сам, маа... И ся, кво, тоа бил загинал при нелеп инцидент и с него в гроба още 1-2-ма ! Значи, никак не е бил нелеп инцидента и секви възпоминания, нема да го дигнат от гроба! Не само, ша вкарат още хора в гроба!
Събитието е посветено на Тодор Славов, автомобилен състезател, загинал при нелеп инцидент преди десет години. В състеузанието участват 34 екипажа от цялата страна.
Костадин Костадинов: Еврозоната ще рухне, за това ще допринесе и влизането на България
Лидерът на "Възраждане" не е притеснен от политическият проект на Радев
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/695111-kostadin...izaneto-na-balgariya
Костя
преди -261 секунди
Перестрояване, перестрояване, преосноваване!
ПП "Единна Россия": Ух тъй, хорошенкий, солоденкий наш молодец! Алга, Болгария!
)) Алха, Булгаристан!
Путин
преди -261 секунди
Бойко, Балкан растт и радостно виляет хвостом, услышав твой голос по телефону! Передай приказ нашему другу и брату Костадинову бить в барабан: мы восстановим Болгарию! Теперь я ваш Аспарух!
Салмонела
преди 36 минутиХ
В разни клипчета се вижда как неща наречени роми тоест Ц........ровят и търсят ,трябва по една лопата да имат и да изчистят всичко. Поне да свършат нещо полезно . А не да ровят като кокошки.
анонимен
преди 30 минути
Банкеръ
преди 30 минути
Трябва да си *** да държиш два милиона в кеш в каса.За тази работа има Банки с електронно банкиране.Друг е въпроса ако парите са от нелегална дейност,тогава няма как да ги внесеш банката,НАП веднага ще те погнат,Икономическа полиция и тя къде е дрямала.
анонимен
преди 25 минути
ПАРИТЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА МАФИЯ УПРАВЛЯВАЛА ТРИ МАНДАТА НА БОРИСОВ. КОЛКО ЛИ ОЩЕ СЕЛА В БЪЛГАРИЯ КРИЯТ МИЛИОНИ ПАРИ ОТ КОНТРБАНДА, НАРКОТЪРГОВИЯ И ДРУГА ПРЕСТЪПНА ДЕЙНООСТ.
хайде сега
преди 23 минути
Хайде сега НАП да се включат и те активно и да разследват човека от къде е имал толкова кеш, платил ли е данъци, какви доходи е декларирал - една стабилна проверка.
анонимен
преди 21 минути
Ловец
преди 21 минути
Напишете поне на кого е сейфа ! Знаем , че е на местен мафиот , но посочете името му ! Или го криете от срам , или ви е страх - все пак може и да ви гръмнат ! В България отстрелват безнаказано по всяко време ! Но пък герои - журналисти дал Бог у нас - Поли Паунов, Лорчето Танка, Курволезич , Сашо Диков - Пелтека.....,
анонимен
преди 20 минути
Порно на държава
преди 8 минути
Сигурно сейфът е на местният шеф на новото начало. Само държавата с голямо Д може да впрегне армия милиция и махалата заедно да търсят сейфа
Тенгри кан
преди -260 секунди
Мъка, маа!
"Напрежението се покачва с всеки изминал час, а надеждата бавно отстъпва място на отчаянието."
Тва е, кат зема си мисла за некоя мадама... Тогава напрежението са покачва маа и то не за час, ми буквално за минути и кат си свършим работата и надеждата много бързо отстъпва място на отчаянието
анонимен
преди 8 минути
Аз познавам собственици на сервизи в София, ама никой от тях няма 2 милиона в кеш. Отделно - това ако са фирмени пари - трябва да ги е декларирал като касова наличност (щото НАП на теория трябва да проверява). А полицият как и защо се е озовала там - е това е истинският въпрос, на който трябва да се отговори.
анонимен
преди 33 минути
А цяло Царево е блокирано от ченгесари и джендърмеристи , защото в морето се е разбил отнесен от наводнението сейф,с над два милиона кеш, килограми злато и списъци с имена и ЕГН та , отделно ББ и ДП фигурирали на доста страници. Целият личен състав на юг от Бургас е на плажа в Царево,да дири на нгала касата.
Напрежението се покачва с всеки изминал час, а надеждата бавно отстъпва място на отчаянието. Появи се неофициална информация, че сред отломките са открити документи, принадлежащи на собствениците. Този факт засилва опасенията, че сейфът не е издържал на мощта на вълните и се е разбил, разпръсквайки съдържанието си – пачки с пари и златни кюлчета – из морската вода.
"Ако намерят само металната кутия, това ще е краят на надеждата. Ще знаят със сигурност, че всичко е загубено", коментира пред БГНЕС местен жител, наблюдавал от разстояние трескавите усилия.
Тенгри кан
преди -260 секунди
Тва дето съм ненавиждал винаги е именно тва овчо социално поведение, сички юруш на маслините кат мамуни на банани
Събитието е посветено на Тодор Славов, автомобилен състезател, загинал при нелеп инцидент преди десет години. В състеузанието участват 34 екипажа от цялата страна.
Костадин Костадинов: Еврозоната ще рухне, за това ще допринесе и влизането на България
Костя
преди -261 секунди
Путин
преди -261 секунди
Бойко, Балкан растт и радостно виляет хвостом, услышав твой голос по телефону! Передай приказ нашему другу и брату Костадинову бить в барабан: мы восстановим Болгарию! Теперь я ваш Аспарух!
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 10 месеца 4 седмици
Юруш на маслините, циганите зеха парите, маа
)) Синжира, маа tooth:

Салмонела
преди 36 минутиХ
))
анонимен
преди 30 минути
Банкеръ
преди 30 минути
анонимен
преди 25 минути
хайде сега
преди 23 минути
анонимен
преди 21 минути
Ловец
преди 21 минути
анонимен
преди 20 минути
Порно на държава
преди 8 минути
Тенгри кан
преди -260 секунди
Мъка, маа!
)) За Делян и Бйко голема мъка
)) Мука-куросмука
)) Бойко, ннннааааааааааа, Деляне - нннааааааааааа....
)) и мъката по загубената любов... Бавно... Бавно е за импотентните
))
анонимен
преди 8 минути
анонимен
преди 33 минути
Тенгри кан
преди -260 секунди
)) Затва съм си сам, маа... И ся, кво, тоа бил загинал при нелеп инцидент и с него в гроба още 1-2-ма ! Значи, никак не е бил нелеп инцидента и секви възпоминания, нема да го дигнат от гроба! Не само, ша вкарат още хора в гроба!
Костя
преди -261 секунди
)) Алха, Булгаристан!
Путин
преди -261 секунди
Салмонела
преди 36 минутиХ
анонимен
преди 30 минути
Банкеръ
преди 30 минути
анонимен
преди 25 минути
хайде сега
преди 23 минути
анонимен
преди 21 минути
Ловец
преди 21 минути
анонимен
преди 20 минути
Порно на държава
преди 8 минути
Тенгри кан
преди -260 секунди
Мъка, маа!
анонимен
преди 8 минути
анонимен
преди 33 минути
Тенгри кан
преди -260 секунди
Костя
преди -261 секунди
Путин
преди -261 секунди
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.