"Борисов 5"- изпраният Бойко республиката отвръща на удара

преди 1 година 2 седмици #60003
www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...pid=16224&pos=-16224
Изпраният Бойко, само че водата свършва. Тихо и постепенно и скоро няма да има с какво да го изпират. Поне в Плевен неговият гербав кмет няма с какво да го изпира. Няма вода. Няма и да има! Гражданите (или по-точно придошлите от околните села) реват във Фейса и се жалват един на друг. Колко е лошо и как не може да се изкъпят. Ауу, ами в селата има вода. Обратно кой от където е дошъл и на село с менците от кладенеца.

А защо няма вода? Българският Бог не ви припознава. Това е неговата земя и той ще я направи непригодна. Докато гонят и подтискат малцината негови верни българи, така ще бъде. 100-те цикъла Забранени години изтичат, но Тангра може да ги поднови за още 100. Кой клати Системата? Не, не сме ние. Ние сме извън нея, ние можем и без да се къпем два пъти на ден. Ние ви гледаме сеира как с всеки ден тази мръсна Система агонизира.

А плевенчаните - с протести във фейса не става. Даже с протест пред кметството в неделя, когато е затворено. Кой ще се трогне? Чистачката? Гербавият кмет си има домашен адрес и между другото къщата му не е на режим "2 часа има, 10 часа няма". :hammer: Но вие си блейте във фейса да ви олекне.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 1 година 2 седмици #60014
МИТОВ, ОПГ ГЕРБ: МВР, ТОВА Е ДЪРЖАВАТА :tooth:

Жена се оплака от полицейски тормоз след фалшиво положителен тест за дрога

nova.bg/news/view/2025/08/21/507922/%D0%...0%D0%BE%D0%B3%D0%B0/

преди 1 година 1 седмица #60026
Денков предупреди: Протестите ще стават все повече, могат да прераснат и в бунтове

Това е съзнателен план за ограбване на България, пише той

www.dnes.bg/a/1-bulgaria/690869-denkov-p...rerasnat-i-v-buntove

ПП-ДБ, вие нема как да сте нит опозиция, нит алтернатива на Бойко и Шиши. И вие сте, тях! Само Лена, ако кривне от правият път нема да е като вас. Та, точно вие се сношихте със Шиши и лапнахте кавала на Бойко и го лъскахте докато маструбира, като през това време Христо Иванов викаше: - Чаламбаааааааа, яша, Бойко яша, падишах Бойко яша;))) Колкото до Възраждане, нал техните дупе-тати Кръстю Врачев и Димитър Гюрев, беха заедно с вашият общински съветник от Пловдив, Матеев на една седенка в Ситово? И как сладко си гукаше Матеев с тях!;))) Възраждане биле момчета за повикване на Бойко и Шиш... Не само, който ги повика, ша са отзоват;))) Сички сте такива! Само на Лена ша проста греховете, ако кривне от "правият път". Щяла да има нови? Ми... то без грехове, не мое;))) Важното е, да са опростат старите;))) А, новите и грехове с мене, нема и са зачитат;)))

преди 1 година 5 дни #60034
Добромир Симидчиев: Водата у нас дълго време се приемаше за даденост
news.bg/society/dobromir-simidchiev-voda...she-za-dadenost.html

Водата е благодатта на Тангра и неговата първа планетарна еманация Чулман към Българите! Ако те изчезват и водата изчезва. Това обяснявам на простите селяни тука и на дупетатите, които идват тука при мене, да се упражняват по темата;))) И 200 000 км водопроводи да направите, когато нема вода, кво ша тече по тях? Толкова са прости, че и пари зимат за тва!;))) И то - много пари! Най-интересно ми е схващането, че за да има вода, трябва да има водопровод и тя ненадейно, някак си ще потече по него и то завинаги;))) Ами, не, преди водопровода има водоизточници с определен целогодишен дебит, каптажи и помпени станции, където не може с каптажи и т.н. За да дойде водата в чешмите. Смешно ми е, че самите селяни искат водопровод, а менците и кобилиците на прабабите им, стоят ей там, закачени по стените и лавиците;))) Нали, значи имало е времена, гато не е имало как и са носели на рамо водата и момата или момите или жените, сутрин рано, ша отиде на селската чешма и ще налее. Е, нема се къпе секи ден;))) Ша подмие гъзъ и формириферата с единият менец, мъжа гъзъ, хуя и топките с другият менец и кат са зафанат 10 броя за героя. И са немали течаща вода в стаите;))) Требе се свикне, Сахара дъха към нас, климата се сменя, става направо тропичен и ще имаме валежен сезон и сух сезон, където въобще нема да вали (сега пак превалява, сегиз-тогиз) и вие виждате кво става в Африка като настане сухият сезон, ква борба за вода между крокодили, хипипотами;))), слонове, лъвове, антилопи, сичку на един гьол са събира!;)))

преди 1 година 1 ден #60040
БСП-ОЛ: Алтернатива на това управление няма

Правителството е стабилно и няма напрежение
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/691689-bsp-ol-a...LSP9eM9QaZbqDyw_puiw

Другари, преди време, нашата лоша другарка Корнелия не ни даваше да се сношим с нашият велик и почтен другар болшевик Бойко Методиев Борисов, емблемата на болшевишкото движение в условията на демокрацията! Единствено той, другари, успя в условията на демокрацията да победи демократите и да удържи своята червена книжка като член на БКП и да не я предаде! Единствено Той, другари е Светлият Пример как се кове Светлото Комунистическо Бъдеще, когато, то е загубено завинаги поради нашите слабости и грешки! Ние сме слаби, другаре, но Бойко е силен, Той - Вожда на БКП, днес ни казва: Докато Съм с вас и демокрацията трае и сме във вечна дружба с братският ЕС, опирайте се на Мен и ще победим! Венсеремос, другари!

Пеевски: Няма да позволя някой да тресе страната

Хората ще получат истината за всеки в тази държава
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/691694-peevski-...UHSCSFJUxD9rh19O2BHA

Грухххх... Другари, днес съм длъжен да се изкажа отново от нашата партийна трибуна, за да потвърдя подкрепата на нашето болшевишко крило за другаря Бойко Методиев Борисов. Другари, комунизма е грижа за хората. Той е ради хората, но и хората са ради него! Това е една единна сплав, една челичена сплав на добруването, просперитета и процъфтяването! Всички други политически строеве, идеологии и лидери бяха отхвърлени от историята особено тези, които се осланяха на национализма, който води до войни и разруха! Защо? Защото единният и светъл комунистически строй е върховната идеология, която унищожава национализмите, т.е. причината за войните в света. А войната е капитализъм: едните ограбват и убиват другите, за да добруват и живеят те. И така, другари, нашият велик интернационализъм заличи етническите различия и тук, турци, българи, цигани и евреи ( за арменците не съм сигурен) са вече една сплав, един народ, който дори няма нужда от име на държавата си, защото името на държавата пак е национализъм. Единственият остров на национализма остана противопоставянето на Сорос! Но, аз го заличих, аз заличих Сорос, премахнах го от България и ликвидирах последната продоволствена база на национализма! Сега вече няма националности, а само пролетарии, рабочии, които строят и изграждат с всички сили своето добруване и просперитет като хора! Да живеят хората, да живее другаря Бойко Методиев Борисов!

Борисов: Всички клатят управлението, но ще вървим докрай

Поел съм дума пред колегите от ИТН и БСП, каза лидерът на ГЕРБ
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/691693-borisov-...o-shte-varvim-dokray

Другари! Благодаря за доверието! Само с доверието помежду ни, можем да вървим напред! Там, където има доверие, има несъмненост, а несъмнеността е най-здравата основа на нашият общ партиен и държавен дом! Тя дава основанието на всеки един от нас да направи саможертвата. Саможертвата е нещо непознато в условията на демокрация, другаре; в условията на демокрацията, егото на личността е на пиедестал, а когато то е на пиедестал, това води до дрязги, крамоли, разединение, омраза и смърт. Най-важното за нас като личности, които градят бъдещето е да можем във всеки един момент да пожертваме егото си, за да бъдем заедно! Това е, което се нарича служение на бъдещето! Няма его има само общ път, който с отговорност, всички заедно ще извървим. Затова, аз поемам своята лична отговорност без его да ви водя напред до осъществяването на нашата заветна цел! Затова ви, благодаря, че днес, показвате необходимото за заедност и цялост! Времето е наше! Венсеремос, другари!

преди 1 година 1 ден #60042
“По наши данни, извлечени от местните ВиК дружества, 86% от водопреносната мрежа е за незабавна и пълна подмяна. 12% е за частичен ремонт и точно 2% в България имаме водопроводи в изрядно състояние. Ето ви, уважаеми сънародници, общия случай - след като ни накараха да си купуваме лекарства и храна от чужбина, сега са на път бавно, а вече, както се вижда, и не чак толкова бавно да ни оставят и без вода”, каза още депутатът.

www.dnes.bg/a/1-bulgaria/691705-kostadin...cm1Y8HQWhqDi2aD0yRFQ

Данните, както винаги са ви грешни, но чрез тях може да се прави политика, национална и местна;))) Вашите дупетати са същите като на останалите партии - глупави патароци;))) Нал ва водехме в Ситово колко разбирате от ВИК?:))) Като зададете неколко тъпи въпроса, първом се вижда, че сте напълно неподготвени по темата след тва и че сте прости по реакциите;))) Сушата продължава! Водоемите-каптажи, където не се помпи с електрически помпи от подземни води намалят дебита си, оттам пада и налягането по мрежата и водата започва да недостига на определени места и като се увеличат хората, налягането още повече драстично пада и това води почти повсеместна липса на вода, а където я има е със слабо налягане в мрежата и не става за къпане всеки ден, даже за миене на чиниите не става;))) особено на загорели тави. Еееееей, шматароци, кога мотика не сте пофатале, сичку ви са струва лесну, ама не, не е! Га не сте отгледале един домат от семка и сте го дочувале до зрял плод, как ша оправате държава веееее, шматароци! До ква идея стигнахте? Подписка до ВИК да търси нови водоизточници;))) и да ви гради нови каптажи с допълнителна мрежа. В планината това е трудно, защото при нас, например, почти няма общински терени, всичко е частно;))) Ами, ако водоизточника е в частна земя? ;))) Тй принадлежи на частника, водата е негова;))) Не е на БКП и другаря Михайлов!

Сергей Игнатов се преби с колело
trud.bg/a/articles/%D1%81%D0%B5%D1%80%D0...knTcaUlohRV3wCnX7FnQ

;))) Верно е, аз кат са пребих с мойто, една от неговите колежки египтоложки ма утеши, поне във Фейсбук де, което е па нещо като нищо;))) И най-важното е, че никой не писа за мен;))) Ако бе, дошла да ме цункъ, щеше да ми мине по-борже, ма тя не дойде;))) Та, толкова за Игнатов;))) Веке е дрът пеерас, де е ръгнал на колосъстезание?;))) Карай си по парковете и градинките, времето лети, старостта гори пътеките на младостта, времето обръща се към теб с бащински съвет: Спри, за други времена го отложи;))) Същото важи и за баба Фол;))) Напънала са е с още едно наше откритие на Йордан Стайков и Мартин Константинов и го е нарекла "Делфина";))) Старостта богато обдарява с глупостта! Но нека не парадираме с нея! Да не стая наша златна логорея!;))) Чи квот от нашата уста излей, дали е мъдрост? Не глупей!;)))

преди 11 месеца 3 седмици #60071
Изпълнителната власт е окупирана от Борисов и Пеевски
ДАНС е изцяло под контрола на Пеeввски]

Пеевски няма идеология и програма, а иска да изяде колкото се може повече със съгласието на Борисов. Той си завладява значителни парчета от местната власт, подчерта Мичев. Възгледът на Борисов вече за политика се основава много повече на страха му от Пеевски, отколкото на някаква дългосрочна визия, което е фундаментален проблем на политическия живот

Прав е, с изключение че нямал програма. Има и тя му се подава от други сили. Иначе е точно така, страхът от Пеевски се базира на определени компромати и възможности, които има срещу Тиквата. Тя е мутра и като такава, в борбата за оцеляване на улицата си знае урока. В случая, тече овладяване не само на местна власт, но и на изпълнителната от Пеевски за сметка на ГЕРБ (Щавачи). Последният случай е с областния на Разград, който се прехвърли от потъващия кораб на турската гемия.

И тук всички до един - Пееевски, та Пеевски. Овладял бил ДАНС, овладял МВР, овладял изпълнителната власт. Кой е Пеевски, господа политици? Едно дебело и много разтропано момче, което на 25 станало милионер, защото се позиционирало правилно при мултака Илия Павлов и после при Доган.

Та хайде да си ги го кажем правилно. Пеевски, както и Бойко Борисов са подставените лица на други сили. Зад Пеевски е ДПС. Така че ДПС овладява изцяло изпълнителната власт. Но и това не е правилно да се каже. Какво е ДПС? Една абревиатура на политическа групировка.
Важното е КОЙ е зад ДПС. И този истински КОЙ е Ердоган и държавата Турция.

Знаете ли как започна разпарчедосването на Украйна? Как така Крим беше отнет от украинците без бой? По същия начин - Янукович си беше руски агент. Зад него стоеше Партия Регионов, което си беше фактически представител на имперските интереси на Путин. Те, както в България се просмукаха до 2014г във всички възлови структури на украинската държава. Отбрана, полиция, президенство. И когато свободолюбивите украинци се усетиха, че ги водят за носа, въстанаха и го изгониха, влязоха руските танкове без бой. Без бой, защото цялата изпълнителна власт беше парализирана и упоена от руски агенти, включително армията.

В България няма да има и въстание, след като приключи с усвояването на изпълнителната и местната власт, Пеевски-> ДПС-> Ердоган ще премине към следващия етап, както Сердюкова някога бе предсказала. Откъсването (анексията) на югоизточна България от турския султан и неговия санджак-бей Пеевски (той по-късно вече ще бъде и сменен с турчин).
Това е, а вие си блейте. Как Пеевски това, Пеевски онова. Няма Пеевски - има Турция!

преди 11 месеца 2 седмици #60083
Понеже искахте редовно правителство, плачехте за него по телевизиите (особено жените) и така. Имате си редовно правителство от евреи и то ва опраа. Е, софиенкете, тва не ги бърка, те имат пари и могат да купуват вносни вина;)))
Според мен, ако се приеме тва нещо, трябва просто да се спре да се пие вино и да се мине на уиски, за да се фалират нашите лицензирани производители излобирали този закон!

Властта нападна домашното вино
trud.bg/a/articles/%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D1...B2%D0%B8%D0%BD%D0%BE

Така са чифутите;))) Затва, некои ора казват, че след нова година иди глад. Абе, софиенки са умни, те ша на опраат. Софененките ша на опраат! ;)))
Авера па вика: Фатмака каа, чи малко след като приемем еврото влиза дигиталното евро и сички пари изчезват. И па глад, оти мой да еде тоа, дет има Белега на Дзвера - 6.6.6.

"След Нова година пък не плащайте в левове, защото търговецът може да се обърка при връщането на рестото, по-добре си обменете левовеве в банка или в близката поща, съветва Николов. Представете си как на 2 януари влизате в пекарната с 5 лева и си купувате баничка, която струва 1,53 евро. И за вас, и за продавача ще е трудно да изчислите рестото. Експертът е убеден, че българите бързо ще свикнат с новите пари. Но предупреди - 1 евро и 1 лев много си приличат, така че внимавайте. Все пак плащането с карта си остава най-добрият вариант за елиминиране на грешки и недоразумения."

Левовете в оборот скоростно се топят
Фирми и граждани бързат да внесат парите си в банки преди Нова година
www.segabg.com/hot/category-economy/levo...-skorostno-se-topyat

Тенгри кан
преди -231 секунди
Грухххххх.... Квиииииииииииииииииииииииик, мляс-мляс-мляс, груххххх...

Делян Пеевски: Пачки, пудели, мракобесия!? Край!
Той се закани, че правителството ще изпълни мандата си
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/693184-delyan-p...eli-mrakobesiya-kray

Цонев
преди -232 секунди
"Пуснах го на ChatGPT и ми отговори, че текстът не е оригинален, а е плагиатстван."

Врътнах едно телефонче до Алла... чкрррр,. чкррррр и му викам: Алла, Дедо Божи, ChatGPT, кажи: врагът дали греши? Петимен ли е? От сой?
Алла ChatGPT: - Цонев, Будала с Будалата ти, казах ти да си Абдула, не Будала!

Кабинетът срещу вота "Завладяна държава": Корупция, Магнитски, ChatGPT...
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/693171-kabineta...ya-magnitski-chatgpt

Борисов: ПП-ДБ се качиха на руското влакче за вота на недоверие
Наслушал съм се на разговори за съдебната реформа, добави лидерът на ГЕРБ
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/693177-borisov-...za-vota-na-nedoverie

Бойко
преди 3 минути
Мен, как живеят българите не ме интересува, те се оправят, някак си, както винаги. Мен ме интересува 3% дефицит да не прескочим и да докладвам на Началниците за успеха на мисията срещу руснаците!

Костадинов
преди 1 минутаХ
Аз си знам, че няма как да управлявам България чрез избори, но с помощта на братският РФ и Митрофанова, "Възраждане" един ден ще управлява България! Как? Като бъда назначен за мин. председател от другарите от Москва под одобрителното поклащане с крилца на руските дронове свалили МИг 29 от небето на България! Благодаря ви! Очаквайте ме!

Ердоган
преди -231 секундиХ
Аз искам да взема отношение за "Боташ". Аркадашлар булгарлар, "Боташ" е банковата сметка, през която Гергов, Радев, Михайлов и Узунов си плащат за да бъдат назначени от мен, един ден за управляващи губернатори на Източна Румелия. Неслучайно, сбратимих село Първенец с едно помашко ваше селище в Турция. Айга калктън (станахте) аркардашлар, тюрклер-булгалер със циганер копанер! Ашколсун, аферим! Така, реализираме Велики Туран федерирайки България към тюркският свят извинете, турският;)))

преди 11 месеца 2 седмици #60086
Полицай почина докато охранява протеста на ПП пред парламента
Линейката дошла след 15 минути, МВР нямало дефибрилатори
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/693294-politsay...a-pp-pred-parlamenta

анонимен
преди -232 секунди
"Полицията няма дефилибратори. "

Христова, любов моя, милиционерите не дефилират с вибратори в ръка. Дефибрилатор;))) Опасно е, милиционерите да ползват такива уреди;)))

Лена към депутатите от ГЕРБ: Ходете пеша, бе!
Депутатите от ПП блокираха входовете на Народното събрание
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/693291-lena-kam...gerb-hodete-pesha-be

Браво, Ленче!
преди -233 секунди
Нареди им парапетите на Рапоня, Грухи, Плешу и Кибапа, да ги видим сега;))) Да ти каа, любов, малко спорт, ич нема им е излишен на тия;)))
Haha
преди -195 секунди
Гениален ход, от страна на ПП, макар че не съм им привърженик. Тук има много странни хора, които все още защитават тиквата и праси, но...тези двамата толкова много ги "страхува"" народната любов, че ще оцапат гащите ако трябва да се качат в градския автобус до Красна поляна, или дори да се разходят по жълтите павете. ТЕЗИ ВИ УПРАВЛЯВАТ!!!! НАРОДЕ!!!!

Прасчу
преди -233 секунди
Груххххххх.... сега ша трее да изям не една, а три копани с помийкъ, чи кат ойх пеша много загладняй и три кила сланини стопий...

Пеевски се сблъска с Асен Василев, прати Петков "на парапета при Лена" СНИМКИ
ПП успяха да накарат Пеевски да дойде пеш в НС
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/693302-peevski-...peta-pri-lena-snimki

Тенгри кан
преди -233 секунди
Само дето те са втора политическа сила и сигурно нямат крепостни цигани като ГЕРБ в Перник където блокове с цигани не си плащат водата защото гласуват за ГЕРБ;))) т.е. за какви "български граждани" говори Праситу? За какви? Същите като неговите: небългари по произход, с генетични увреждания, калпав ген, прости и невежи, лесно манипулируеми скотове!

Пеевски за починалия полицай: ПП-ДБ доказаха, че омразата убива
Лидерът на ДПС-НН изказа искрените си съболезнования към семейството на служителя на МВР
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/693312-peevski-...a-che-omrazata-ubiva

преди 11 месеца 2 седмици #60087

Aве, Цонев, очилат компир, то и вашите протести 1997 г., пречиха на гражданите да си живеят нормално;))) Не издигахте ли,. барикади, а? Не излязоха ли съществуващите тогава, все още "Вътрешни войски" поради нахлуването в Парламента?;))) И накраа кво, след сичко тва, ти Цонев, тури феса и стана турчин!;))) От демократ, седесар;))) стана турчин! ;))) Сички седесари сте такива помияри! Вашата демокрация в крайна сметка води до султанизация т.е. до Костов и Бойко;))))

Мирчев: Пеевски имал охрана от НСО, оти преди 2 години, партньорски служби били дали инфо, че екип на ГРУ влязъл в България, за да очисти политиците отговорни за помощта за Украйна;))) Свещен е Прасчо, свещен;))) До Коледа, свещен!;))) И вика Мирчев, ми той, самият е ГРУ;))) сиреч нещо е сгафил в службата и руснаците си идат си го накажат;)))

Хаххааааааааааа, Цонев бил богослов по образование! Нимаааааа...? Богослов с чалма!;))) Богослов с чалма! Ааааааааааааааааааааааааа, хухууууууууууууууу....

Г-н Байрам... а-ха-ха-хаааааааа.... Бахти, тва са нарича българско народно събрание;)))

Дупетат Байрам: Сички розови шарлатани с тениски трябваше тази сутрин да бъдат закарани в РПУ-то;))) В кауша, в кауша, Байрам ефенди;)))

ДЪРЖАВА С ГЛАВНО "Д" МОГА ДА ПРАА САМО АЗ, РЕЗАН ЧИТАК!

Турциииииии, как станахте дупетати в българско народно събрание? На цигани и турци требе се забрани да се гласува на избори! Да бъдат безправни! Те са цигани и турци, не са хора! Да бъдат добитък! Чалмалията с резан дудук нема как да е депутат в българско НС! Това е обида към кръвта на всички българи убити от турците! Затова, секи, който е "за" турците и циганите, нема неговата кръв бъде омърсена и затрита от тях! Щял да ми прай държава с главно "Д", резаният читак... ДЪРЖАВА С ГЛАВНО "Д" МОГА ДА ПРАА САМО АЗ, РЕЗАН! А, ти си прави държавата в Анадола!

Дърт си веке, време е за пенция;)))

Бойко Борисов: Не съм дошъл пеш днес, защото ме болят колената
trud.bg/a/articles/%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0...BD%D0%B0%D1%82%D0%B0

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.