ВЕСТИ ОТ ...Залива по поръка на Колобъра НИ

преди 20 години 3 месеца #6283
" Pishi na Nashite vav foruma ot men, che Eltimir e jiv. I shte se varna v BG"

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 3 месеца #6284
Да е жив и здрав и го чакаме във форума да разказва.

преди 20 години 3 месеца #6288
Елтимир, ако можеш събери снимков материал за нахлуването на американските терористи в залива. Да се види хубаво какъв "прогрес" носят чифутите, където стъпи слугинско краче! Ще бъде много интересно.

преди 20 години 3 месеца #6290
И като се види какво? Милиони знаят за какво става въпрос и нищо не правят по въпроса. Глупавите стачки до нищо не водят...

преди 20 години 3 месеца #6299
А бе той нека да донесе въпросните материали, пък ти пак си мисли, че милиони нищо не правят! Като почнете да дрънкате глупости, че ми иде да извадя меча!

Много ми е интересно ТИ какво предлагаш като решение. Би ли споделил Petee какво точно имаш предвид?
Силно се надявам ти да не си от тези милиони, дето знаят, обаче нищо не правят по въпроса!

преди 20 години 3 месеца #6439
Вие не знаете какво провалихте.

преди 20 години 3 месеца #6663
Елтимир написа:

И на слепия трябва да е ясно, че срещу нас се води добре организирана кампания. Ето част от мнението на добре осведомен човек - "сега вече ти е ясно, че срещу идеята работят не дилетанти, а професионалисти.
те се вклинват там, кадето е слабото място и намират слабите хора за да ги
използват." Нищо особено, просто службите са се поставили в услуга на враговете на България. Днес например ми обясниха причините, поради които ЕС не иска у нас да има силни националистически партии. Български партии. Турски и цигански - може. Те не са против национализма изобщо, а само против българския национализъм. Затова са провокаторите. Защото ние представляваме реална заплаха за джагалите и мангалите. А провкаторите ще ги познаете по това, че всичките са чукчи - пишат без да четат. Даден им е тон за песен и те си пеят песента без да мислят. Още малко ще я пеят, така ми се струва.

преди 20 години 3 месеца #6664
И кои са причините? Ако може по-подробно...

преди 20 години 3 месеца #6774
Ще го напиша и ще го публикувам във вестника.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.