Още един филм от снощи!!!! Потурчена България
(Извинявам се на момичетата във форума ако съм ги обидил)
Предлагам да се отвори отделна тема за расовата хигиена, расата, генът на нацията и т.н.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
При нас обаче е модерно, толкова момичета се хващат с разни турци и гърци, че направо лошо да ти стане......пък и тяхното нашествие продължава както в Европа така и при нас, но това вече е друга тема!
Това за скинарите го казах, защото ми се струва смешно един неосъзнат турчин да се прави на ариец и на незнам си какво, но то по ориенталския манталитет също си проличава.......но хайде това е друга тема, аз нямам нищо лично към скинарите, това е просто мнение по наблюдение!
Аз се улавям, че напоследък страшно се оглеждам в морфологичните черти на хората, нещо съм почнала страшни предразсъдъци да развивам в това.....може би трябва да поукротя топката, защото ако трябва така да разделяме всички българи ....се опасявам, че резултатът може да се окаже плачевен!
Бел, по-добре недей, защото аз тия дни имах една много интересна среща. Случайно се запознах с една мадама, която знае турски (чиста българка си е иначе) и почна да ми славослови какви превъзходни хора били, докато най-накрая не рипнах. Разговорът ни приключи малко преждевременно, след като тя с възмущение ме обвини за върла националистка. Като че ли това може да е обида, но нейсе. Както и да е, тя най-отговорно ми заяви (като човек, изучавал турска история и т.н.), че истинските турци всъщност били РУСИ със СИНИ ОЧИ. После се били омешали с араби (поради което и досега има много турци с арабски фамилии)...и по-нататък теорията, за съжаление, не можах да я чуя поради гореспоменатия инцидент. Между другото, тази теория за русите турци не я чувам за пръв път.Bell писа: Аз се улавям, че напоследък страшно се оглеждам в морфологичните черти на хората
Коренното население на Турция също е било от индоарийски (щом така ви харесва повече) типове. Тюрките в случая се явяват само едни късни нашественици, които явно не са могли докрай да скапат местния генофонд. Това обяснява европеидния вид на някои турци.
За тена : някъде гледах снимки на едно интересно племе в Пакистан, за което се смята, че е остатък от войските на Александър Македонски. Хората бяха със светли коси и светли очи, абсолютно европейски черти, но с тен. И чисти скандинавци да се бяха родили и живяли там, и те щяха да са с толкова тъмна кожа. Оттенъкът на кожата се сменя в зависимост от слънчевото греене и натрупването на пигмент в следствие от него. Той няма много общо с расата. Не е случаен фактът, че за истинския цвят на кожата се съди по този на подмишницата на дневна светлина - там слънцето не огравя.
Наистина няма да е лошо да се създаде отделна тема за расология, евгеника и т.н. Напоследък и аз много се интересувам от физическа антропология и се ровя постоянно по разни сайтове по въпроса, както и много се вглеждам в чертите на хората, което вече е "професионално изкривяване" от моя страна
Гледах и двете части по СКАТ но много бих искал да ги гледам пак...
относно черепите забелязвам,че нашите са доста по-изпъкнали на тила от повечето европейци,включително славяните.
за турците,каракачаните и сърбите-вгледайте се и в челата им
На калпавия...космите му пречели !!!
Дами и господа !
Вярно е ,че всеки има право на мнение и на изказа му,но -Вашето такова е РАСИЗЪМ и Пълна ГЛУПОСТ !!!
С уважение
Докато е гледала няколко деца на веднъж, българката е носила следващото в себе си. По онова време, а и не толкова отдавна - може би век и половина назад, жена която не е била с корем е била необичайна гледка - предполагало се е че е раждала наскоро и затова. Много от децата не са доживявали поради ред причини от природен характер - болести и др. като част от естествения подбор. Но по-голямата част са израствали и на свой ред са давали поколение. Жена без мъж и обратното не е било възможно - условията са били естествени, а не либерални. Единия изкарва прехрана, другия ражда децата.kardama писа: даже са правили често аборти при нежелана бременност,защото най-често срещаният брой деца при българите е 4-5,като всяко е било наричано скришом,за война,за болест и т.н.
Какви изводи правя аз:
1. Едно дете повече или по-малко не е "болка за умиране". Ако е от Осман занчи старите баби ще дадат горчива билка, за да го изкараме от корема навреме!
2. Кой мъж-българин ще го храни и пази рапончето, след като дахлията отскочи до Сърбия(примерно) да прави зулуми и там?!? За какво му е?
3. Ако турчинът иска за жена българка, той я краде!!! Потурчва я! И насила я кара да му ражда рапончета! Ето така са "окрали" от гена ни! А не като са оставяли семенце насам-натам(пак се извинявам на момичетата във форум, не зная как по-меко да се изразя). Става въпрос за турците на наша територия, а еничарите са ги вземали в империята си и техния ген е там.
Може да се допълва още...
Не искам да звуча като академик, като да съм бил свидетел. Обаче вярвам в това, което съм написал. А ако съм се объркал - заповядайте да опровергаете.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.