Още един филм от снощи!!!! Потурчена България

преди 20 години 3 месеца #6253
Еее, Бран, едва що не се напиках от смях четейки описанието ти за 'плоските глави'. Ама ми е още по-смешно, защото и аз живея в такъв край и през цялото време си представях много ясно главата на Сезгин. :tooth: :tooth: :tooth: Тук ще допълня, че в никакъв случай не трябва да забравяме и овчият му, празен поглед. Много си прав! Анатомията на черепа им не може да се сбърка, ако ще и да са със светли коси и сини очи.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 3 месеца #6254
Запознат, за вербуването нищо ново. Какво от това? Нима нас не ни притискат по същият начин? Още не са дорасли тея турци, има много да учат. Не че и от българите не се огъват и не започват членство в ДПС само и само за да са на работа като някакви си шефове на организации и фирми. Ама тях всъщност не ги броя за българи. Това с вербуването не е оправдание. Не го приемам! С това подчинение до никъде няма да стигнем!

преди 20 години 3 месеца #6255

Запознат писа: Оказва се, че го вербуват насила и няма избор...и разбира, че не му дават да избира по прицип, за каквото и да става въпрос. Даже и жена му избраха, нищо че е хубава!

Не съм длъжен да помагам на Сезгин! Нито разчитам да му се отворят очите! И на най-добрия турчин аллах може изведнъж да му проговори. Ако бяха неземни чудовища щяха да ни изколят и после да съжаляват че няма кой да им работи - говоря за робството. Те стават свирепи, когато получат sms от аллах! А ти не мислиш ли че е по-добре да не говориш с тях изобщо?

преди 20 години 3 месеца #6257
Исках да кажа "ако имаха възможност да ни изколят"

преди 20 години 3 месеца #6258

БРАН писа: ... щяха да ни изколят и после да съжаляват че няма кой да им работи - говоря за робството...

Аз пък ще добавя, че те и сега са си такива - да има кой да им работи пък те само да командват. Има изключения разбира се, но вече ми се струва, че на генетично ниво им е заложено да се чувстват като господари, на които трябва да им се слугува. Чухте ли са стачката в турският завод "Шише джам"? Кофти им е, нали? Обещали са им да им дават еди колко си ама не им ги дават. Мислят си амуджите, че онея, натуралните турци ще им размитат, ама тази не става. Гледат си печалбата шефовете и хич не им дреме за нашите дето са нито българи, нито турци. Хак им е! И на едните, и на другите! :karte4:

преди 20 години 3 месеца #6259
Забелязал съм, че като стане дума за работа започват да се скатават, но като няма накъде повече(на село като не прекопаеш стоиш гладен после!) се хвърлят като щурмуваци и свършват всичко. Пък даже и да е напусто. Пак ще кажа, че тия амуджи не са неземни чудовища - яко са си дръпнали български ген. Ама са супер прости и по това може да се съди, че Дарвин не е писал за еволюцията като е бил на почивка в анадола. Най-големите им придобивки са:

1. Броеницата - основа на бройните системи по целия свят
2. Баклавата - основа на... съвремената баклава
3. Шалварите - тоалетна, панталон и турчин в едно(3 в 1)

преди 20 години 3 месеца #6260

БРАН писа: Най-големите им придобивки са:

1. Броеницата - основа на бройните системи по целия свят
2. Баклавата - основа на... съвремената баклава
3. Шалварите - тоалетна, панталон и турчин в едно(3 в 1)

:tooth: :tooth: :tooth:

преди 20 години 3 месеца #6262
Относно плоската тиква. Сещам се за един Цветомир Йолов с такава една квадратна кофа. Сигурно затова му викат Главчо градските му... Май теорията ми за него почна да получава и аргументи.

преди 20 години 3 месеца #6263
Севар и аз за него се сетих....поне на снимката в сайта яко си личи.

Но има и друго, те като са се смесили с нас при някои от тях може този ген за сплесканата глава да не се прояви ....

друг отличителен белег е типичния нос наподобяващ сплескан и увиснал член (сходен с еврейския нос)......виждала съм много такива българи с тази типична турска физиономия а ако го докарват и на лайнян цвят е тогава вече няма грешка. Най-куриозно е, че един такъв столичен известен скинар (видите ли) прилича баш на чистокръвен турчин!

преди 20 години 3 месеца #6266
Мисля, че говорите за Туранския (Turanoid) тип, който е смесица от Европеиден и Монголоиден и са характеризира точно с тези черти - брахиоцефален череп (повечето европейци и българи сме с долиоцефален или мезоцефален - това се определя от отношението дължина на черепа/широчина=> долиоцефалния е с по-голяма дължина, по-издължен, нормален тил, мезоцефалния също е нормален, а брахеоцефалните са със сплескани глави), бадемовидни очи, нисък ръст, трътлесто тяло, широка челюст, кафеникав тен и нос, който не прилича на нищо. Странното е, че в Европейска Турция този тип не се среща много често - може би поради смесването им с европейци.
В България Туранския тип също е много малко - само 5 % и то се среща предимно при най-изпадналото селско население от Югоизточна България, т.е. при турците. В Унгария, обаче, той е 25%. Добре, че всички от семейството ми са с нормални черепи:)

За скиновете - и аз съм виждала разни скинчета, които си приличаха откровено на турци или циганета. Bell, такива индивиди са много. И после някой да не тръгне да ми говори, че расата нямала значение:)

П.С. Не мисля, че много са се смесили с нас. Иначе доста щеше да си личи.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.