Още един филм от снощи!!!! Потурчена България
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Не съм длъжен да помагам на Сезгин! Нито разчитам да му се отворят очите! И на най-добрия турчин аллах може изведнъж да му проговори. Ако бяха неземни чудовища щяха да ни изколят и после да съжаляват че няма кой да им работи - говоря за робството. Те стават свирепи, когато получат sms от аллах! А ти не мислиш ли че е по-добре да не говориш с тях изобщо?Запознат писа: Оказва се, че го вербуват насила и няма избор...и разбира, че не му дават да избира по прицип, за каквото и да става въпрос. Даже и жена му избраха, нищо че е хубава!
Аз пък ще добавя, че те и сега са си такива - да има кой да им работи пък те само да командват. Има изключения разбира се, но вече ми се струва, че на генетично ниво им е заложено да се чувстват като господари, на които трябва да им се слугува. Чухте ли са стачката в турският завод "Шише джам"? Кофти им е, нали? Обещали са им да им дават еди колко си ама не им ги дават. Мислят си амуджите, че онея, натуралните турци ще им размитат, ама тази не става. Гледат си печалбата шефовете и хич не им дреме за нашите дето са нито българи, нито турци. Хак им е! И на едните, и на другите!БРАН писа: ... щяха да ни изколят и после да съжаляват че няма кой да им работи - говоря за робството...
1. Броеницата - основа на бройните системи по целия свят
2. Баклавата - основа на... съвремената баклава
3. Шалварите - тоалетна, панталон и турчин в едно(3 в 1)
БРАН писа: Най-големите им придобивки са:
1. Броеницата - основа на бройните системи по целия свят
2. Баклавата - основа на... съвремената баклава
3. Шалварите - тоалетна, панталон и турчин в едно(3 в 1)
Но има и друго, те като са се смесили с нас при някои от тях може този ген за сплесканата глава да не се прояви ....
друг отличителен белег е типичния нос наподобяващ сплескан и увиснал член (сходен с еврейския нос)......виждала съм много такива българи с тази типична турска физиономия а ако го докарват и на лайнян цвят е тогава вече няма грешка. Най-куриозно е, че един такъв столичен известен скинар (видите ли) прилича баш на чистокръвен турчин!
В България Туранския тип също е много малко - само 5 % и то се среща предимно при най-изпадналото селско население от Югоизточна България, т.е. при турците. В Унгария, обаче, той е 25%. Добре, че всички от семейството ми са с нормални черепи
За скиновете - и аз съм виждала разни скинчета, които си приличаха откровено на турци или циганета. Bell, такива индивиди са много. И после някой да не тръгне да ми говори, че расата нямала значение
П.С. Не мисля, че много са се смесили с нас. Иначе доста щеше да си личи.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.