Общобългарски поход за мир и неутралитет

преди 2 години 4 месеца #58988
US-експерти: Не НАТО, Европа трябва да прати войски в Украйна
Русия не можела да си позволи да воюва с няколко държави едновременно

Прочети още на: www.dnes.bg/index/2024/04/24/us-eksperti...F06ms#comment-newest

Тенгри яко в дупайко
преди 2 секунди
Аре, влаковете композиции от България потеглиха;))) Най-отпред са Христов и Пейков държащи двете знамена - българското и украинското, а върху руското седнале с голи дирници;))) Христов: Ще победим! Ще видим, къде са руснаците, ще отидем и ще ги напляскаме;))) Пейков;))): Аз пък ще им покажа преимуществото на електрическата батерия пред ДВГ!;)))

Украинките плачат за Христов и Пейков: Ой, мой коханок ( любими мой) де се дяна, ела, сърцето ми плаче, та се къса, върни се при мене, при децата в мойте скути;)))

Тенгри яко в дупайко
преди 3 секунди
До българина
Ами, запиши се, доброволец;))) Не, казвай, какви големи егоисти сме ние;))) Ти, женен ли си? Питай жена си, дали иска та прати на фронта;))) да се биеш за Украйна;))) Аз съм присъствал на сцена, в която една мадама, не даде и дума да са издума, мъжа й, който е военен, дори на мисия да отиде;))) Сички, дето са айляци и им се воюва, т.е. мре;))) сформирайте доброволчески батальон и напред! В Украйна и в момента се бият много българи на украинска страна,а ние ги зареждаме с оръжие!

българина
преди 8 минути
българина е изключителен егоист, който не гледа по далече от носа си. Абе Украйна има нужда от помощ, а ние се правим на дръж ми шапката. А на нас, когато Османците ни изтребват, търсиме някой да ни спасява, нали? Еми не сме честни.

Тенгри яко в дупайко
преди 2 секунди
До до тоя
Пич, ти бъркаш епохата;))) Генерал Гурко, жена му..., хахахахахаха... Тогава може. Сега, жените командарат;))) Скрито, но командарат;))) Пробвай се, да извадиш един мъж, дори за обикновен саботаж;))) Требе ти каа, чи и тук иди жената и казва: "Ама ти, сега и ти ли в това". Тя, не го спира, уж, но жените си имат едни такива лостове, хахахахахаха, хахахахахаххааххаа...само с едно изречение с подтекст и го спре;))) Давай, бе, пич! Дай пример! Излез с украинското и българските знамена, развей ги на мегданя, призови българите! Аз немам против;)))

до тоя
преди 6 минути
абе смот...льо жената на Ген.Гурко и на другине руски генерали дали ги е спирала да ходят на фронта. Решава се и се отива точка. И какво ще каже по твойна логика - отивам да воювам срещу Османската империя в България. Ние сме страшен народ, все на нас некой ни е длъжен, все сме великите страдалци, а когато трябва да помогнем на някоя държава - дим да ни няма.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 2 години 4 месеца #58993
Шойгу: Русия няма интерес да напада държави от НАТО
Вашингтон умишлено протакал конфликта в Украйна

Прочети още на: www.dnes.bg/rusia/2024/04/26/shoigu-rusi...rjavi-ot-nato.605769

Тенгри кан
преди 1 секунда
Тез приказки на Шойгу са много далече от истината, но той нема да разкрие руският геополитически план;))) Русия вече воюва с НАТО, защото оръжията му са в Украйна, независимо, че се държат от украинци, те са обучени от американците, а Украйна, дефакто е член на НАТО с доставката на американски оръжия. Основната задача на РФ не е да победи, а да изтласка НАТО възможно най-далече от своите граници. Затова следващите нападнати ще са Полша и Швеция. Аз, така бих постъпил. За мен ще е недопустимо, разполагането на ядрени оръжия в една Полша, а и за какво ми е съсед, който всеки ден, ще ме псува през дувара?;))) Швеция сама се вкара в капана на САЩ влизайки в НАТО. Това териториално настъпление на НАТО към Русия, няма как да бъде позволено, т.е. там, където НАТО си е позволило да настъпи по един или друг начин, накърнявайки, моят геополитически интерес, аз няма как да оставя това и да махна с ръка;))) Ще сформирам две армии, с едната ще допригазя Украйна и нападна светкавично Полша в движение, а с втората ще атакувам Швеция. Войната ще продължи с пълна сила. Украйна е само началото. Това е ТСВ, която съвсем резонно може да добие ядрени измерения, като се отчита наглостта и арогантността на англосаксите. Нейният първи етап е изтласкване на НАТО далеч от границите на РФ;))) Но и той е достатъчен да ройне Старият Свят;))) Останалото ще е просто Апокалипто;)))

преди 2 години 2 месеца #59058
Румен Радев: Трябва да осигурим военна подготовка за младите
Войната в Украйна показа - най-важният фактор остава човешкият

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/06/14/rumen-ra...10605#comment-newest

Радев
преди 1 секунда
С това искам да отговор на въпроса на г-н палковника Марков докъде са стигнали нормативните документи относно нашето участие в театъра на бъдещите бойни действия, защото, както и самият той знае, ние сме НАТО, не член на НАТО, а самото НАТО и щом НАТО връща наборната служба, връщаме я и ние. Ние просто не сме субект на геополитическата сцена, а обект! Квото каат партньорите!;))) Не знам, защо мислите,че войната срещу руският свят, ще ни се размине... Става въпрос за Война на Световете!;))) Къде работат 2-3 милиона българи? В чужбина! В ЕС, във Великобритания, в САЩ... Работат, живеят! Руският свят разрушава техният комфортен начин на живот;))) Това е друга Система, друг начин на живот, в която личността нема значение, тя служи на Цялото, а в Западният свят, Цялото служи на личността. Личността е свещената!;))) Нищо, че сере, яде, пърди и не допринася, кой знае с кво, тя е важната, основата на западната цивилизация. Има права! Я, да видим, дали в руският свят, личността има права? ;))) Ба;)))

преди 2 години 1 месец #59134
Зеленски за отстъпването на територия: Само народът ако разреши

Прочети още на: www.dnes.bg/index/2024/08/04/zelenski-za...lWIhg#comment-newest

Тенгри кан
преди 1 секунда
До НЕУТРАЛЕН
Украинците не са руснаци, те са българи;))) Тези 32% са рускоговорящите украинци, т.е. русифицираните украинци. Останалите не искат да са руснаци. Особено казаците;))) Това е все едно, да дойде Ердоган и да каже: Абе, всички българи са турци;))), няма смисъл от съществуването на отделна държава България. Аре сичку у Вилаетта и твай! Ще го приемеш ли, русофилче, ще станеш ли, турчин? О, ще станеш, ще станеш;))) Мъстия грозна си ти, с недодялан ген!
НЕУТРАЛЕН
преди 16 минути
Ще се опитам да бъда оптимист. Ако има нещо полезно в клиничното поведение на нелегитимния Зеленски, то е, че ужасът и масовата смърт на ок. 1 млн. украински момчета ще отрезви останалите. Ще си спомнят, че всъщност са руснаци и че са въвлечени в гражданска война за чужди геополитически цели. Затова няма доброволци и затова милиони "украинци" са зад граница. Защото не им се умира и не им се стремя с/у братя.

преди 2 години 1 месец #59136
По принцип, той си е умрял от глад;))) Не от гладна стачка;))) То там в Далечният Изток, храната е оскъдна;))) Тва да не е тука на Балканите, да ва ранат турците, гърците и македонците, па вий да одити на Бело море. И както е оскъдна храната, кат спрат и да ти я дават и ади;))) пътуваш;))) Дават я само на заслужилите "За Путину, за Родину!;)))

Руски пианист, критик на войната умря в арест в Русия
Пианистът е работил във филхармонията в Биробиджан
www.vesti.bg/sviat/ruski-pianist-kritik-...wLPM7DMpGDp4KqlSNMlA

преди 2 години 3 седмици #59150
Вижте сега, северните народи са зли и жестоки;))) Те ядат хора! Не са като нас, кекавите и разглезени южняци, византийските българи;))) И това е добре, че отново на Балканите идват такива варвари. Такъв е бил и Аспарух! И той идва оттам, от земите на днешна Украйна, идва, изяжда ромеите и казва: Това е Наше! Както сега малките укърчета по морето казват: "Това е наше" Ваше, ама, а два зад врата ;))) Колко жестоки били украинците, набучвали медузите на клечка. Ами, вижте, за тях това не е жестокост, това е част от природата им, те от малки са воини. Убиват и биват убивани. Аз много се радвам, че са тук, а вие плачете;))) Искате руснаците, щото са кекави християни като вас;))) Украинците с тяхната жестокост и териториална експанзивност ще ни върнат към Варварството и ще изтръскат от нас, византийската цивилизация. За да оцелем, ние трябва да ги победим в битка и да ги изядем живи! ГОТОВИ ЛИ, СТЕ ВАРВАРИ? ГОТОВИ ЛИ СТЕ, БЪЛГАРИ? НЕКА ИЗЯДЕМ ЖИВИ, УКРИТЕ СЕГА, НЕКА ИМ ПОКАЖЕМ ДАЛИ "СВЕТИ ВЛАС" Е ТЕХЕН!;))))
Наскоро разбрах, че те са много силно териториални (точно като мен);))) и имат един израз за това " це мое, то мое" - "Каквото е мое, то е мое";))) С една дума, ако вие им позволите да ви вземат вашето, тогава, никога нема си го върнете, защото "це мое, то мое" Да сте си го пазили;)))

ВСУ превзе 11 руски села по границата
Руският президент Владимир Путин спешно свиква съвета по сигурност
www.segabg.com/hot/category-the-war/vsu-...8Pr6CsSF-RFwE3IOt7rQ

Пак да ви думам за дивите северни народи;))) Затва американците познавайки добре слабостите на руснаците, а те са много, показват как Русия ще загуби войната. Според мен, идеята е Украйна да превземе реципрочна територия на превзетата от руснаците и да ги постави на масата на преговорите със свалени гащи. Даже, тази вечер, тва обяснявах по телефона, как укърите ще ступат руснаците здраво, ако са технологично равнопоставени, а те го правят, дори, когато не са технологично равнопоставени;)))

Извънредно положение в Курск, САЩ питат Украйна какво става
Танкове и артилерия на Киев наближиха руската ядрената централа

Прочети още на: www.dnes.bg/index/2024/08/08/izynredno-p...xywqw#comment-newest

Бат Баян
преди 1 секунда
Нал виждати, ний черните българи, кво ги прайм масковцити;))) С техника или без техника, кат форкне конницата и ги прегази днешните хазари за едното нищо;))) Затва, да знайти, чи кат ва клецът укрите по морету ва клецами ний, черните българи, за да избием от вас, византийската цивилизация. Вижте на кво сте замязале с тия московити и с тия наглосакси;))) Сега, ний ша ви покайм кво значи сеч!;))) Аспарух, отде дойде? Точно така, от днешна Украйна и изяде живи ромеите;))) А, московитите са ромеите, днес!

Руски телеграм канал: Украйна контролира Суджа и напредва към Коренево
news.bg/int-politics/ruski-telegram-kana...TB3Sesp7qmW9bMeQRSxA

))) Настълението на украинците продължава и руснаците не могат да ги спрат;))) Най-вероятно ще вземат цялата Курска област след това още една и ще седнат на масата за преговори за размяна - област срещу област;)))

Какво става в Курск, армията на Украйна настъпва в Русия
Изглежда украинската армия е пробила най-малко две от линиите на руската отбрана

www.vesti.bg/sviat/kakvo-stava-v-kursk-a...pva-v-rusiia-6205697? fbclid=IwY2xjawEjAWNleHRuA2FlbQIxMQABHWkX1HwDQoVmYB57QOk15vEpfGyQjssdhD1ZC1SbQ4F
5ev9QDzh68ospzQ_aem_zIip7aAEAsVuWJMtx7OlYg

Tочно така, макар да не съм бил курсант във Велико Търново ;))) съм много точен в тактиката и стратегията на укър армията;))) Защо? Защото и аз бих водил войната с руснаците точно като тях. Офанзивата срещу силно укрепените позиции на Днепър за да се вземе Крим беше глупост и престъпление. Трябваше да се атакува сухопътно Москва, тогава;))) После Пригожин им го показа;))) със своя военен рейд;))) Но, истината е, че срещу такъв противник трябва да го атакуваш там, където на очаква;))) Ето, вчера го казах и Подоляк днеска ме потвърждава: Украйна ще се стреми да превземе, поне две области от РФ и ще ги размени за Донецк, Луганск, Крим и т.н.;))) Хахахаххахаа....

"Президентският съветник Михайло Подоляк заяви пред украинската национална телевизия, цитиран от „Киев индипендънт”, че „всякакви операции в руските погранични региони ще са от ползва при бъдещи преговори с Русия”.

www.vesti.bg/sviat/ukrajna-si-prizna-za-...eto-v-rusiia-6205779

Всяко нещо има своето първоначално основание, но всекидневието приспива и убива съзнанието
Бури Барс, Учител Наш,
На Истината – верен страж!
На козните на Яга – щит!
Кук Куян – крадецът именит,
Ти с мълнията порази,
На Българите, своето око дари,
Та Българите с очите две да славят Вечното небе!
На Българите – мечът свой дари,
За сеч и бран ги вдъхнови,
Та с огнено сърце, Враговете да сломят с две ръце!

преди 2 години 3 седмици #59153
;))) Проблема на Путин е, че, когато си на върха, не виждаш основата, поради гъстата плетеница от клони и драки създадена от междинните звена (които реално управляват положението) и в един момент можеш да се окажеш с проядена или никаква основа и да се сгромолясаш изведнъж, т.е. висшето ръководство на държавата, да те предаде. А, както се вижда, американците са успели да обединят в едно малко "РФ" или по-скоро "АЕФ" - Американска евразийска федерация, всички бивши републики на СССР, които сега са извън РФ;)))

Украински войски влязоха и в Белгородска област
news.bg/int-politics/ukrainski-voyski-vl...gorodska-oblast.html

преди 2 години 3 седмици #59155
Беларус разполага допълнителни войски по границата с Украйна
news.bg/int-politics/belarus-razpolaga-d...tsata-s-ukrayna.html

Единствената, която може да помогне на РФ в случая е Белорус;))) Ако нападне Украйна в гръб;))) И така палатки не се разпъват - гъз до гъз, един Хаймарс в средата и всичко е на кайма. Разпръснете ги на голяма площ!

Беларус заплаши да закрие украинското посолство в Минск
news.bg/int-politics/belarus-zaplashi-da...solstvo-v-minsk.html

Самопровъзгласилият се за президент на Беларус... Ако беше посочен или назначен от САЩ щеше да е легитимен. Една чужда държава не може да дава оценки на лидера на друга държава. Защото и президента на Беларус може да каже, че президента на САЩ е нелегитимен;))) А, наистина ли е легитимен Байдън? Ами, не е;))) Нека си спомним щурма на Белият дом в Годината Шегор... Ако на Лукашенко се подчинява държавната администрация, полицията и армията и не се бунтуват срещу него те и народа, значи е легитимен.

www.flagman.bg/article/328102

Както ви казах онзи ден, тези народи са новите варвари;))) Имат и юдеохазарска жилка, тези дет са тука, щото тука е S класата и средната им класа, работягите по нивите воюват срещу руснаците. С една дума, освен, че са варвари;))) те са и господари и се държат като такива, защото са такива;))) Те нямат нашият робски манталитет и не са опитали още от византийщината на Балканите;))) За тях, ние сме слуги и ние сме такива, няма какво и да се лъжем, българина обича да слугува, не да е господар, той сам иска да има Патрон и да го тачи. Така че, да, те не смятат да си ходат;))) Да не са луди?
Ама тва е, щото нема вече кой да им фърли една гора бой и да оправи русите украинки и ша видите как за една нощ ша са изметат сичките;))) Жертви на войната били, хе, хе... добре са усвоили юдейщината;)))
Междувпрочем и руснаците са такива, не се лъжете, нали ги наблюдавам тука на Ситово, нали се насели руската старостилна църква. Държат се като господари и смятат, че ние сме длъжни да им слугуваме. И ние го правим;))) Това е истината. Защо, кой позволи да се населят, нали? Не съм аз. Ще ви кажа, кой;))) Чичо Гошо, руският консул и неговото момче Михайлов като кмет на Общината;))) Да;))) Те, дойдоха по негово време, при първият му мандат;)))

==========================================
Държат се невъзпитано, качват крака по столовете, пререждат хората на блок масите, жалват се от бранша
Украинци побъркаха хотелиерите в СПА столицата на България – Велинград, с наглото си поведение, жалват се от бранша, пише Уикенд. В разгара на туристическия сезон в курортното градче има туристи от къде ли не, но най-много се забелязват тези от Украйна.
.Пререждат хората от блок масите, блъскат се с лакти, говорят шумно, качват краката си по столовете на масите, ръсят цинизми, докато се хранят. За капак носят и пластмасови кутии, които пълнят с храна. Никой не смее да им прави забележка, защото стават агресивни и едва ли не трябва да ги съжаляваме заради войната в страната им“, казва работещ в голям хотел във Велинград.
От началото на този месец обаче нещата излезли извън контрол. В отпурскаския сезон хотелите се напълнили и закуската започнала да не стига. Украинците вдигали купони по терасите и дояждали и допивали каквото са си взели от блок масата.
„Събират храни в кутии, а се оплакват, че не им харесват ястията. Трябвало да наблягаме на картофите, да приготвяме от техните салати. Намесват се в работата на готвачи, сервитьори, дават непоискани съвети и вечно са недоволни, но си хапват обилно. Правят се на важни и значими, сякаш цял живот ще са в България. Ние им съчувстваме заради войната, а те правят каквото си искат. Надменни са, гледат на нас едва ли не като на слуги, които са длъжни да ги обгрижват денонощно“, оплакват се още от персонала.
По нищо не им личало, че са избягали от войната. Били винаги гримирани, с перфектен маникюр и педикюр. Жените по цял ден висяли в козметичните салони или по басейните.
„Трябва да се намери решение на ситуацията с украинските бежанци, защото започнаха да пречат на бизнеса ни. Имаме туристи от Западна България, които са дошли тук да опитат автентична българска храна, да си почиват, а не могат заради наглото поведение на украинците. Един западняк не се е оплакал от кухнята ни, от обслужването. За сметка на това украинците все си търсят причина да не платят, да обидят, да ни унижат“, оплакват се още хотелиерите.

преди 2 години 3 седмици #59157
Ми кво? И аз съм го правил това? Остане ми храна в чинията и си я взема на балкона, какъв е проблема? Така ли иначе закуските от тия маси се изхвърлят после. Баровците-хотелиери като не искат да има шведска маса, да не я включват или да не пускат украинци. Може би евреите ще са им по-добри гости :hammer: Те са добре известни с културното си отношение в хотелите, но не четем нищо за тях.
А това, че някой с S класа си събирал храна в кутийка, направо изби рибата. Тоя бургаския Флагман, както и онлайн сайта dnes.bg се държи от рускохазарската мафия. В проруския сайт dnes.bg даже да напишеш буквичките ТИМ и те трият. Не дай си боже някой да каже нещо лошо за тази мила бандитска групировка.

преди 2 години 3 седмици #59161

anti666 писа: Ми кво? И аз съм го правил това? Остане ми храна в чинията и си я взема на балкона, какъв е проблема? Така ли иначе закуските от тия маси се изхвърлят после. Баровците-хотелиери като не искат да има шведска маса, да не я включват или да не пускат украинци. Може би евреите ще са им по-добри гости :hammer: Те са добре известни с културното си отношение в хотелите, но не четем нищо за тях.

А това, че някой с S класа си събирал храна в кутийка, направо изби рибата. Тоя бургаския Флагман, както и онлайн сайта dnes.bg се държи от рускохазарската мафия. В проруския сайт dnes.bg даже да напишеш буквичките ТИМ и те трият. Не дай си боже някой да каже нещо лошо за тази мила бандитска групировка.

Абе, не е точно така :-D По принцип имат такива прояви. Де се казва и жената ги гледа, тия дни по морето и ми разправяше. Дори подгонила, некви там, тъй като особено нагли били. Те са си такива. Това е манталитет при тях. Това са северни анроди, по дух завоеватели и такива катастрофично-съдбовни събития изострят този техен манталитет. Затва написах,ч е не бива да забравяме, че Аспарух идва от тази територия със същият манталитет, иначе нямаше да може да отвоюва България от Източната римска империя. Ние това сме го забравили вече, защото византийщината вече ни е бала мамата и сме доста хрисим и зависим народ. Добър за управление от секакви господари.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.