Общобългарски поход за мир и неутралитет
Вместо това, ние ставаме свидетели на опита на невестулката Ердоган да представи себе си като единственият способен на посредничество между Русия и Украйна, като се стреми да засили влиянието на Турция
www.euronews.com/2022/05/17/why-turkey-s...tween-russia-and-ukr
Да, статията е доста стара, но въпреки това описва тези ердогански опити. И в крайна сметка си има успехите (било то малки или големи).
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Силни сме, когато сме единни, посочи премиерът
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/01/18/denkov-p...-ciala-evropa.595732
Тенгри Кан
преди 1 секунда
Пълни глупости, евроатлантически надъхвации и пропаганда
На корицата на сборника се вижда дете, облечено със синьо-жълт пуловер
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2024/01/22/nov-sk...gata-na-vazov.596061
Тенгри кан
преди 2 секунди
Така е
За да успеете, трябва да сте единни, призова премиерът
Прочети още на: www.dnes.bg/index/2024/02/26/mechyt-na-h...99543#comment-newest
Тенгри кан
преди 1 секунда
Истината е, че такава държава като Украйна нема
Тенгри кан
преди 2 секунди
Тук, отново трябва да кажем, че Крим е възможно най-българската територия в тази част на света! Той трябва да бъде предаден на Дунавска България, за да не се водят безсмислените спорове, чий е Крим. Археологически и исторически, Коръм-Джалда е Български! Така ще се реши войната, като Крим бъде предаден на Дунавска България!
Денков към Зеленски: Почувствах със сърцето си вашето страдание, но и вашия героизъм
Един ден ще има правосъдие, обеща българският премиер
Прочети още на: www.dnes.bg/index/2024/02/26/denkov-kym-...99534#comment-newest
преди 1 секунда
Aууууууу, Баба Меца, че ни клецъ!.. - Ейййййй, Бабо Мецо, виж колко сме страшни, ние сме дружина и да не си припарила, насам! Баба Меца: - Ъъъъъъъ, ъъъъъъъъъъ, вие, палавите евродружки, сте страшни колко теменужки
"Ужасно се страхуваме" – в балтийските страни се боят, че Русия ще ги нападне
„Падне ли Украйна, за всекиго е ясно, че ние сме следващите“
Прочети още на: www.dnes.bg/rusia/2024/02/28/ujasno-se-s...SWsE8#comment-newest
Тенгри кан
преди 2 секунди
Русия ще води война срещу НАТО, това е повече от сигурно, защото Русия иска Константинопол, за да се легитимира като имперски духовен център над целият християнски свят, като наследник на Рим и сами Рим в 21 век. Нея, не я интересува САЩ
Путин започва подготовка за евентуална широкомащабна война срещу НАТО?
Това заяви вашингтонският Институт за изследване на войната
Прочети още на: www.dnes.bg/rusia/2024/02/27/putin-zapoc...0PUbQ#comment-newest
Борисов директно поиска смяна на министъра на отбраната
Навремето още Елтимир ми е говорил за древната легенда на Безплътната Врата на стената на Константинопол откъм Златния рог. За нея е знаел и кан-колобърът Крум, защото при обасадата е забил символично копието с конската опашка във вратата на Константинопол. Аз съм бил там на тази стена и знам,чувствах присъствието й. Сега повечето от стената е в руини, но тя е там , близо до Влахерната църква и Златния рог. Легендата говори, че който премине през нея, той ще владее света. Това съм чувал от Елтимир и по тази причина този вълшебен , някога тракобългарския Бизант е така желан от кръстоносци, руснаци и всякаква друга паплач.Русия иска Константинопол, за да се легитимира като имперски духовен център над целият християнски свят, като наследник на Рим и сами Рим в 21 век. Нея, не я интересува САЩ
)) дори Германия, по-скоро войната ще е срещу Турция, която е всъщност НАТО, а ние, просто ще бъдем прегазени или преминати, но, ако срещнат отпор, руснаците ще превърнат територията ни в нещо подобно на Украйна. Те искат Константинопол
))
Една тема отпреди години;
www.voininatangra.org/modules/ipboard/in...7t5e0m30h956l5mu9d94
Предаването е от голямо значение за нас
drive.google.com/file/d/1QDBnBdhDlDZ1FKc.../view?usp=drive_link
Това е от 17 минута нататък
Страната ни се е отдръпнала по политически причини
Прочети още на: www.dnes.bg/rusia/2024/03/06/bylgariia-e...rimskiia-most.600392
Тенгри Кан
преди 2 секунди
Това е съвършена глупост и много недалновидна политика, защото руснаците неслучайно ни канят, галфонье! Те много добре знаят, че Крим, не е нито руски, нито украински, а български! И всяка подобна покана, от невоенно естество, трябва да се уважава. Това е много недалновидна политика, вместо да се вклиним икономически в Крим, ние... "накърнявало ни суверенитета"! Бе, хората започват полека-лека, стъпка по стъпка, да ни предават нашето си, ние сме губили суверенитет! Що за малоумщина! Аз съм поискал Крим
преди 1 секунда
Тва ще доведе до повишаване на цените в България
Решено след месеци спорове: ЕС дава още 5 милиарда евро военна помощ на Украйна
Борел: Ще подкрепяме Украйна с каквото е нужно, за да надделее
www.dnes.bg/rusia/2024/03/14/resheno-sle...ht-na-ukraina.601147
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.