Добре дошли,
Гост
Муньо Узунов губи президентските избори зелена еврейска звезда за българите
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 4 години 10 месеца
Явно е, че Муньо Узунов е получил заповед от Херо Мустафа да загуби президентските избори след като реши от четвъртък да ни маркира със зелена звезда. Нещо повече, шапкара тази вечер е говорил по Нова ТВ, че е добре да се въведе задължителната факсинация. Сигур президент ще стане Пуньо Митева
Не, че и той нема ни сложи звезда, ама той направо жълта, че ни турне
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 4 години 10 месеца
Муньо Узунов губи президентските избори. Видя се, че да управляваш, не е като да напрайш 50 лицеви опори или да командваш РПУ-тата в Пловдив. Фатмащината и милиционерщината не са двата стълба на Българската държавност, определено
))
Заведенията недоволни от Кацаров: Като нямате топки, напуснете арената!
СЗБ и БАЗ: Не е това, което се коментираше
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2021/10/19/zavede...07516#comment-newest
Заведенията недоволни от Кацаров: Като нямате топки, напуснете арената!
СЗБ и БАЗ: Не е това, което се коментираше
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2021/10/19/zavede...07516#comment-newest
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 4 години 10 месеца
Муньо Узунов, не се ли досещаш, че изборите са на закрито и че не всеки ще си вади зелен сертификат заради вас?
)) С една дума КС ще бъде залят с жалби за нарушени изборни права и изборите ще бъдат касирани. А бъдат ли касирани, тежко ти и горко
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 4 години 10 месеца
Муньо Ку..во, Муньо Ку..во, Муньо Ку..во, Муньо Ку...во... Уууууууууууууууузун-Off, Уууууууууууууууузун-Off, Уууууууууууууууузун-Off, Уууууууууууууууузун-Off,Уууууууууууууууузун-Off....
БСП скочи на Кацаров, поиска оставката му заради "Зеления сертификат"
Не се справял с кризата, която се задълбочава
Прочети още на: www.dnes.bg/koronavirus/2021/10/20/bsp-s...536,1#comment-newest
БСП скочи на Кацаров, поиска оставката му заради "Зеления сертификат"
Не се справял с кризата, която се задълбочава
Прочети още на: www.dnes.bg/koronavirus/2021/10/20/bsp-s...536,1#comment-newest
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 4 години 10 месеца
Аз съм върлищенски селяндур,
във Върлище копал кюмюр,
но роден съм с късмет, не ме захвърлиха на смет
станах ази минцифайка, върлищенска балалайка,
роден у кочината в село, филибелия станах смело,
на филибелиите - стражар, законен техен господар!
Но, Фортуна па ми се усмихна и не щеш ли от стражар
на Българията станах господар!
Сега съм Господ Бог зад облак скрит и ги благославям с кур немит!

ФАК ДЪ МУНЬО

във Върлище копал кюмюр,
но роден съм с късмет, не ме захвърлиха на смет
станах ази минцифайка, върлищенска балалайка,
роден у кочината в село, филибелия станах смело,
на филибелиите - стражар, законен техен господар!
Но, Фортуна па ми се усмихна и не щеш ли от стражар
на Българията станах господар!
Сега съм Господ Бог зад облак скрит и ги благославям с кур немит!
ФАК ДЪ МУНЬО
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 4 години 10 месеца
Минциф Узунов
преди 1 секунда
15 лв е нашият Муньов данък! Робовладелски данък за моите шкафчета в село Върлище! Почвате да работите на - 15-сет лева, изработвате ги и след това продължавате да работите за мааалите, требе да ги нараним, сами разбирате, че и село Върлище има такава Маала и след това, евентуално, ако останат сили, може да работите за семействата си. Печат: Вашта човеколюбива масонска ложа "Слънце"
)) Главен зидар-майстор: Минциф Узунов!
Нямаш сертификат - на работа с 15 лв. назад
Служители на опашка за тестване пред столичен мол
Прочети още на: www.dnes.bg/koronavirus/2021/10/21/niama...Ua-fpzNNkLxQ_XTEgvcQ
преди 1 секунда
15 лв е нашият Муньов данък! Робовладелски данък за моите шкафчета в село Върлище! Почвате да работите на - 15-сет лева, изработвате ги и след това продължавате да работите за мааалите, требе да ги нараним, сами разбирате, че и село Върлище има такава Маала и след това, евентуално, ако останат сили, може да работите за семействата си. Печат: Вашта човеколюбива масонска ложа "Слънце"
Нямаш сертификат - на работа с 15 лв. назад
Служители на опашка за тестване пред столичен мол
Прочети още на: www.dnes.bg/koronavirus/2021/10/21/niama...Ua-fpzNNkLxQ_XTEgvcQ
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 4 години 10 месеца
Минциф Узунов
преди 3 секунди
Ако отвържете моят Муньо от каруцата и вържете Бойко, се тая, талигарят е един, камшикът и той. Просто единият ша дръпа каруцата като кранта, а другият като муле
)) В каруцата са возат тиквите и е много важно да се играе според геймата на талигарят, за да изпадат те от каруцата на патот. Йяяяяяяя, йяяяяяяя, дий тойта и мойта.... Има само едно спасение: да катурнете талигарят и обърнете каруцата, след туй - пътища много
)))
Оценката на Борисов за мерките: Радев създаде хаос с Кацаров
Светът забравял какво е коронавирус, ние сме върнати в първия ден на пандемията
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2021/10/21/ocenka...s-s-kacarov.507723,2
Българин
преди 26 секунди
Скрий се, робе на иудеите! Ти си народен предател и масов убиец, пропагандиращ еврейските ваксини, сертификат и всичко останало, т.е. пълно заробване и мъчително унищожение на хората. Между тебе и еврейския слуга Радев няма никаква разлика. Всички сте за затвора доживот. Еврейските ви господари чак ви се възхищават как браните Новия Световен Ред. Слугите са надминали господарите си по жестокост. Какво странно явление!...
преди 3 секунди
Ако отвържете моят Муньо от каруцата и вържете Бойко, се тая, талигарят е един, камшикът и той. Просто единият ша дръпа каруцата като кранта, а другият като муле
Оценката на Борисов за мерките: Радев създаде хаос с Кацаров
Светът забравял какво е коронавирус, ние сме върнати в първия ден на пандемията
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2021/10/21/ocenka...s-s-kacarov.507723,2
Българин
преди 26 секунди
Скрий се, робе на иудеите! Ти си народен предател и масов убиец, пропагандиращ еврейските ваксини, сертификат и всичко останало, т.е. пълно заробване и мъчително унищожение на хората. Между тебе и еврейския слуга Радев няма никаква разлика. Всички сте за затвора доживот. Еврейските ви господари чак ви се възхищават как браните Новия Световен Ред. Слугите са надминали господарите си по жестокост. Какво странно явление!...
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 4 години 10 месеца
Карикатура на Муньо Узунов със зельонъе чорапчеци

segabg.com/sites/default/files/_sega/sty...ix/10-21-2021web.jpg
segabg.com/sites/default/files/_sega/sty...ix/10-21-2021web.jpg
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 4 години 10 месеца
51% за Муньо Узунов, ама преди зелената еврейска звезда
)) След зелената еврейска звезда, Муньо ще е на балотаж с Герж Жартиера
)) Абе, истински купон
)) Аз съм сигурен, че на Муньо вече не му се остава президент, ма пустите му келемета Узунов и Копринков, власт искат, власт не дават!
Галъп: При избори сега май избираме президент на първи тур
news.bg/politics/galap-pri-izbori-sega-m...b_C12Eg461HcaW9EFqYE
Узунов 666 ! Тъй казах и когато назначената от Узунов ..... в Ситово каза, че идва да нъ оправи или по-скоро "Ситово е едно негостоприемно място и аз ще го направя гостоприемно". Да, ама не!
))) Негостоприемно е за нея, и за некои ора, че им замръзват пишките, а за който трябва е гостоприемно. Останалите - вън! Вън, вън, вън ку..ви!
В синдиката има сигнали за заплахи за уволнения, ако работници нямат зелен сертификат. Такива неща са недопустими и са абсурдни, въпреки нареждането на служебния здравен министър Стойчо Кацаров да се правят безплатни тестове на работещите, за да могат да влязат на работа, уточни Кокалов.
"Идеята е добра, но пътят към ада с добри намерения е постлан", коментира Кокалов за зелените сертификати.
news.bg/health/sindikalist-zelenite-sert...ADHJdBjPNUMON51eZIXg
Волен беше велик по Канал 1. През цялото време ту го тураше, ту го вадеше и пак го тургаше на двамата генерали Радев и Янев. По въпросът за загиналият летец, както и потъналият Вера Су има сведения, че и в двата случая става въпрос за кокаин в големи количества и двата случая били пряко свързани с Радев.
Да не беше се продал на Бойко, щях да гласувам за теб, Волене!
)) Ама и ти курвяса! Затова никога не жертваш бъдещето заради настоящето. Пикай на настоящето!
bnt.bg/news/kandidatite-volen-siderov-ka...EbJMU2pu_Nmbg5CKhf5s
Това, което каза Муньо е, че благодари на ЕС, че не е споменал България и Румъния поименно като оставачи във ваксинацията
)) Шапкара се оказа, по-лош от амеба, по-сервилен се оказа, от който и да е български политик, Шапкара се оказа просто трихоплакс! Не знаете, какво е трихоплакса ли? Ето го
scientificrussia.ru/…/znakomtes-trihoplaks…
Радев: Неглижирането на ядрените и въглищни мощности е прибързано
Много партии броят гласовете, но не броят заразените с Covid, заяви президентът
Прочети още на: www.dnes.bg/eu/2021/10/22/radev-neglijir...C4tMo#comment-newest
Математиците вервайте ми винаги са били големи фашаги
)) Още даскалката по математика у Филибълата си спомням бе една голема фашага, с една пръчка и един особен токсичен поглед и фелдфебелски глас. Мъже, ако си земате жена математичка, йевете я секи ден и здраво, отпред, отзад, в която дупка се сетите, че лошо
)) В крайна сметка, Господ е сменил мозъкът на математиците с цифри, интеграли и диференциали и това е резултатът от това божие творение. Иска доизкусуряване
))
Математик: Хората да бъдат притискани да се ваксинират
Алибегов: И тестовете за антитела трябва да се признават
Прочети още на: www.dnes.bg/koronavirus/2021/10/23/matem...WsQOE#comment-newest
Кацаров във Вселената, алтернативи винаги има, повече от две. Третата алтернатива е да си подадеш оставката заедно с Радев
)) Разбира се, това е и лоша алтернатива и лоша перспектива за вас, но какво да се прави след като не виждаме разлика между вас и ГЕРБ
))
Кацаров: Пълният локдаун е единствената алтернатива на настоящите мерки
Ако след 10-15 дни ситуацията се е подобрила, първо малките деца се връщали в училище
Прочети още на: www.dnes.bg/koronavirus/2021/10/23/kacar...ECB-I#comment-newest
Следва ли локдаун? Става ясно след 14 дни
Ако мярката със сертификата не проработи, затягат мерките
Прочети още на: www.dnes.bg/koronavirus/2021/10/22/sledv...Khf5s#comment-newest
Кармен Златарева
преди 2 часа
Гробо Таласъмо къде си - липсваш ми!?
Гроби Таласомо
преди 0 секунди
До Кармен Златарева
Е, тук съм скъпа, ма админитъ се ма трие
)), че ми е тъй по-богат и пиперлив езикът
)) Какво искаш да кажа? Дали ще има локидаун? Охо, ша на локне Муньо Узуньо като стой та гледай
)) Само при локдаун шапкарете придобиват неква значимост, защото се задейства любимият им силовашки лостов манталитет. Затва искат локидаун, да ни запрат и да ни бият
)) Ся, Муньо кат издаде заповед на тока да падне, той не пада, ма ако Узуньо издаде заповед на минцифите да бият, ония ша бият
)) и то с кеф!
Галъп: При избори сега май избираме президент на първи тур
news.bg/politics/galap-pri-izbori-sega-m...b_C12Eg461HcaW9EFqYE
Узунов 666 ! Тъй казах и когато назначената от Узунов ..... в Ситово каза, че идва да нъ оправи или по-скоро "Ситово е едно негостоприемно място и аз ще го направя гостоприемно". Да, ама не!
В синдиката има сигнали за заплахи за уволнения, ако работници нямат зелен сертификат. Такива неща са недопустими и са абсурдни, въпреки нареждането на служебния здравен министър Стойчо Кацаров да се правят безплатни тестове на работещите, за да могат да влязат на работа, уточни Кокалов.
"Идеята е добра, но пътят към ада с добри намерения е постлан", коментира Кокалов за зелените сертификати.
news.bg/health/sindikalist-zelenite-sert...ADHJdBjPNUMON51eZIXg
Волен беше велик по Канал 1. През цялото време ту го тураше, ту го вадеше и пак го тургаше на двамата генерали Радев и Янев. По въпросът за загиналият летец, както и потъналият Вера Су има сведения, че и в двата случая става въпрос за кокаин в големи количества и двата случая били пряко свързани с Радев.
Да не беше се продал на Бойко, щях да гласувам за теб, Волене!
bnt.bg/news/kandidatite-volen-siderov-ka...EbJMU2pu_Nmbg5CKhf5s
Това, което каза Муньо е, че благодари на ЕС, че не е споменал България и Румъния поименно като оставачи във ваксинацията
Радев: Неглижирането на ядрените и въглищни мощности е прибързано
Много партии броят гласовете, но не броят заразените с Covid, заяви президентът
Прочети още на: www.dnes.bg/eu/2021/10/22/radev-neglijir...C4tMo#comment-newest
Математиците вервайте ми винаги са били големи фашаги
Математик: Хората да бъдат притискани да се ваксинират
Алибегов: И тестовете за антитела трябва да се признават
Прочети още на: www.dnes.bg/koronavirus/2021/10/23/matem...WsQOE#comment-newest
Кацаров във Вселената, алтернативи винаги има, повече от две. Третата алтернатива е да си подадеш оставката заедно с Радев
Кацаров: Пълният локдаун е единствената алтернатива на настоящите мерки
Ако след 10-15 дни ситуацията се е подобрила, първо малките деца се връщали в училище
Прочети още на: www.dnes.bg/koronavirus/2021/10/23/kacar...ECB-I#comment-newest
Следва ли локдаун? Става ясно след 14 дни
Ако мярката със сертификата не проработи, затягат мерките
Прочети още на: www.dnes.bg/koronavirus/2021/10/22/sledv...Khf5s#comment-newest
Кармен Златарева
преди 2 часа
Гробо Таласъмо къде си - липсваш ми!?
Гроби Таласомо
преди 0 секунди
До Кармен Златарева
Е, тук съм скъпа, ма админитъ се ма трие
Петър.
Посетител
преди 4 години 10 месеца
Това, което ми направи най-голямо впечатление от интервюто на Волен по БНТ е това, което спомена в самия му край, а именно че майор Терзиев е бил свален от американска ракета. Не бях чул за тази версия и потърсих малко. Според един сайт тази версия била невярна, защото български медии заявяват, че немския Шпигел е изкарал статия с тази версия, но на сайта им нямало такава статия. Това все пак е допустима версия, която бързо бива отхвърлена. В крайна сметка черната кутия е била много удобно "повредена" и разчитането й щяло да се забави ако било въобще възможно... поредният български живот отнет без да има каквито и да било виновни за това.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.