Гвардия ще се регистрира като партия

преди 20 години 3 месеца #6225

georgi_nz писа:
За хората не ползващи компютри тези идеи не са никак популярни и познати. Просто преградата за тях е непосилна за преодоляване. Аз лично каквото ми е възможно, разпечатвам и раздавам да се чете от такива хора. Вестник Съпротива беше до някъде такова средство. Но си мисля , че е добре се издаде ( ако е финансово възможно) книга сборник с такава литература. Не е нужно да е голям обем, а нещо като списание или малка книжка с последователни броеве. Когато съдържанието е грабващо и радикално по мислене - ще има успех задължително.

Абсолютно съм съгласна с теб, тия дни бях в друг град, където срещнах много патриоти и националисти, които обаче не ползват интернет, имах останали бройки от един брой Съпротива и ги бях взела да раздавам...някои хора направо пулеха очи и много им хареса, само че като им казвах, че на страницата има повече материали те казваха, че по принцип не ползват интернет......доста се учудих, но кво да се прави.....

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 3 месеца #6239
Няма нищо чудно, Bell. Не всеки може да си позволи лукса да има компютър и интернет вкъщи. Да, все още си е лукс. Така че аз подкрепям идеята на Георги за книга-сборник, която да се препредава от човек на човек. Може да ви се струва първобитно, но не виждам как по друг начин информацията може да достига до хора не ползващи интернет.

преди 20 години 3 месеца #6241
А относно печатането, казвал съм го и пак ще спомена. На лазерен принтер печата+листа излиза под 1ст./стр.. Това включва зареждането с тонер на стара касета и печатане около 3000 копия на копирна хартия от 6лв за топ от 500 листа. Не включвам цената на самия принтер и пр.
Иначе подвързването не е толкова трудно - нужните умения са от по "трудово обучение" в 5-ти клас.

По трудно тука е подбирането на тексовете и редакторското оформление. Един от нас би се справил най добре с тая работа. Сещате ли се кой?

преди 20 години 3 месеца #6242
Съгласен съм с по-горе написаните предложения. В моето село започнахме организирана просвета без офис, използваме силно интернета(при нас се ползва много интернет), сваляме статии, разпечатваме страници, скоро и интранет сървър за ще си направим за да си подредим съдържанието по категории, щото станаха много нещата. Виждам в очите на хората желание да се включат в борбата, само че засега работим само тези, които си посвещават времето на идеята почти всеки ден. Иначе и при нас е пълно със свидетели и доносници(как да не ги забележиш) и засега се ограничаваме.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.