Гвардия ще се регистрира като партия
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Явно и при тях има хора, които са наясно, че влизайки в измисления парламент, няма да променят нищо.
Или просто провокатор но това не е най-важното в момента. Гвардия е взела много неща от СБНЛ и РНБ. Ще видим какво ще се получи въпреки, че и аз не съм голям оптимист.LETO писа: А забелязахте ли коментара под статията?
Явно и при тях има хора, които са наясно, че влизайки в измисления парламент, няма да променят нищо.
-Никой за момент да не си мисли, че чифутите, гледат мачове! В момента ни гледат, как ние Българите на 5 магарета сламата не можем да разделим и се забавляват разбираш ли, как не можем да им се противопоставим.
Как ще стане като него постоянно му се впиват сами някакви хора и после го предават! Не, не го идеализирам, но сама съм се убедила в това което говоря!
Малко читави хора останаха....не остана уважение помежду ни.....това че сме българи явно не е достатъчно да ни обедини......не искам да съм песимистка, но ако не виждаме проблема не можем да го изкореним!
venciataka
Местожителство: БУРГАС
Пуснато на: Нед Май 14, 2006 8:27 pm Заглавие:
Всеки може да предаде всеки това го има навсякъде всеки от атака може да предаде Волен и всеки останал само 4е да не забравяме 4е АТАКА е Волен не тези дето са около него АТАКА сме ние феновете му и едно е сигурно 4е Волен никога няма да предаде България това е единствения сигурен 4ОВЕК на Земята който няма да предаде това което оби4а.Защо ли-защото това е Волен Сидеров.А волен никой не купува Волен никой не предава Волен-това зна4и слава
Това е от форума на в-к "Атака". Направо имам чувството, че е нарочна провокация. Чак такава маниащина!? Кой има интерес винаги да бъде издиган някакъв вожд, та ако тоя вожд се издъни, да повлече всичко след себе си?
Севар писа:
venciataka
Местожителство: БУРГАС
Пуснато на: Нед Май 14, 2006 8:27 pm Заглавие:
Всеки може да предаде всеки това го има навсякъде всеки от атака може да предаде Волен и всеки останал само 4е да не забравяме 4е АТАКА е Волен не тези дето са около него АТАКА сме ние феновете му и едно е сигурно 4е Волен никога няма да предаде България това е единствения сигурен 4ОВЕК на Земята който няма да предаде това което оби4а.Защо ли-защото това е Волен Сидеров.А волен никой не купува Волен никой не предава Волен-това зна4и слава
Това е от форума на в-к "Атака". Направо имам чувството, че е нарочна провокация. Чак такава маниащина!? Кой има интерес винаги да бъде издиган някакъв вожд, та ако тоя вожд се издъни, да повлече всичко след себе си?
Мога да кажа само, че ако това не е писано целенасочено то автора на мнението е невменяем!
Ми може повод да е имал човека.
Приятели,Запознат писа: Обединението, за което всички националисти говорят, трябва да стане факт! Не стане ли, ще ни се обере лайката и на нас и на останалите за неопределено време!
-Никой за момент да не си мисли, че чифутите, гледат мачове! В момента ни гледат, как ние Българите на 5 магарета сламата не можем да разделим и се забавляват разбираш ли, как не можем да им се противопоставим.
мисля за верни следните неща относно нашия най-голям враг:
- Чифутите по света не са обединени. Тя нямат свои партии по света, говорят на различни езици, живеят в различни държави и са облечени в телата на различни раси дори. Това, което ги свързва е една програма.
- Чифутите са проникнали на всякъде - по хоризонтала и по вертикала. Те може дори да не знаят за съществуването на себеподобни в мрежата на цивилизацията, но програмата, която изпълняват е настроена да съгласува действоята им.
- Немислимо е светът да е в това положение без такава програма. Почти сигурно е, че не е по силите на един човешки мозъчен център да измисли такава програма. Колкото и евреите да си чешат самолюбието, че са създатели на план, привеждан в действие повече от 2000 години, аз смятам, че програмистът не е човек или група хора. Мисля за очевидно, че началото на програмата съвпада с проникването на Лицуферното съзнание на Земята.
Ако сте съгласни с моите думи, да видим какви могат да са изводите за нас.
- Да проникнем и ние по хоризонтала и вертикала. Елтимир беше писал "да сме като лишей". Съгласен съм. Всеки, където си е, е полезен.
- С втория елемент - да изпълняваме "наша програма", не съм съгласен. Програмирането противоречи на нашата природа. Загубата на индивидуалността е най-страшната загуба. Евреите са еднакви и предсказуеми, защото са програмирани. Ние не искаме да сме като тях. Значи не бива да си представяме някаква централизация, като вожд, партия и т.н. Важно е Движението да се запази, като идеен център. А иначе ще има партии известно време, в които може да участват и наши хора.
- Какво остава? Да предизвикаме "ефектът на стотната маймуна". Помните ли? Когато станем определен брой хора, които сме разрушили нашите оковаващи мисловни модели, тогава едновременно в различни точки на България и света ще започне разрушаване на мисловните модели на хората, а това ще доведе до разрушаване на планетарния Луциферен мисловен модел. Сега логиката на повечето хора е повлияна от Луциферното съзнание. Не бихме изненадали врага и всеки наш ход, щом е логичен, би бил предвидим за тях (за него).
- Как да помогнем за достигане на критичния брой хора отхвърлили моделите?
Сайтът и информационното пространство се разширяват. Какво още можем да сторим? Предлагайте. Аз мисля постоянно за това
Все пак като се говори за "Войни на Тангра" каквото и да е, далновидния човек ще дойде, че прочете, че помисли и ще прецени каква е истината.
Често виждам че посетителите тук са повече от атакиския форум. Понеже и там често пиша, мога да заявя, че има там мислещи хора. Но и много предубедени и зомбирани с догматичното православие. За тях един поп дори и да е мошеник, все пак си е поп(свещеник) и не трябва да се охулва.
Това за интернет пространството.
За хората не ползващи компютри тези идеи не са никак популярни и познати. Просто преградата за тях е непосилна за преодоляване. Аз лично каквото ми е възможно, разпечатвам и раздавам да се чете от такива хора. Вестник Съпротива беше до някъде такова средство. Но си мисля , че е добре се издаде ( ако е финансово възможно) книга сборник с такава литература. Не е нужно да е голям обем, а нещо като списание или малка книжка с последователни броеве. Когато съдържанието е грабващо и радикално по мислене - ще има успех задължително.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.