Парламент. и президентски избори в Годината Шегор Крахът на Румен Радев

преди 4 години 9 месеца #57525

Петър. писа: Слушам как по новините говорят, че немски медии изразили надежда и желание най-накрая да се образува правителство. Естествено, че ще искат това нали плана за унищожение на България трябва да продължи в пълна сила. Какво друго да се очаква от създателите на оръжието за масово унищожаване ПП "Герб".

На тези избори е много важно да се намери баланса, т.е. хем масонската ложа "Слънце Ориент" гр. Пловдив да не управлява, хем антиподът им също да не може да управлява, като не престава търкането помежду тях. Това е Балансът, понеже и двата полюса, не ни устройват, нас, Българите с големо "Б". Вкарването на нови играчи в НС, не е никак добра идея, защото те ще отидат към един от двата полюса и ще нарушат баланса към който се стремим.

Бойко Борисов: Много е важно да се промени промяната
Всичко възможно ще направя тази промяна да спре, заяви лидерът на ГЕРБ

Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2021/2021/11/14/boiko...10358#comment-newest

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 4 години 9 месеца #57526
Много се надявам, че българите са осъзнали, че в момента България е управлявана чрез пловдивската масонска ложа "Слънце Ориент" чрез Радев, Узунов и другите мутри. От последните месеци започвам да си оформям мнение, че в политиката няма такова нещо като заемане на страни. Има моментни избори като избор за гласуване за опрелена личност или партия на базата на някаква моментна тактика за постигнето на стратегически цели. Преди тактиката за смъкването на мутрата Бойко чрез Радев проработи. Това, обаче не значи че в момента всички заедно сме се хванали за ръце, играем хорце в подкрепа на Радев. Не! Ние знаем, че тази мутра е също толкова опасна колкото и мутрата Бойко.

преди 4 години 9 месеца #57527
Народа е яко прост и политически неграмотен.По всичко личи,че муньо ще спечели изборите и остава варианта влиянието му да се пресече чрез ограничаване на пионките му в парламента.Демек да бъдат вкарани тия,дето им всяват смут в редиците. За да имаме баланса,за който Данчо спомена или така наречения цугцванг в шаха. :tooth: :tooth: :tooth:

преди 4 години 9 месеца #57528
Израждане май влизат, хахаха... :hammer:

преди 4 години 9 месеца #57529

rusenec писа: Израждане май влизат, хахаха... :hammer:

:-D Плясков ни напляска :hammer: :tooth: :tooth: :tooth: сега пирува, че го видим у Парламата, оттам ша ни назидава :-D :hammer: Реално, обаче Радев§Узунов със зеленият сертификат вкараха "Израждане" в Парламата, подадоха им ръка, просто и ги издърпаха. Инак, "Израждане" щеха да видат Парлама, през крив макарон в една нормална политическа , социална и икономическа ситуация.
Проблемът за нас са ПП! От тях ще започне геноцидът срещу нас, ако сглобят правителство - масово тестване, задължителна ваксинация, гонки с МВР, стрелби срещу тях, смърт и кръв. Но това е шансът ще убием много мръсни ченгета начело с Узунов! Слава на Тангра!

преди 4 години 9 месеца #57532
За вируса съм на друго мнение и тук не бива да се подценяват нещата. Имам починали роднини, влизал съм и в ковид отделение, така че знам за какво става въпрос и с това шега не бива ! Тук изобщо не трябва да намесваме политическите си пристрастия и да отричаме нещо само за да се харесаме на някои групи, както прави Копейкин. :roll:
Ваксиниран съм, както и почти всичките ми приятели и по-близки познати. Няма нито един от тях да се е оплакал от странични реакции или друго. Но все пак оставям всеки да решава за себе си. Едно време се е говорело и против сегашните ваксини, които се слагат на новородените.

преди 4 години 9 месеца #57533

rusenec писа: За вируса съм на друго мнение и тук не бива да се подценяват нещата. Имам починали роднини, влизал съм и в ковид отделение, така че знам за какво става въпрос и с това шега не бива ! Тук изобщо не трябва да намесваме политическите си пристрастия и да отричаме нещо само за да се харесаме на някои групи, както прави Копейкин. :roll:
Ваксиниран съм, както и почти всичките ми приятели и по-близки познати. Няма нито един от тях да се е оплакал от странични реакции или друго. Но все пак оставям всеки да решава за себе си. Едно време се е говорело и против сегашните ваксини, които се слагат на новородените.

A третата 6-ка боцна ли си? Засега си късметлия. Гледам, че Кунчев, още не могат го изкарат по телевизора, отново :tooth: :tooth: :tooth: Вирусът е политика :hammer: и то голема политика, а това, че има поумрели пак си е част от политиката. Кирча и Кокорча именно това им е основният мотив - масово тестване, масова задължителна факсинация :-D :-D :tooth: :aham:
Тва го сънувахме де, двама души от Движението. Мен пак ще ме гони МВР :tooth: понеже съм си бунтар. Та, така с шегите за вируса. Татара, бунтар ли е? Ба, йокму :tooth: :tooth: :tooth: Напрайш ли партия, нема как си бунтар. Копейкин иска да се бунтува чрез партия, поемайки държавна субсидия. Ей, сега да заработи новата Парлама и че му наденат юлара

преди 4 години 9 месеца #57534
Аз стратегически не гласувах, за да не спечели Муньо и Вицекравата от раз на първи тур. Просто, немах друг избор и не гласувах създавайки противотяга-контратежест чрез ниската избирателна активност. Дори един инструмент да имаш под ръка, требе го ползваш на максимумът, който позволява самият инструмент. Инак, от всички кандидат-президенти, най-подходящ за гадна гавра с Муньо бе Луна Йорданова. Но, електоратът нема тва мислене, не е гъвкав, праволинеен е и предвидим. Той гласува за стабилитет и редовно правителство. Трудно ще е да се бутне Муньо на втори тур при кандидат Герджиков, но, ако се бутне, парламентарната ситуация коренно ще се промени, защото ще се ротират позициите на върхът. Тогава, ГЕРБ ще издевателстват, фекализирайки муньовото НС;)))защото, ако не сте разбрали, с ПП, Муньо§Узунов взе цялата власт в държавата, защото вече взе и Изпълнителната власт чрез партия, а именно ПП. Това е, което не се каза, от никой социолог вчера, от никой, т.е. масонската ложа "Слънце Ориент" ще влиза, както си иска във всеки един наш дом без никаква съпротива!

преди 4 години 9 месеца #57535
Нинова, анално и орално обслужи Радев и Узунов, а те я хвърлиха на сметището! БСП требе да махне подкрепата си от Радев за вторият тур и да подкрепи Герджиков, ако не иска на следващите избори да е след "Възраждане"!

Антон Кутев поиска незабавно отстраняването на Нинова
Решенията й вече нямат никакво значение, посочи говорителят на кабинета

Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2021/2021/11/15/anton...G7v84#comment-newest

Аз лично, не отидох да гласувам стратегически - за да създам противотежест, контра стимулирайки ниската избирателна активност, за да не спечели Мундьо на първи тур. Инак, за да го накажа, подиграя, изгавра или махна, щях да гласувам за Луна Йорданова;))), но не гласувах, поради горната причина и поради това, че електоратът не припознава личности като нея като възможен инструмент за наказание на хора като Мундьо. На парламентарните избори, немаше да гласувам, защото с Мундьо, президентските избори са по-важните;)))

Избирателната активност – не вина на "простия" народ, а на нелепите политици
Защо мнозинството българи показаха червен картон на изборите?

Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2021/11/15/izbira...G7v84#comment-newest

Вигейнин, ако продължавате да подкрепяте Мундьо§Узунов на вторият тур, на следващите избори, когато и да са, ще сте зад "'Възраждане", т.е. ще се борите за влизане в НС!;))) Ако искате да се самопогребете зрелищно, подкрепете Мурджо да остане президент!

Първа оставка в БСП, Вигенин вече не оглавява предизборния щаб
Левицата не постигнала целите си на вота

Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2021/2021/11/15/pyrva...uS_Ko#comment-newest

Точно това исках да постигна, като визирах Луна като царицата на шахматната политическа дъска;))) ма кой да се сети....? Луна е Дива, има много от Сомор в позитивният й аспект, макар, да не е Сомор, а Дахус/Докс по календарът ни;))) Тази огненост, която носи и която на моменти я лудва е много силна като енергетика. Затова тя и пее "не съм жена само за един мъж", а-хахахахахахаха, те така. Некои неща си имат обяснение, ама мозъкът на електората е като плоска земя;)))

Победено от Луна, ръководството на ВМРО сдаде целокупно
www.segabg.com/hot/category-bulgaria/pob...Hf2p_fAgyHU1jyoUZ0A0

Ако не бехте подпирали Борисов за "Борисов 3", ма на... тогава се перихте, бехте арогантни...

Изненада в Бургас: Луна с повече гласове от Валери Симеонов
www.zonaburgas.bg/iznenada-v-burgas-luna...oqHO2SekT5gTLQhz9rvs

Правителство начело с Кирча и Кокорча е началото на здравен, социален и народностен геноцид над нас. ПП е Радев в Изпълнителната власт и на втори план - Мустафа в Изпълнителнaта власт! Партия, направила правителство с тези, на следващите избори нема да мине 4% !

При 93.28% от протоколите: ПП - 25,46%, ГЕРБ - 22,78%
Радев води пред Герджиков с 49,39% срещу 22,75%

преди 4 години 9 месеца #57536
epicenter.bg/article/Boyan-Chukov--SASht...E_bm3EOT5uNzZkGY2umc

Победата на ПП на парламентарните избори е сериозна победа на американската геостратегия на Балканите и в частност в България. Самата партия ПП е миниатюрно идеологическо (ляв либерализъм) копие на американската Демократическа партия.

Ако се погледнат по-отблизо листите на ПП, ще се види, че става въпрос за ударно внедряване у нас на ново поколение колониална администрация, свързана с англосаксонския свят. Големите губещи на тези избори са БСП и ДБ.

Корнелия Нинова категорично се утвърди като ротен старшина на соц. партията, а Румен Радев като неин ротен командир.

Христо Иванов ще трябва да се примири с ролята на салонен управител на ресторант, в който идва да хапне ръководството на ПП.

Най-много членска маса от ДБ и БСП са гласували в неделя за Румен Радев. Както се казва "нема лево, нема десно". Същата история като с избирането преди време на кмета на кв. Лозенец в София.

Българските русофили за пореден път бяха изработени много интелигентно, като се включиха доброволно в американската схема като дейни "полезни идиоти". Най-трагичното за тях е, че все още не са го разбрали.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.