Парламент. и президентски избори в Годината Шегор Крахът на Румен Радев
На тези избори е много важно да се намери баланса, т.е. хем масонската ложа "Слънце Ориент" гр. Пловдив да не управлява, хем антиподът им също да не може да управлява, като не престава търкането помежду тях. Това е Балансът, понеже и двата полюса, не ни устройват, нас, Българите с големо "Б". Вкарването на нови играчи в НС, не е никак добра идея, защото те ще отидат към един от двата полюса и ще нарушат баланса към който се стремим.Петър. писа: Слушам как по новините говорят, че немски медии изразили надежда и желание най-накрая да се образува правителство. Естествено, че ще искат това нали плана за унищожение на България трябва да продължи в пълна сила. Какво друго да се очаква от създателите на оръжието за масово унищожаване ПП "Герб".
Бойко Борисов: Много е важно да се промени промяната
Всичко възможно ще направя тази промяна да спре, заяви лидерът на ГЕРБ
Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2021/2021/11/14/boiko...10358#comment-newest
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
rusenec писа: Израждане май влизат, хахаха...
Проблемът за нас са ПП! От тях ще започне геноцидът срещу нас, ако сглобят правителство - масово тестване, задължителна ваксинация, гонки с МВР, стрелби срещу тях, смърт и кръв. Но това е шансът ще убием много мръсни ченгета начело с Узунов! Слава на Тангра!
Ваксиниран съм, както и почти всичките ми приятели и по-близки познати. Няма нито един от тях да се е оплакал от странични реакции или друго. Но все пак оставям всеки да решава за себе си. Едно време се е говорело и против сегашните ваксини, които се слагат на новородените.
A третата 6-ка боцна ли си? Засега си късметлия. Гледам, че Кунчев, още не могат го изкарат по телевизора, отновоrusenec писа: За вируса съм на друго мнение и тук не бива да се подценяват нещата. Имам починали роднини, влизал съм и в ковид отделение, така че знам за какво става въпрос и с това шега не бива ! Тук изобщо не трябва да намесваме политическите си пристрастия и да отричаме нещо само за да се харесаме на някои групи, както прави Копейкин.
Ваксиниран съм, както и почти всичките ми приятели и по-близки познати. Няма нито един от тях да се е оплакал от странични реакции или друго. Но все пак оставям всеки да решава за себе си. Едно време се е говорело и против сегашните ваксини, които се слагат на новородените.
Тва го сънувахме де, двама души от Движението. Мен пак ще ме гони МВР
Антон Кутев поиска незабавно отстраняването на Нинова
Решенията й вече нямат никакво значение, посочи говорителят на кабинета
Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2021/2021/11/15/anton...G7v84#comment-newest
Аз лично, не отидох да гласувам стратегически - за да създам противотежест, контра стимулирайки ниската избирателна активност, за да не спечели Мундьо на първи тур. Инак, за да го накажа, подиграя, изгавра или махна, щях да гласувам за Луна Йорданова
Избирателната активност – не вина на "простия" народ, а на нелепите политици
Защо мнозинството българи показаха червен картон на изборите?
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2021/11/15/izbira...G7v84#comment-newest
Вигейнин, ако продължавате да подкрепяте Мундьо§Узунов на вторият тур, на следващите избори, когато и да са, ще сте зад "'Възраждане", т.е. ще се борите за влизане в НС!
Първа оставка в БСП, Вигенин вече не оглавява предизборния щаб
Левицата не постигнала целите си на вота
Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2021/2021/11/15/pyrva...uS_Ko#comment-newest
Точно това исках да постигна, като визирах Луна като царицата на шахматната политическа дъска
Победено от Луна, ръководството на ВМРО сдаде целокупно
www.segabg.com/hot/category-bulgaria/pob...Hf2p_fAgyHU1jyoUZ0A0
Ако не бехте подпирали Борисов за "Борисов 3", ма на... тогава се перихте, бехте арогантни...
Изненада в Бургас: Луна с повече гласове от Валери Симеонов
www.zonaburgas.bg/iznenada-v-burgas-luna...oqHO2SekT5gTLQhz9rvs
Правителство начело с Кирча и Кокорча е началото на здравен, социален и народностен геноцид над нас. ПП е Радев в Изпълнителната власт и на втори план - Мустафа в Изпълнителнaта власт! Партия, направила правителство с тези, на следващите избори нема да мине 4% !
При 93.28% от протоколите: ПП - 25,46%, ГЕРБ - 22,78%
Радев води пред Герджиков с 49,39% срещу 22,75%
Победата на ПП на парламентарните избори е сериозна победа на американската геостратегия на Балканите и в частност в България. Самата партия ПП е миниатюрно идеологическо (ляв либерализъм) копие на американската Демократическа партия.
Ако се погледнат по-отблизо листите на ПП, ще се види, че става въпрос за ударно внедряване у нас на ново поколение колониална администрация, свързана с англосаксонския свят. Големите губещи на тези избори са БСП и ДБ.
Корнелия Нинова категорично се утвърди като ротен старшина на соц. партията, а Румен Радев като неин ротен командир.
Христо Иванов ще трябва да се примири с ролята на салонен управител на ресторант, в който идва да хапне ръководството на ПП.
Най-много членска маса от ДБ и БСП са гласували в неделя за Румен Радев. Както се казва "нема лево, нема десно". Същата история като с избирането преди време на кмета на кв. Лозенец в София.
Българските русофили за пореден път бяха изработени много интелигентно, като се включиха доброволно в американската схема като дейни "полезни идиоти". Най-трагичното за тях е, че все още не са го разбрали.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.