Парламент. и президентски избори в Годината Шегор Крахът на Румен Радев
Б отбора на А отбора, хахаха
Впрочем тия по време на предизборните си кампании обикалят навсякъде с плясков, само Русе заобикалят по незнайни причин - бяха в Плевен, Търново, Силистра, Добрич...пък тука подминават. Дали е щото на плясков му бях обещал още 2007г. едно приятно посрещане ако отскочи до най-хубавия град на Дунава ?!?
Иначе на мен ще ми е интересно ако Израждане влязат в парламента, просто да им гледам сеира особено като се изказват от трибуната, чакам ги с пуканки и бира на дивана.
П.С. За мен правилния избор си остава номер 4 НФСБ и Валери Симеонов. Единственият последователен политик противник на руско-кагебейското влияние в България !
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ние сме фенове на Илия Минев, с татари не се занимавамеrusenec писа: Съществото пасков-плясков през 2016г. беше кандидат президент, когато каза че били
Б отбора на А отбора, хахаха
Впрочем тия по време на предизборните си кампании обикалят навсякъде с плясков, само Русе заобикалят по незнайни причин - бяха в Плевен, Търново, Силистра, Добрич...пък тука подминават. Дали е щото на плясков му бях обещал още 2007г. едно приятно посрещане ако отскочи до най-хубавия град на Дунава ?!?
Иначе на мен ще ми е интересно ако Израждане влязат в парламента, просто да им гледам сеира особено като се изказват от трибуната, чакам ги с пуканки и бира на дивана.
П.С. За мен правилния избор си остава номер 4 НФСБ и Валери Симеонов. Единственият последователен политик противник на руско-кагебейското влияние в България !
Радев: Колкото повече избиратели гласуват, толкова по-слаба е мафията
segabg.com/hot/category-bulgaria/radev-k...-po-slaba-e-mafiyata
М. Н.:
Масони/ционисти вън! ✊☝️😃
·
Щ. Щ.:
На масонската ложа "Слънце Ориент" Пловдив не требе се дава да диша!
·
М. Н.:
Ще ѝ дадем да диша... Като пуснем газта ; )
Щ. Щ.: Важното е , да опитаме сега, политически да ги лустрираме
Сабахлян пуснах глас, лустриращ Муньо Шапкара и неговата кочинка от грухтящи свинки! Пусни и ти! Мунджа отсвири!
novini.bg/bylgariya/izbori/690384?fbclid...dVG3OTjibSs6XT7xc_Rs
България нема нужда от нищо, генералче, стегай куфарчетата и към Поповица да копаш фъстъците
Стефан Янев: България има нужда от правителство с ясно мнозинство
Това е избор за бъдещето на страната, заяви той
Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2021/2021/11/14/stefa...10314#comment-newest
Българите искат кабинет, дори с цената на компромис
Хората очакват комуникация между президент и правителство, заяви Юлий Павлов
Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2021/2021/11/14/bylga...10298#comment-newest
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.