Елтимир писа: Да, това ми беше казано. Ще трябва да издържим още година и половина като преобладаващо население на тези земи. И че Свети Иван Рилски е наш.
Sent to anti666 on 23.4.2011, 17:00
Елтимир писа: Такъв е, знам.
Много съм пиян.
Разбрано. Моли се на Тангра този човек да е техен пратеник. И го пази! За св. Иван Рилски знам.
Sent to anti666 on 23.4.2011, 23:40
Елтимир писа: Като ми видиш сайта ще разбереш и кой ви е атакувал, и защо е дал на заден ход. Една щастлива случайност, един филм, който вчера ми пратиха свърши цялата работа. И при мен имаше абсолютно същата атака. Само че аз имам повече сайтове и това също изигра роля. Прочети последните материали в първия ми сайт и всичко ще ти стане ясно.
Здрасти, нямах никакво време да видя сайта ти, имахме хакерска атака и ни сринаха, не знам как и кой успя да го възстанови, но дано издържим. Скоро може дa се видим.
Sent to anti666 on 5.5.2011, 20:19
Eлтимир писа: При Mещера установих, че по някакъв начин му подменят спомените. Най-фрапиращият пример беше твърдението, че съм спал в неговата лека кола и съм я бил оповръщал. Аз спах в палатка, а Мещера беше дошъл с камион. няма начин да е карал едновременно и кола, и камион. ама върви му обяснявай.
Като дойдеш, ще видиш нещо интересно. И после, ако кажеш,
Скоро ще се видим с тебе. А тия неща с куфарчетата станаха прекалено много за да се подминават случайно. Онзи руския филм не съм го гледал, но то си е ясно. Проблема им е, че вече няма как да се правят на лисугери, щото много явно взе да става.
Мещи е типичен пример, беше си у ред момчето докато не превъртя. Знаеш ли какви работи ми беше писал преди време - че питал розетата дали е колобър и тя започвала да се клати и какво ли не. После го отричаше.
Sent to anti666 on 10.5.2011, 17:48
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.