" Здравей Йордане,
Надявам се да си добре! Знам че много неща ти се стовариха напоследък!
Този път ще бъда кратък.
За 20ти Декември е предвидена пълната блокада. Новата Година! Не случайно този път ще се стремят никой да не може да задвижи енергията и процесите в правилната за България посока. Има няколко астрологични явления, които се засичат тогава и създават определена конфигурация. Знаем че Бойо ги следи тея работи.
Може и вече да имаш подобна информация, но предпочитам да имаме повече знание в аванс."
==========================================================
Мога и сам да направя ритуалът и то не там, където вероятно вече знаят, че ще го направя

)) Сега, обаче, стана ясно, защо Българската Нова година, започна да идва не на датата си 😃, а когато не я очакваме

)) Аз си мислях, че е някаква аномалия, предизвикана от самият мен, но не е

)) Ша ни го осмучат пак!

))
Знае ги от ония, неговите ку..ви астроложките, но и тва нема го спаси

)) Добре Дошъл, Угер Шегор!

))
К. К.:
Мафиотите са страхливи. Колкото по-тъпи, толкова по-големи фаталисти.
Отг.: Добре си бяха, когато спонсорираха такива като Сашка Васева. Наистина, такива като нея са точното поприще за тия от тях с "културните наклонности". Но, понеже наште женуря са алчни за пари, повечето, не всички, но повечето, на тяхно място се настаниха видни и хитри кур..вендии, от типа на астроложки, мастроложки, енергитички и секви цвички

Абе, датата 20 декември..., Еднажден си е кофти време, един път е мрачно денем, втори път и такива като нас, дет ги мразят я ползват. И наистина, нема как да не ти е фатално, 5 дни преди Баш Коледата