Ако вервате на Бойко, ще се ваксинирате и нема маски, но пък ще сте белязани 6.6.6., ако не вервате на Бойко - маски, изолации, карантини, десоциализация...Министър Боц-Боц изнудва електората! На мене последното ич ми не пречи

)) Аз съм десоциализиран от едно 20-сет годин и ич ми не пука. Бойко е Ку..ва! Ку..вата на Сатаната!

))
www.dnes.bg/politika/2020/12/26/dostigne...nVyC8#comment-newest
Борисов 3-Геноцид и Смърт". Никой нема се ваксинира, освен дъртите сминдухи, които по цел ден гледат телевизия и се зомбират от помийната пропаганда на Бойко Ку././вата!
Инак и министър Боц-Боц и Мустафата свирят по интимно-семейната струна на електората, особено този на средната възраст и тези дрътите, които вече са с манталитетът на малки деца. Хитри са евреите, електорат, хитри са, а вие..., вие сте валат!
www.dnes.bg/obshtestvo/2020/12/27/minist...aeZyI#comment-newest
Истината е, че министър Боц-Боц, толкова са му харесали маските, че не иска да се раздели с тех. Не иска да си признае, че "ваксината" е враг на любимите му маски

)) Затва "боц-боц" втори път. След "боц-боц" втори път, па нещо нема да е у ред и, а "боц-боц", трети път... накрая, ще се окаже, че завинаги с маски, оти въздухът в София е мръсен и носи микроби

)) А-хахахахахааааааааа
www.dnes.bg/politika/2020/12/27/i-sled-p...ybyJM#comment-newest
Професоре, въпросът не е дали ще стигне до ДНК-то ми, а дали ще мога да Го вдигам след "боц-боц-а"

)) Искам да мога да Го вдигам, за да ти го набия под мустачките, в устенцата, че много ми мязат на жената формилиферата

)) След това да инжектирам моето ДНК в твоето гърло

))
www.dnes.bg/obshtestvo/2020/12/27/prof-k...irat.474720#comments