Кметски, полицейски и дупе произвол в село Ситово Копирано от страницата за с.Ситово

преди 2 години 5 дни #59218
Сега, Герганче, хайде другия път като отидеш пак на излет до Ситово на служебни разноски, попитай "кмета" как стават тия работи. Хем собствен водоизточник в устен разговор, хем по документи - отбиване от ВиК мрежата за селото. На това ли му вика "инвеститора" нов водоизточник? Значи просто попитай кмет(ския) наместник - кой точно лъже? Инвеститора него в частен разговор, той или и двамата лъжат? Щото нали, на приказки се казва едно, по документи друго. Verba volant, scripta manent. Казаното отлита, написаното остава!

В статията обаче Гергана правилно е доловила едно нещо. "Замърсяването на въздуха, високите температури, повишаване стандарта на хората карат повече жители да избират селата около Пловдив". Повишаването на стандарта е изкуствено, повечето от тия са държавни/общински чиновници, милиционери, НПО-шници и други лапачи на евросубсидии. Плюс едни "инвеститори" от полупустинния Близък Изток, за които се строят затворени комплекси. Кои са те, вижте знамето на Пловдив и ще се досетите.

Та тази пасмина няма да се спре. С повишаването на температурите и водните режими (въпрос на време е и Пловдив да мине на такъв) - както Герганчето казва, всеки месец имаме десетки инвестиционни (каква хубава дума, а?) предложения за еднофамилни къщи.
Какво е решението?
Понеже нито температурите ще спадат докато я има Републиката на Злото, нито вода ще се появи в близко бъдеще, остава да се пускат петиции и жалби. С надеждата да се спази закона. Но Закона няма да се спази за тази пасмина. Както в един филм един мастит адвокат казваше (там го набучиха на люлката на Юда) "За врагове законите се прилагат, за приятелите се тълкуват".
Та какво е решението? И то не само за Родопската яка? Третият фактор, тотално рухване на Системата със съотвените последствия от това. Защо на инвеститорите им трябват еднофамилни къщи, ако всъщност им трябва само един участък 2х2 м? Или с какво ще ги поддържат, ако секнат в един миг субсидиите, заплатката в края на месеца с ваучерите, кауфланда е опустошен, и като капак няма ток, нито вода, дори бензин няма да си завлекат задника? Ми те не знаят как да засадят картоф, как да си сварят на кюмбето чорбица от лапад щото няма друго, нито пък ще заспят ако в стаята е 5 град. и в ъгъла църцори мишка.
Кво праим ся?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 2 години 5 дни #59219
Та за инвеститорите конкретно към Ситово. Инвестициите ще им излязат ялови, на загуба. Защото там ще са нежелани. Един пък от хората там, втори път от природните духове, които още ги има. Повярвайте, има ги. Ако тръгне да се разпада системата, тя ще си отиде със законите си. В началото, за да се опази от колапс тя ще ангажира всичките тия, които все още я поддържат да се борят с тия, които са вярвали в нея, но сега са озверели защото са предадени. Казано другояче полиция, военни, лапачи на субсидии, чиновници, цигани. В началото тези, от които все още системата има нужда от тях срещу останалите, а после - всеки срещу всеки.
Който от тия се усети накъде отива работата и реши да бяга в еднофамилната си къщичка или бунгалото в Ситово с идеята, че имал пистолет или ловна карабина, ще бъде неприятно изненадан. Просто няма да има на кой да се обади за помощ, защото такава няма да дойде. А там може да се окаже, че едни руски монаси след Плочник да ги чакат на блокпост с "Пошел нахуй, сука!" и за по-убедително с калашници и РПГ-та.
Има обаче и по-брутален вариант. В един постапокалпитичен филм слънцето бе изпепелило всякаква растителност. И малцината оцелели хора се скитаха, умиращи от глад или бяха станали канибали. В Ситово поне един такъв ще има, засега в казана му ври само сапун, лично съм го виждал. След време може да ври и някой инвеститор. Няма да му мигне окото на тоя ако рухне системата и изплашените виладжии и инвеститори плъпнат нагоре. :hammer:

преди 2 години 4 дни #59221

Йордан_13 писа: о, ние не искаме. Затова сме и против непрекъснатото нахлуване на нови хора и насирането на всичко с каравани. Ние нямаме потребност от това, точно, обратното! Сега, някои хора са недоволни от подписката и ринат гомна и оборска тор като луди;)))

Сега, държа да подчeртая. Всичките тия инвеститори, грантаджии и подобни бързо забогатели индивиди са станали такива чрез измами, укриване на доходи и пране на пари. Тоест, те престъпват закона или казано другояче, самите те са престъпници. И когато такива като теб не си мълчат и им оказват съпротива, по закона на еврейската ШИКСА престъпникът почва да реве, че му нарушили правата да нарушава законите.
Много е важо такива престъпници да им се изважда на показ мръсните деяния. Тогава ако имат акъл, млъкват защото знаят, че закона не ги защитава ако те самите го нарушават.

За да не бъда голословен - всичките тия каравани/маравани и бараки по ситовските баири трябва да имат разрешение от главния архитект на община Родопи по ЗУТ (Закона за Устройство на Територията).

За всяка една изникнала като гъбка барака/каравана всеки жител на селото може да заведе жалба в общината и тя е длъжна да се произнесе има ли въпросния "инвеститор" виза и последвало разрешение от архитекта с препис от него.

Ето и Нарeдба за строеж в земедeлска земя. Отбележете, че това е само за издаване на виза за проектиране според ал.4 (2), а не самото разрешение.

Чл. 11. (1) Когато физическо лице, собственик на земеделска земя, желае да извърши строителство, се комплектува преписка, която съдържа:
1. искане до кмета на общината за извършване на строителство върху земеделска земя по чл. 2; в искането се изяснява предназначението на сградите, които ще се изграждат;
2. документ за собственост на имота/имотите;
3. скица на имота/имотите, издадена от общинската служба по земеделие или от службата по геодезия, картография и кадастър по местонахождение на имота, с вписани ограничения при ползването им, за които има данни в съответната служба;
4. положително становище от областна дирекция "Земеделие".
(2) Въз основа на искането за случаите на чл. 2, ал. 1, т. 1 главният архитект на общината издава виза за проектиране
Чл. 12. Разрешаването на строителството се извършва съгласно глава осма, раздел ІІІ ЗУТ

преди 1 година 11 месеца #59232
Тенгри кан
преди 2 секунди
Хубаво е да има такива новини, за да бъдат порязвани ентусиастите, щото много зеха да ги рекламират Родопите за живеене, особено високите части;))) Караванки-мараванки, сглобяеми къщета и къщи, дето не си знаат парите. Те, обаче, не ви казват едно: по високите части е Глад!;)) И много от нещата, дето ги има по-ниското, по високото, ако има неква продукция от тех, ша е в октомври, гато паднат сланите;))) Немаш ли животни - Глад, немаш ли земеделие - Глад! С камъне, не се живее, г-да!;)) Инак, слушайте Плезура и Пенито;))) за камъните;))) Единият ги води, другият им слага да нанкат, а банките го търсат да го амкат;)))

Един тон чушки дариха родопчани на жителите на село Забърдо
Разходите за транспорта е поел кметът

Прочети още на: www.dnes.bg/stranata/2024/09/07/edin-ton...3qjhg#comment-newest

Аз, нал ти думах?;))) В таа Община, нема фючър;))) Болшевиките-масони са много добри в манипулацията на масите. Те знаят, чи пенсионерите са кат децата;))) Жадни са за внимание, не за пари или вода;))) те, се хранят с вниманието, колкото и фалшиво да е то. Застаряващото население е най-удобно на властта! Защо? Защото я прави, практически вечна, а някои фигури многодълголетни политически. А след тези пенсионери, идват другите пенсионери, отново гладни за грижа и внимание;))) И ето, я политическата "многая лета";))) Затова вместо, да загуби, Михаиличенко спечели с 90%;))) Как стана това? Ами, сички баби и деди отидоха под строй до урните, а недоволните, нито имат политически представител, нито са достатъчно многобройни, за да повалят тези. Застаряващото население на България е бедствие за едни, но за други е "манна небесна" която дава политическо дълголетие.

Кои събира кметът на община „Родопи“ на хапване и пийване!?
www.plovdivmedia.bg/213423.html?fbclid=I...OkxIzkjEjeDWpDBkj4cQ

преди 1 година 9 месеца #59339
Първенешкият пеерас Стаменов, търсил в Ситово, некой си "Плитката";))) Г-н пеерас, такъв човек съществува само във въображението на г-н Плезуриакис Педеракис от Извор/Първенец ;))) който ти администрира страницата "кметско наместничество Педерово":))) и с който заедно си пиете кафето, долу, в село Първенец:))) Мислиш, че не знаем, тази малка подробност, а г-н "наместник"?;))) Много внимавайте в картинката и в приказките си и обвиненията, наляво и надясно;))), защото такъв човек, няма и другото, което е, че собствениците на имота , в който насадихте Тодор от село Лилково и го оплетохте в тази смешна ВИК интрига, ще пострада само Тодор, защото ще бъде съден за нерегламентирано влизане и саботаж ;))) Ще бъде съден и оня педерас, общинският работник - Чакърчето, защото за втори път си вре, гагата, където не му е работата и този път ще еде "кърпела", щото не мога да му понасям физиономията. Много е красив и ревнувам от този факт. Не се хващайте на хорото на интриганти! Интригата, в която Плезуриакис Педеракис ви въвлича и останалите там, от вашият турско-цигански сборен отбор от Ситово и Първенец, ще ви излезе през носа! Защото няма такъв човек като "Плитката". Той не съществува. Това е измислица на г-н Плезис Млезис Блезис. И второто "защо"? Защото Виделина, пак няма вода;))) въпреки вашето лично твърдение по телефона, в която вие натопявате една въображаемо-създадена от Плезурис Курис, личност. Лично говорих с нея по въпроса, днес;))) Така, това е сведение за вас, г-н Стаменов, приятел на Михайлов (личен и то), на Пастърмата, на Божков, на Драгнев, на Плезурис Чукундурис и на Чакърчето! Как пък са събрахте бе, с лупа да ва беха търсили, немаше ва найдат, такъв сплотен отбор пееераси! Как го казваше вашият Вожд и Учител, Бойко Методиев Борисов, известен още като Бойко Тиквата? "Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме". Вашето интригантско поведение, в което сте включили и това младо момче, като бушон да изгори е абсолютно свидетелство на тази фраза. Пак си помислете, много добре, преди да се захванете да въртите интригата, защото вода, пак няма да има и затова пак ще са виновни Михайлов и Стаменов. Ако Михайлов не беше получил втори мандат, може би, вода щеше да има. Но, уви, Небето не иска, няма дъждове, няма снегове, слънцето силно пече, изсушава, а електората долу са напазарува, дори Божков си позволи следизборни манипулации и го хванаха;))), а вас ви назначиха, защото Пастърмата и Драгнев го искаха. Тези двамката;))) Затва сей си на гъзъ, г-н наместник, получавай си заплатата и си кютай докато можеш, без да ставаш подгъзна на ничий интерес. Ама имал интереси Божков, имал Пастърмаджиев, имал масона тамплиер Драгнев...или Плезурис Мадурис. Боли та хуя;))) Да са опраат! Но, влезеш ли в паяжината им, заминаваш. Ти си средство за тях. Средство, нищо повече. А това те прави малък, безличен, нищожен, дребен и вреден! Последното е най-лошото;)))

преди 1 година 9 месеца #59344
Тоя Стаменов трябва да е новия императорски наместник в Ситово. Търсел бил Плитката, виж ти! Естествено като височайша особа, живееща в облаците, не ги знае там плебеите по име и просто търси някоя си нищожна плитка да я смачка. Но не й знае името, понеже е незначима измежду множеството низши създания.
Гусин Стаменов, ваше светейшество. Да се свети името ти и на твоя масонски господар от Първенец - Чикията. Какво ще правиш с Плитката като я намериш? Ще я екзекутираш публично или ще я предадеш на 1 РПУ, за да бъде наказана с цялата строгост на закона, че те нарекла педал?
Верно много нечисти твари са припълзели в това планинско селце. Чак цял масон-темплиер се е довлякъл.

преди 1 година 9 месеца #59345

Йордан_13 писа: Moшеника: "Аз ще стана кметски наместник на Ситово, защото имам връзки по високото".

Абе тоя Мошеника, не поумря ли малко миналата зима? Та не успя да стане наместник. Да видим кой от тия ще даде фира тази зима. С малко, но редовно както се казва.
И верно ли че до скалата на "Света Петка" темплиера е направил кенеф (нужник както му викаха някога)? Това не беше ли свещено място също., как кенеф :-o

преди 1 година 9 месеца #59349

anti666 писа:

Йордан_13 писа: Moшеника: "Аз ще стана кметски наместник на Ситово, защото имам връзки по високото".

Абе тоя Мошеника, не поумря ли малко миналата зима? Та не успя да стане наместник. Да видим кой от тия ще даде фира тази зима. С малко, но редовно както се казва.
И верно ли че до скалата на "Света Петка" темплиера е направил кенеф (нужник както му викаха някога)? Това не беше ли свещено място също., как кенеф :-o

Има кой :-D За умиралката, в таа държава винаги има кой, оти сички са пеераси! :tooth: :tooth: :tooth: Кенеф, да. И не само, едно зъбчато колело има забито на двора, а камбанарията се сдоби с часовник... за да отброява последните дни на некои ора;))) Жалко е, че камбаната не е вързана с часовника, за да бие на умряло;)))

преди 1 година 8 месеца #59419
www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/V-suv...tok-ot-7-dni-2390979

Аз имам нюх за тия работи. Знам га Небето обръща дебелото на сопата и овреме си бия дърмите. Бех сигурен, че ще има кекс на сухо. Не съм сигурен, че требе да участвам в изтърпяването на подобни наказания;))) Де се казва, свърших си работата, Небето ме изчака и след мене, потоп;))) В крайна сметка, Михаиличенко требе се досети, чи възмездието на Небето може да приеме секакви форми и да се откаже от масонските си мераци заедно с Румен Радев и Георги Гергов. Същото важи и за другите мераклии от ГЕРБ, тамплиерите и секакви други езотерични дружинки с масонски привкус имащи си и политически партии. Ситово да има 7 човека. Горе-долу са толкова. Мога да броя, но и да пропусна некой друг. Не си мислете, че, ако бехме там, щехме да бъдем преброени;))) Нас не ни броят, затва и ние не ги броим за хора. Става дума за селото, не за Крива река;))) Дано ви разчистат пътя да мой са метнете със западняците за 31-ви вечерта и да гръмнете по некоя конфета;))) Инак, ша гърмити доле, а тва не се аресува на Михаиличенку. Аз така тълкувам тва "на ръба на търпението".

преди 1 година 8 месеца #59437
Възможно ли е PR-ът да бъде по-важен от грижата за хората?

В Ситово проблемите с електрозахранването продължават вече 12-ти ден.

rodopi-info.com/vazmozhno-li-e-pr-at-da-...FgvL8qK-BF3Q6QUGue4w

Ситово немаше ток от 21 декември на обяд, а клетката с телефонията падна, некъде към 16.00-16.30 сет следобяд.
;))) ;))) ;)))
Вижте сега, ако Небето трябва да избира между мен и останалите ще избере мен, защото аз мога да му служа, а останалите винаги ще служат на себе си, искайте дивиденти от същото това НЕБЕ, пак за себе си. Но, аз, мога да му служа без дивиденти и го правя. Дали обаче в този порядък, Михайлов-Стаменов-Чакъров и назначените от тях подизпълнители и взаимосвързани лица могат да служат безкористно и без дивиденти на хората, не знам... Доколкото ги познавам като психология, не;)))

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.