Кметски, полицейски и дупе произвол в село Ситово Копирано от страницата за с.Ситово
en-gb.facebook.com/pages/category/Commun...%B2-138879946172503/На 13.06.2020г., общо събрание в Ситово с новият кметски наместник... Според мен, за да може новият кметски наместник да добие обществен престиж и най-вече доверие,на въпросното общо събрание трябва да бъде поканен и най-известният рожденик, роденият на този ден, партиен и държавен ръководител на РБ, Бойко Борисов.
Аз, разбира се, няма да присъствам, защото овреме имах съдбовният шанс да се запозная с новият кметски наместник, още преди той да стане такъв. Затова и не исках да стане такъв. Застанах против това. И му казах: “Здравей и Сбогом”. Но, той не искаше да ми каже: “Сбогом” и затова ми прати МВР да ме опознае...И така, чрез МВР, той нахлу в къщата в Ситово, в която често гостувам)), но не ме намери и след това поиска да се запознае с роднините ми, къде ли не, из Българията. Разбира се, не е достатъчно да имаш трите имена на един човек, за да го опознаеш
)) Това е Илюзия. Защо? Защото могат да ме опознаят само тези, на които съм открил сърцето си. За другите съм, непознаваем. “Кой си ти?” Ами, аз съм този, който съм, друг не съм. И да ви кажа, трите си имена, те нищо не значат за вас. Всъщност, те нищо не значат и за мен. Парадокс
)) И така, “Здравей и Сбогом” й казаха и Тодор Кацаров и г-н Димитър Пастърмаджиев, ще й каже и Ангел Шилото от махала Плочник; “Здравей и Сбогом” ще кажат и останалите, до които новият наместник се докосне
)) В крайна сметка и кметът на Община Родопи, Павел Михайлов ще бъде принуден накрая, да каже: “Здравей и Сбогом”...Скорошният случай с изхвърлената за вторични суровини печка за дърва, довела до нов скандал и обвинения показва именно това.
И така, когато първа точка от дневният ред има такова съдържание и смисли, другите две останали точки са безсмислени.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Става дума за друго. Ако не се е намерил някой продажен прокурор, който против всякакви морални и законови норми да обяви Йордан за национално издирване (по досъдебно производство) заради частна жалба, тя има давност месец, който изтече днес.
Ясно е, че Йордан няма намерение (освен ако не бъде предизвикан или нападнат) физически да се занимава с тях. Какво му е мнението за нея във Фейсбук - това си е негово право по Конституция. Ако не им харесва, да си завежда гражданско дела за клевата. Или да се отказва от кметското си назначение. Защото оттук нататък като общински работник -тя ще бъде под контрол как си изпълнява служебните задължения. Снегопочистване, сметопочистване, конфликт на интереси и т.н. За къщата в Ситово, която е преминала през основен ремонт, вече сме намерили хора да проверят по ПРСР дали е бенефициент СНЦ "За Ситово", на което тя е председател. Има си Закон за достъп до обществена информация (ЗДОИ) за тази цел.
rodopski-napredak.com/sdrujenie-za-sitovo/
И ако се окаже че има отклонения на еврофондове, сигналът ще отиде директно в OLAF
ec.europa.eu/anti-fraud/olaf-and-you/report-fraud_en
Има хора, които знаят английски и въобще няма да се занимават с български министерства или Конпири.
Тук имаме една кармична връзка, чието разрешение няма да е сега лятото.
Ами, да, първи ние в село Ситово дадохме "тон за песен" в тази посока. Каквото случихме в Ситово, в края на тази зима, виждаме как намира отражение в национален мащаб. Парадоксът е, че ние направихме подписката срещу бъдещото назначение на сегашният кметски наместник и за запазване в управление на предишният, защото той наистина беше най-подходящ, но кадърът на БСП, Павел Михайлов бламира подписката... за да се назначи сегашният кместки наместник. Какво да кажа сега?
С какво се изхранва Йордан Стайков в Ситово.
(Отговорите съм събрал от една малка групичка многоуважавани от мен
1. Иманярства
2. Бракониерства
3. Гледа канабис
4. Краде
5. Гледа го жена му
6. копа картофи, отглежда боб, царевица, зеле, всякакви култури и овошки
7. пасе овце
8. пише небивалици и му плащат за това
9. работи жиголо
10. оракулства (гадае на боб)
12. Търгува с квоти за въглеродни емисии на черната борса посредством хак на борсовите програми.
Мисля, че с последните две Данчо може да препечелва по нещо.
Това е красотата на мишлето с вашите средства получавате онова, което заслужавате. Колкото повече средства влагате толкова по-мащабни резултати ще постигате срещу себе си. Най-безболезнено е гешко отпускайки с бахуря. Просто историята ще ви отнесе за да е свободен Пътят на Българите.
Така и с Корнелия - ще организира подписка да сваля Тиквата. Ама и направиха вътрешен комплот и засега подписката не може да тръгне. И няма да тръгне, ако тя на микрониво не приеме подписката на жителите на Ситово, които не искат натрапената им кметска наместничка от БСП кмета на община Родопи.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.