Европейски и местни избори 2019
Нинова задраска Станишев от евролистата на БСП, ще "взриви" ли пленума?
Срещата между двамата не се е състояла
Прочети още на: www.dnes.bg/evroizbori-19/2019/04/14/nin...07557#comment-newest
Виж сега, Станишев, ти трябва да отстъпиш. БСП е даже прекалено либерално-демократична, за да бъде характеризирана като вождистка. Там избори, изборчета, борби, фракции, едните недоволни, другите недоволни, малко им се вижда кокала, малко баницата, а не знаят, че за никой нема да има кокал и баница! Освен, ако не отидат при Бойко. Миналото трябва да отстъпи, порядките му трябва да отстъпят, начинът на мислене, който то поражда трябва да отстъпи. И за да стане това в членската маса, пример трябва да стане твоята саможертва
Нима ти мислиш, че с теб начело на листата ще победите ГЕРБ? Нима победихте, когато беше начело? Хм
Вторият въпрос е какво е посланието на БСП и НС към българското общество, тоест начинът, по който се управлява БСП, ще бъде трансформиран в начина, по който се управлява България, ако спечелим управление, посочи Станишев. Мисля, че всички виждат с невъоръжено око ,че има очевидна тенденция за превръщането на БСП във вождистка партия ,в ГЕРБ номер 2, въпросът е дали българите искат такава алтернатива и такава БСП, коментира той.
Станишев за листата на Нинова: Чист подарък за ГЕРБ!
Той все пак ще присъства на Националния съвет на БСП
www.dnes.bg/index/2019/04/14/stanishev-z...daryk-za-gerb.407562
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Прочети още на: www.dnes.bg/evroizbori-19/2019/04/14/bor...07572#comment-newest
Така че, както и по-горе бе написано. РЕвът е че се нарушава статуквото - Нинова е наясно с илюминатската линия теза+антитеза и е на път да махне антитезата от там. Ако трябва, даже да излиза от ПЕС. Защото самият срамен факт, че за председател на ПЕС беше сложен един глобалист без ден трудов стаж, чийто татко е бил член на ЦК на БКП говори що за стока са тия "европейски социалисти".
Днес бях обвинен именно в Омразаanti666 писа: Под логото "Не на омразата" (Разбирай не на национализма) Яхов се цунка с детеубиеца Местан. Поредното самозабравило се величие, който днес пиян уби дете. Агент "Павел"
Детеубиецът с двамата евреи масони - Орешарски (сатанист 33-та степен) и Яхов Станишев
Гиди Мецанчо: "Приятел", защото ценя високо работата ви с мегалитите. относно по-важния въпрос - аз вярвам в човека и особено много се радвам когато се труди и полага усилия. но не да издига стени от заразна омраза, като коментарът ви към статията. за мен двигателят на човешкото същество е точно там - да гради. изборът на статия под която да изсипете разбиранията си за мен е показател за това, че омразата ви е по-силна от този двигател. което ви прави под-човек, низш, дегенерат в моите очи.
именно заразителния характер на изказването ме накара да коментирам, останалите ви бъртвежи лесно игнорирам даже повечето ми харесват.. не се изисква голям кураж като видиш тумор - да го посочиш и да му кажеш, че е тумор - не съм поласкан.
големите думи като масони, рога, гробове, разузнаване направо ги пропускам - гушкайте си ги, щом ви топлят.
Тази битка в момента я загуби, но не и войната. Бе бламирана от твърдото ядро в БСП, над които стоят същите господари като на ГЕРБ. Действително, след този пуч силите БСП и ГЕРБ са изравнени. Яхов Сатанишев заради прегръдките му с Местан е особено неприятен персонаж на много българи. И ако той мислеше за партията си, трябваше да се откаже сам. Но това решение е и тест за силите на Нинова. Ние не очакваме изведнъж да се справи с това твърдо ядро. Но можеше поне да наложи своята воля за този херсонски педал. Виж, в ГЕРБ нямат такива проблеми. Там каквото каже Баш бакан Тиква, това става.Националния съвет, другари очакват от мен да кажа, че поемам отговорността за тази листа и за тези избори. Щях да я нося с оставка, ако загубим. Това важеше до днес, до решението на Националният съвет, което уважавам. Оттук нататък- за резултатите от изборите носи отговорност Националният съвет.
И коментарите отдолу от обикновени привърженици на БСП;
"При загуба на изборите, нека целия Национален съвет да си подаде оставка и поеме отговорност за поражението. Това е нормална практика. Днес загубихте голям процент избиратели и почти сигурна победа."
"Езика на омразата". Което е всъщност юдейската пропагандна машина в действие. Докато провеждат геноцид върху теб, нямаш право да се съпротивляваш дори, защото това, видите ли е омраза. Друго си е да изтребваш палестински деца с любов. Или да викаш "Смърт на гяурите". Това е положителен расизъм, който е похвален. А от теб се очаква да пукнеш докато те изтребват с благодарност към палачите. Защото това се очаква от гоите, да освободят жизнена територия.Йордан писа: Днес бях обвинен именно в Омраза
Както е казал Владимир Свинтила: "Комунистите са непобедимо глупави..."anti666 писа: Корнелия правилно отбеляза, че;
Тази битка в момента я загуби, но не и войната. Бе бламирана от твърдото ядро в БСП, над които стоят същите господари като на ГЕРБ. Действително, след този пуч силите БСП и ГЕРБ са изравнени. Яхов Сатанишев заради прегръдките му с Местан е особено неприятен персонаж на много българи. И ако той мислеше за партията си, трябваше да се откаже сам. Но това решение е и тест за силите на Нинова. Ние не очакваме изведнъж да се справи с това твърдо ядро. Но можеше поне да наложи своята воля за този херсонски педал. Виж, в ГЕРБ нямат такива проблеми. Там каквото каже Баш бакан Тиква, това става.Националния съвет, другари очакват от мен да кажа, че поемам отговорността за тази листа и за тези избори. Щях да я нося с оставка, ако загубим. Това важеше до днес, до решението на Националният съвет, което уважавам. Оттук нататък- за резултатите от изборите носи отговорност Националният съвет.
И коментарите отдолу от обикновени привърженици на БСП;
"При загуба на изборите, нека целия Национален съвет да си подаде оставка и поеме отговорност за поражението. Това е нормална практика. Днес загубихте голям процент избиратели и почти сигурна победа."
Нинова: Отговорност за изборите вече носи Националният съвет
Предложих листа, Националният съвет реши друго, отбелязала соцлидерката
Прочети още на: www.dnes.bg/index/2019/04/14/ninova-otgo...alniiat-syvet.407594
Земеделците от "Никола Петков" ще си сътрудничат с ГЕРБ
Заедно щели да борят диктатурата, която налагали от БСП
Прочети още на: www.dnes.bg/evroizbori-19/2019/04/16/zem...nichat-s-gerb.407742
реалист
преди 1 минута
Винету, ще спечелиш иборите само ако прибереш в ГЕРБ и БСП.
До Нинова не е БСП
Нинова = БСП. Без Нинова, БСП=ГЕРБ. Поздрави на Сър Гей!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.