До Оставката на Министъра УБИЕЦ Ивайло Московски !
Николай Колев - БОСИЯ, Започна Безсрочна Гладна Стачка !
Следващата седмица се очертава различна От цяла България ми се обадиха хора, част от които не познавам, които искат да ме подкрепят на терен за исканията ми.
Ще ме подкрепи във вторник и Кънчо Димитров-изгоненият началник на ДАИ-София, който беше уволнен затова, че активно участва в разкриването на организираната престъпна група под крилцето на престъпника Ивайло Московски, която продава изпити и шофьорски книжки.
В Стара Загора Митко Трайков-собственик на фирма за подготовка на шофьори, който също се бори активно с порочната практика на ОПГ,поради което съсипват бизнеса му, е залепил на учебните си автомобили стикера
"Московски е УБИЕЦ" !
Таксиметров Бос: ! Министър Московски Яде, Пи и си Взе Пликчето с Парите, Едни 400 Хиляди Лева, Платени в Ресторант „Делвите” в Столицата !
КОМУНИСТИТЕ и Милиционерите най ги е Страх ако Няма Кой да Наследи Взетите с КРЪВ Власт и ПАРИ !
Затова Първо ИЗБИЙТЕ Децата и Внуците на Членовете на Престъпните Организации БКП, МВР, ДС и ДАНС, После ИЗРОДИТЕ !
Семейство Изсрало КОМУНИСТ или МИЛИЦИОНЕР е Бракувано Семейство, Некачествено СЕМЕ, от Него Нищо не Става и Трябва да се ЛИКВИДИРА за да не ИЗСЕРЕ Същото ЛАЙНО ! [/COLOR]
КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК!
КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК!
КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО!
Съветските Окупатори докараха 1944 година Комунистите и Милиционерите от Селата с КАРУЦИ, ние Българите ще ги Прибираме Обратно с КАТАФАЛКИ.
Комуниста няма Майка и Баща, Род и Родина.
Комуниста е Интернационалист тоест Копеле и ражда Копелета.
Комунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА !
Милиционери, Деца на Милиционери, Внуци на Милиционери-САМО ПОД ЗЕМЯТА !
КАЗАХ !
www.bulgarya.ga/communism.html