Добре дошли,
Гост
Борческата бухалка на Боку Тиквата подпука ВУЗ!
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 8 години 5 месеца
Борческата Бухалка на Борисов започна да налага ВУЗ-овете в България. Какво представлява тази Бухалка? "Комисия по академична етика", която може да налага административни наказания като отнемане на звание и длъжност, сиреч изгонване от университета, не само, но и от всички университети в България! Аз съм съгласен, но нека първият състав на Комисията да е от членове на БСП и тя да атестира доцентурата на Бойко Методиев Борисов!
Ако там има и едно нарушение, на Бойко Методиев Борисов, не само да му бъде отнета титлата "доцент", но тъй като е при заварено положение, да му бъде отнето и правото да бъде министър-председател на България сега и за в бъдеще!
Време е за протести на ВУЗ-овете по цялата територията на България. Ако това бъде оставено така, ГЕРБ напълно ще овладее универститетите със своите професори и доценти-калинки! Защото говорим за Калинки и Калитковци, вервайте ми.
"Промените бяха окачествени като революционни от зам. просветния министър Петър Николов, защото за първи път въвеждат задължителни минимални изисквания за кандидатите за академични степени и длъжности."
Зам. министърчето Петър Николов е абсолютна герберска калинка! Toй дори не е наясно, че университетите си имат автономия и че там те си имат "задължителни минимални изисквания за кандидатите за академични степени и длъжности." Много отдавна! И ако не ги изпълниш, не може да се хабилитираш.
Ей го, муцубара, 1979 набор. Е, па отде да знае завалията, че има университети, дето си имат "комисия по академична етика" и "задължителни минимални изисквания за кандидатите за академични степени и длъжности." Смешник!
Заместник-министър на образованието и науката
На предсрочните парламентарни избори през 2017 г. Петър Николов изненадващо се явява като кандидат на коалиция Обединени патриоти, едновременно в листите в 25-ти Софийски избирателен район (четвърто място) и като водач в 11-ти Ловешки. Макар в Ловеч резултатът му да е доста над средния на коалицията за страната (10,21% или 6967 от подадените гласове), той отново не влиза в парламента.
При преговорите за съставяне на коалиционно правителство между ГЕРБ и Обединените патриоти, първоначално Николов е спряган за поста на министър на културата[15], но в крайна сметка, при съставянето на третото правителство на Бойко Борисов е назначен за заместник-министър на образованието и науката.[16]
Значи забележете, пичлемето, никога не би заемал такъв пост, не и чрез избори, обаче идва времето на политическият пазарлък и келеша майчин недоклатен, от на майка си гъзът откатен, го гласят за министър на образованието и науката! Шаш!
Класическа Калинка! Явно и на Тиквата му се е видяло прекалено, това искане на Обединените патерици за министър, та го е направил зам.министър. Не, че оттам не може да вреди. Тоя не бих го взел, дори да ми работи на компютъра
Ако там има и едно нарушение, на Бойко Методиев Борисов, не само да му бъде отнета титлата "доцент", но тъй като е при заварено положение, да му бъде отнето и правото да бъде министър-председател на България сега и за в бъдеще!
Време е за протести на ВУЗ-овете по цялата територията на България. Ако това бъде оставено така, ГЕРБ напълно ще овладее универститетите със своите професори и доценти-калинки! Защото говорим за Калинки и Калитковци, вервайте ми.
"Промените бяха окачествени като революционни от зам. просветния министър Петър Николов, защото за първи път въвеждат задължителни минимални изисквания за кандидатите за академични степени и длъжности."
Зам. министърчето Петър Николов е абсолютна герберска калинка! Toй дори не е наясно, че университетите си имат автономия и че там те си имат "задължителни минимални изисквания за кандидатите за академични степени и длъжности." Много отдавна! И ако не ги изпълниш, не може да се хабилитираш.
Ей го, муцубара, 1979 набор. Е, па отде да знае завалията, че има университети, дето си имат "комисия по академична етика" и "задължителни минимални изисквания за кандидатите за академични степени и длъжности." Смешник!
Заместник-министър на образованието и науката
На предсрочните парламентарни избори през 2017 г. Петър Николов изненадващо се явява като кандидат на коалиция Обединени патриоти, едновременно в листите в 25-ти Софийски избирателен район (четвърто място) и като водач в 11-ти Ловешки. Макар в Ловеч резултатът му да е доста над средния на коалицията за страната (10,21% или 6967 от подадените гласове), той отново не влиза в парламента.
При преговорите за съставяне на коалиционно правителство между ГЕРБ и Обединените патриоти, първоначално Николов е спряган за поста на министър на културата[15], но в крайна сметка, при съставянето на третото правителство на Бойко Борисов е назначен за заместник-министър на образованието и науката.[16]
Значи забележете, пичлемето, никога не би заемал такъв пост, не и чрез избори, обаче идва времето на политическият пазарлък и келеша майчин недоклатен, от на майка си гъзът откатен, го гласят за министър на образованието и науката! Шаш!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 8 години 5 месеца
"Още през 2001 – 2002 г. Петър Николов специализира „Политически умения“ в Центъра за продължаващо обучение на НБУ."
===========================================================
Невероятни "политически умения" е придобил, признавам
===========================================================
Невероятни "политически умения" е придобил, признавам
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 8 години 5 месеца
"Напънала се планината и родила мишка". Това мога да кажа за "събрана воля" на дупетатите, по този закон, сред, които има и на БСП. Минималните национални изисквания, по нищо не се различават, от досегашните, които имат университетите. Дори има университети, с много по-строги изисквания. "Наукометричните" показатели, не са нищо друго, освен контрола на еврейската мафия в науката. Тези показатели са датчика, по който еврейската научна система, разпознава "свой" - "чужд". Защо? Защото за да имате висок "импакт-фактор", трябва да имате публикации в престижни списания, с висок "импакт фактор", а за да публикувате в тях, научните ви идеи и резултати, не може да са различни от официално установената и утвърдена научна визия и научна линия. Тя се държи от евреите, защото всички научни списания с висок импакт фактор са еврейски. Познавам много млади докторанти и асистенти, които тръгнаха с хъс, а сега псуват евреите, повече от мен
Повече от мен
Но те, евреите, сега са свалили летвата, и дори за нехабилитаж (асистент, гл. асистент) , трябва сигналната система да те разпознае като "свой". Аз дори наблюдавам тази тенденция, още в бруталното смачкване на съзнанието при дипломантите, където съзнанието се форматира и смачква в официалната научна линия. И самите дипломанти, работейки понякога с мен, ме отхвърлят в съзнанието си. Защо? Защото не цитирам "изворови източници". Аз, им обяснявам: това, че някой е написал книга и нещо в нея, не значи, че като го цитираме, имаме достоверност на хипотезата, която ще докажем. Най-достоверният изворов източник е Небето. Когато отхвърлиш Небето, опората на съзнанието ти, остава в авторитета, а авторитета носи ограничеността на ума и форматните догми на научната си дисциплина. Трябва Небе, повече Небе! Слава на Тангра!
Парламентът най-сетне събра воля срещу кухите професори
Занапред кандидатите за научни степени ще трябва да отговарят на национални изисквания
www.segabg.com/article.php?id=897796
Парламентът най-сетне събра воля срещу кухите професори
Занапред кандидатите за научни степени ще трябва да отговарят на национални изисквания
www.segabg.com/article.php?id=897796
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 8 години 5 месеца
Впрочем, трябва да кажа, че евреите от ГЕРБ се опитаха да въведат на едни фърчащи листове, некви техни планови идеи в университетите, за научната дейност, но те бяха твърдо отхвърлени на общите събрания в катедрите. Само, че от ГЕРБ, а сега и от БСП (Корнелия трябва да внимава в картинката), не са май наясно с едно, ВУЗ не е БАН! ВУЗ е повече преподавателска катедра, "лейдис анд джентълмен", научната работа е на второ, дори трето място. А и не е задължително да я има
Като искаш резултати от "научна работа", ей ви БАН, ама то с 400- 500 лева, наука не се прави. Тикво, Тиквооооо, Тиквооооо. Майка ти шъ еба, банкянска! Па да знаете, мат'ряла дето идва в университетите, от вашите училища с герберски директори, къф е, Тиквоооо, Тиквооо, трябва да бъде върнат в 5 клас. Тиквоооо, Тиквооо, майка ти даеба я!
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 8 години 5 месеца
Науката е скъпо удоволствие и за да я има, министър-председателят на една държава, не трябва да краде.
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 8 години 5 месеца
Министър на Неуката, не на Просветата! Искал... ВУЗ не е техникум бе, герберски серсем. Дейба твойта майка, дейба проста! Пазарът... "Пазарът" като иска, да си напрай частни университети и да си обучава там кадрите, които са му необходими. Да видим, кой ще учи в тях, и какви кадри ще излязат. Дейба и идиота ти дейба, прост герберски дейба.
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 8 години 5 месеца
Пълна подкрепа на преподавателя, от страна на Българският Саракт срещу Мента Стоянова! Пълна! Ментата не става за нищо, само делът й в хотел "Империал" в съдружие с Роза Тотева и Иван Тотев са и присъдили "доктор хонорис кауза". Тази титла, присъдена на Мента-Пента, предизвиква същият смях, когато тя бе присъдена на Христо Стоичков, а той рече: "Ами, аз съм си прост". С пари, не могат да се купуват титли, дори не трябва да може да се купува и управление!
Щот, извинете, ама ако Мента е "доктор хонорис", то тогава, аз какво съм? "Генералисимус хонорис кауза"
Стига се излагайте, дами и господа, гербери, ами си ВЪРВЕТЕ НА СЕЛО! ПЛОВДИВ ИСКА СВОБОДА ОТ ВАС! ВЪРВЕТЕ СИ!
Колкoто до ректорът, спомнете си болшевишката концепция за продажната интелигенция
)) От "интелигента" не можеш да очакваш бунт. Това е първият, който се продава, понякога и евтино и бързо. Преподавателят е просто едно от малките изключения, защото със сигурност има ниво, над интелекта, а такива хора са бунтари.
=================================================================
Ректорът на Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство в Пловдив иска да уволни преподавател заради подаден срещу него сигнал до Министерството на образованието и науката. Причината е, че с него, както и с публичните си изказвания срещу присъждането на титлата доктор хонорис кауза на депутата от ГЕРБ Менда Стоянова, той уронил престижа на висшето училище, съобщава Mediapool.
www.segabg.com/article.php?id=899731
Друг преподавател, подписал сигнала до образователното министерство и критикувал присъждането на титлата на Стоянова, пък е принуден да дава обяснения за действията си.
Щот, извинете, ама ако Мента е "доктор хонорис", то тогава, аз какво съм? "Генералисимус хонорис кауза"
Колкoто до ректорът, спомнете си болшевишката концепция за продажната интелигенция
=================================================================
Ректорът на Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство в Пловдив иска да уволни преподавател заради подаден срещу него сигнал до Министерството на образованието и науката. Причината е, че с него, както и с публичните си изказвания срещу присъждането на титлата доктор хонорис кауза на депутата от ГЕРБ Менда Стоянова, той уронил престижа на висшето училище, съобщава Mediapool.
www.segabg.com/article.php?id=899731
Друг преподавател, подписал сигнала до образователното министерство и критикувал присъждането на титлата на Стоянова, пък е принуден да дава обяснения за действията си.
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 7 години 9 месеца
Борисов убива академичната наука, сменяйки "парадигмата на висшето образование" с това на бившите СПТУ-та по времето на соца. Явно че, министърът на образованието е човек на Домусчиев и КРИБ. Сега вече, според директивата на този еничерин, "образователният министър" 45% от бюджета на ВУЗ се определя от бройката студенти, а 55 % научната дейност+връзката с бизнеса. Но, забележете, "връзката с бизнеса" е определяща за акредитацията на университета. С една дума, цялата академична наука се дава в ръцете на Домусчиев, защото, ако не слушате Домусчиев-КРИБ, АИКБ и т.н, Бойко не дава акредитация на съответният ВУЗ. Явно е, че Тиквата и Домуза се определят като еталон за академичност на науката в близките 50 години! Академичната наука не им върши работа, върши им работа занаятчийството. Г-да Боклуци и Наркомани, създайте си собствени СПТУ-та към вашите предприятия, не пипайте академичността! Не искайте държавата да инвестира и човешки ресурс във вашият "бизнес"! Защо? Защото първом, Държавата не е ваша и скоро ще го разберете и второ, вие, няма да сте вечни и след вас, забележете, ние не сме предвидили да има други подобни!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.