"Болярчето" - "координатор за борба с антисемитизма". Шъ кайш, че Велико Търново е столица на семитизма, щот все велики борци срещу антисемитизма, ражда, хахаххахахаа. Да не говорим, че въпросното еврейче, беше и върло антикомунистче, с изказвания от рода "никога повече комунизъм". Горкото, яко жендър, ми че как тъй, шъ си семит, па нема да си болшевик? Че то болшевишката идеология, гъмжи от семити

и то от ранга на комисари, нагоре, та чак до Сталин. Много просто момче си, мойто момче! Докато съществува Пурим, ще има и Луков марш!
СЛАВА НА ТАНГРА! СМЪРТ НА ГЕРБ!
"Луковмарш" може да хвърли срамно петно върху репутацията на България в историческия момент, в който председателства Съвета на ЕС. Това заяви Георг Георгиев, национален координатор за борба с антисемитизма и зам.-външен министър, който призова "маршът на омразата“ да не се проведе.
www.dnes.bg/politika/2018/02/14/pravitel...ciiata-ni-e.367999,1
"Координатор за борба срещу антисемитизма". И това, на правителствено ниво. Шъ каеш, че се намираме в Тел Авив, а не в България. Или че Велико Търново е столица на Семитизма и все велики борци срещу антисемитизма е раждала. Интересното е, че тази "длъжност" със сигурно е въведена под натиска на Израел и еврейските организации в България. И щом е на правителствено ниво е ясно, че България е окупирана от евреите. Време е за Освобождение
"По думите му българският народ в годините е показал, че по никакъв начин не би толерирал изместване на етническия модел, граден с векове."
"Етнически модели" в България няма! Тангра е дал България, като Държава на Българите! Който не му харесва, да живее, заедно с Българите, се изнася. Ние не сме длъжни, да търпим в държавата си, народности, които открито ни мразят и ни рушат, идеологически, икономически и политически. Затова никога не съм бил "толерантен". Тази дума, за мен е чужда. Понятието Българин напълно я измества. Държавата е на Българите. Ако искахме, да правим дуална държава с Израел, щяхме да се преместим в Близкият Изток! Разбра ли ме ясно, Георг Георгиев?!