Добре дошли,
Гост
"Борисов 3" - Геноцид и Смърт
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 9 години 2 седмици
Този протест, само показва, духовната, мисловна и политическа катастрофа, в която се намира населението, обитаващо територията. "Бойко, спри Валери". По идиотски призив от това, не бях чувал. Първом, Бойко си взе Валери, за да може да управлява, иначе отивахме към следващите избори, което разбира се, бе най-добрият вариант за България. Но не стана. някои поискаха ГЕРБ и Стабилност. И това са същите тия, дето сега протестират срещу вицепремиера на Бойко. Няма как, Бойко да спре Валери, г-да протестиращи, много сте зле с главите, та той Бокича го е пратил там, да се резили и да ви резили. Ако бехте умни, щехте да протестирате срещу Борисов, защото е явно, че сте гласували за него. Колко драго и миловидно звучи "Бойко"... Горките те, електорални овчици....
www.segabg.com/article.php?id=868105
www.segabg.com/article.php?id=868105
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 9 години 2 седмици
Някой има ли изненадан? Тия се водят началниците на ГЕРБ от Германия. Фондациите "Конрад Аденауер" и "Ханс Зендел" не ни предлагат нищо по-различно, от политиката, която проповядваха чрез СДС в края на 90-сетте. Политика, която замества българският етнос с друг; политика, която налага друг етнос да бъде държавообразуващ в България, единствено и само въз основа на демографията. Вие помните, онуй обучение на двама мангала в Смолян, който доведе до строшен череп на един "родопски хайдутин". Тези цигани се обучаваха, точно в изпълнение на тази политика. Ако тази политика продължи и ГЕРБ остане на власт, ние ще станем свидетели на нещо, което не сме си и помисляли, че може да ни се случи на нас, като народ.
www.vesti.bg/bulgaria/berlin-romite-sa-r...na-bylgariia-6072833
Хахахахаххаа, на "германците", явно "Холокоста е изпил чавката"
)). Дори Каракачанката, Винкелът и Тиквата със сигурност не вярват на тоя моабет, че с циганите ще станем просперираща нация
)) Да, г-да, джърмъни, циганите наистина се освобождават с раждането си от многото ненужни знания и излизат от учебните заведения с практически умения. Техните практически умения, са такива, че самите вие, не ги искате в Еуропата
)) Хахахаххахахахаа... Затова, превръщате България в огромен концентрационен лагер на цигани. Но нали знаете, един ден, аз ще променя това. ще накарам да покажете, как точно ще еволюирате циганите в хора, а след туй в богове
)) Искам от вас, практически, на терен, да покажете това!
Знанието, никога не е ненужно! Българинът е търсач на Знание. Разбира се, ако следваме вашата "политика", то Борисов, т.е. вие, ще бъдете вечно на власт, защото всички ще станем германци, т.е. достойни "коне с капаци".
=========================================
От института отчитат, че бългрските ученици и студенти получават твърде много ненужни знания и излизат от учебните заведения без необходимите за успешна професия практически умения. В същото време те посочват като друг сериозен проблем качеството на професионалното образование.
www.dnes.bg/obshtestvo/2017/08/20/vseki-...50886#comment-newest
www.vesti.bg/bulgaria/berlin-romite-sa-r...na-bylgariia-6072833
Хахахахаххаа, на "германците", явно "Холокоста е изпил чавката"
Знанието, никога не е ненужно! Българинът е търсач на Знание. Разбира се, ако следваме вашата "политика", то Борисов, т.е. вие, ще бъдете вечно на власт, защото всички ще станем германци, т.е. достойни "коне с капаци".
=========================================
От института отчитат, че бългрските ученици и студенти получават твърде много ненужни знания и излизат от учебните заведения без необходимите за успешна професия практически умения. В същото време те посочват като друг сериозен проблем качеството на професионалното образование.
www.dnes.bg/obshtestvo/2017/08/20/vseki-...50886#comment-newest
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 9 години 2 седмици
Не всичко, се е казало, още под новината. Ако нямаше "Борисов 3", жената още щеше да е жива. Както бях писал, още месец март, ако Борисов се върне, смъртта ще стане ежедневно всекидневие. И не очаквайте да коси, циганите, те са "Бъдещето на България".
www.dnes.bg/crime/2017/08/20/elena-kato-...-ia-zastrelia.350897
www.dnes.bg/crime/2017/08/20/elena-kato-...-ia-zastrelia.350897
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 9 години 2 седмици
Аз много ясно, помня времето, когато България, бе просперираща държава, начело с Българите. Нека си върнем, Българите, за да имаме, не само държавен, но и планетарен просперитет. Не убивайте, Българина в себе си, мили мои сънародници. Учете децата си, че живота им тук и сега е да събудят Българина в себе си. СЛАВА НА ТАНГРА!
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 9 години 1 седмица
www.segabg.com/article.php?id=868840
Точното заглавие е: И "Борисов 3", няма да вземе мерки по демографската криза. Пенсиите са без значение, когато държавата няма да има бъдеще! Но, акцентът на ГЕРБ е върху "стабилността" на пенсионната система, за да си осигури гласоподаватели от тази категория. Правителството просто казва: "Ще управляваме до 2040 г., гласувайте за нас и пенсиите ви са гарантирани". Макар, че те би трябвало да са гарантирани от Основният Закон, но кой ти ебава Основният Закон, след като Законът вече е Той, Бащицата Борисов
" Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме". Именно в това "разбиране" на Бащицата е ключът към бараката за класиране на работа в митниците. Затова отпада "тестът за интелигентност". С интелигентността, Бащицата, не може да се разбере, не е на "ти" с нея. Интелигентността може така добре да захрани спекулативният ум и да създаде такива бриляnтни далаверни схеми, които да приджебват бюджетя на Бащицата, ката ден и нощ. Затова той въвежда "тест за лоялност и неподкупност". Пичове, тоя тест е друга бира, съвсем друга бира
Тук, вече Бащицата е в свои води. Определил е правилата, определил е и сумата
Всяко отклоняване и хитруване вече се санкционира с Бухалката и завършва със самоубийство в парк "Лаута". Анадъмно? Борисов се мултиплицира в митниците!
www.segabg.com/article.php?id=868979
Точното заглавие е: И "Борисов 3", няма да вземе мерки по демографската криза. Пенсиите са без значение, когато държавата няма да има бъдеще! Но, акцентът на ГЕРБ е върху "стабилността" на пенсионната система, за да си осигури гласоподаватели от тази категория. Правителството просто казва: "Ще управляваме до 2040 г., гласувайте за нас и пенсиите ви са гарантирани". Макар, че те би трябвало да са гарантирани от Основният Закон, но кой ти ебава Основният Закон, след като Законът вече е Той, Бащицата Борисов
" Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме". Именно в това "разбиране" на Бащицата е ключът към бараката за класиране на работа в митниците. Затова отпада "тестът за интелигентност". С интелигентността, Бащицата, не може да се разбере, не е на "ти" с нея. Интелигентността може така добре да захрани спекулативният ум и да създаде такива бриляnтни далаверни схеми, които да приджебват бюджетя на Бащицата, ката ден и нощ. Затова той въвежда "тест за лоялност и неподкупност". Пичове, тоя тест е друга бира, съвсем друга бира
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 9 години 1 седмица
Полицията: и това е битов инцидент... Нищо, че е резултат от поколенският ислямо-чалга субпродукт. Кавга за наргиле! Боже, дори и фесовете по турско са нямали такива свади. Следващото шъ е убийство, заради кавга, къде да си пият шербет-каавето или кавгъ, зарад това, кой е изял рахат-локума!
www.dnes.bg/crime/2017/08/21/klaneto-v-b...ushat-nargile.351013
Метил и Михаела
в Бургас... Бургаски вечери, рибарски мрежи... Търсете ги в "Меден рудник" или в некой квартал с компактно чалмяно население. Станала е кадъна, ръйш ли, модерно е, шъ и порасне работата, шъ стане и Султанка и его е "Великолепният век") 
www.dnes.bg/stranata/2017/08/23/pak-v-bu...-mvr-gi-tyrsi.351236
О-хохооооооо, вече е и ханъма
Бързо расте в йерархията. Все още е на 16-сет. На 20-сдет ще роди султанският наследник и шъ стане Султанка. Неудобството е за майката-гяурка, естествено, щото чаавето шъ носи името Калъч Кавал или Мустафа Мюмюн, все едни такива, типично български имена и тя шъ требе го гледа, кво да прай
www.dnes.bg/stranata/2017/08/23/sled-ska...nala-bremenna.351240
И пак гласувайте за ГЕРБ в Бургас!
www.dnes.bg/crime/2017/08/21/klaneto-v-b...ushat-nargile.351013
Метил и Михаела
www.dnes.bg/stranata/2017/08/23/pak-v-bu...-mvr-gi-tyrsi.351236
О-хохооооооо, вече е и ханъма
www.dnes.bg/stranata/2017/08/23/sled-ska...nala-bremenna.351240
И пак гласувайте за ГЕРБ в Бургас!
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 9 години 1 седмица
Не трябваше да свършва мандата на Обонго Обама, просто трябваше да прибавите баба Кица до него, да му лъска шланга
Така неудобната близост, щеше да е много удобна. Я питайте мъжът й Клинтън как му лъскаше шланга еврейката Люински. Те били разправят отличнички в тая дейност 
www.segabg.com/article.php?id=869130
Пимпирев, нещо си пимпирясал там едната нула. Махни я и ще получиш верният отговор, а той е: 10 години(+-). Допреди 10 години, никой не верваше, че могат септември месец да узреят ранните сортове домати на 1400 метра надморска височина в Родопите. Да, но, факт е, че аз бера такива домати, всеки септември. Преди десетилетия, това е било немислимо, Пимпирев, немислимо.Още повече, че в Родопите климатът рязко се засушава и брутално затопля, затова повечето култури, минават на поливно отглеждане, което е било също тъй немислимо преди десетилетия. Това ще се отрази на подраста на дърветата в Чернатишкият дял на Родопите, където е по-усойни и следователно, по-влажно, а оттам и на дърводобива, който ся ви рани герберските рантутници,а преди това социалист-рантутниците
Не ми давайте професорска титла, аз си имам Тангра и неговият домостроителен образ Чулман 
www.segabg.com/article.php?id=869132
Forza NATO
23 Август 2017 22:55
Нема се пуашите, демографската подготовка вече е в ход.
До 100 г. населението тук ще е изцяло с генетична климатична закалка мейд ин Индия.
========================================================================
И аз тъй мисля... Неслучайно герберите сеят масово палми и идеите за България в Еуропата витаят като за вид бежански буфер или център и само нашата отчаяна съпротива по въпроса ги възпира, засега. Но ние катастрофално и бързо намаляваме демографски, самите млади българки, както ми писа сега един приятел, са стабилно барани по дупетата от разни негри и плодът на тази "дружба", ще е черно-шоколадов мелез, подходящ за живеене на специално подготвяната за това територия на днешна България. И истината е, че само аз, мога да ви спася, обаче, не се натискам. Понеже любовта ви към Борисов е много по-силна от любовта към самите вас и бъдещето на децата ви, за съжаление.
www.segabg.com/article.php?id=869130
Пимпирев, нещо си пимпирясал там едната нула. Махни я и ще получиш верният отговор, а той е: 10 години(+-). Допреди 10 години, никой не верваше, че могат септември месец да узреят ранните сортове домати на 1400 метра надморска височина в Родопите. Да, но, факт е, че аз бера такива домати, всеки септември. Преди десетилетия, това е било немислимо, Пимпирев, немислимо.Още повече, че в Родопите климатът рязко се засушава и брутално затопля, затова повечето култури, минават на поливно отглеждане, което е било също тъй немислимо преди десетилетия. Това ще се отрази на подраста на дърветата в Чернатишкият дял на Родопите, където е по-усойни и следователно, по-влажно, а оттам и на дърводобива, който ся ви рани герберските рантутници,а преди това социалист-рантутниците
www.segabg.com/article.php?id=869132
Forza NATO
23 Август 2017 22:55
Нема се пуашите, демографската подготовка вече е в ход.
До 100 г. населението тук ще е изцяло с генетична климатична закалка мейд ин Индия.
========================================================================
И аз тъй мисля... Неслучайно герберите сеят масово палми и идеите за България в Еуропата витаят като за вид бежански буфер или център и само нашата отчаяна съпротива по въпроса ги възпира, засега. Но ние катастрофално и бързо намаляваме демографски, самите млади българки, както ми писа сега един приятел, са стабилно барани по дупетата от разни негри и плодът на тази "дружба", ще е черно-шоколадов мелез, подходящ за живеене на специално подготвяната за това територия на днешна България. И истината е, че само аз, мога да ви спася, обаче, не се натискам. Понеже любовта ви към Борисов е много по-силна от любовта към самите вас и бъдещето на децата ви, за съжаление.
anti666
Посетител
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 9 години 1 седмица
Тоя случай, започна да намирисва здраво на ПР-акция на ГЕРБ. Абе то, Борисов и на мен, може да е звънял, ама аз не си вдигам телефона на непознати.
Още повече, вижте къде се стреля - русофил, започва да одобрява Борисов
Звучи като виц, но при русофилите, това може да се случи, виждал съм го наживо. В крайна сметка, целта е да се скрадне колебаещият се електорат на БСП-то за следващите избори.
www.dnes.bg/obshtestvo/2017/08/24/kocev-...51280#comment-newest
Нали не сте забравили, напъна на ГЕРБ и техните клакьори в интернет (вероятно "Жени ГЕРБ") да въведат, "работеща майка"? Съвсем наскоро беше, но иначе домогването е от години. Ясно се вижда, че това е налагане на американският модел. Един път, на Борисов, не му се бърка надълбоко в джеба, за да плаща 2 години майчински на гойките, втори път, чифуто-американцките, искат да наложат своите "евроатлантически ценности" в България. Техните "ценности", обаче, ще доведат просто до ускоряване на измирането на българите, които евентуално ще се родят, още в зародиш, като пеленачета, а и държавата, която разбира се, не е тяхна, отдавна, ще се освободи елегантно от грижа за самите тях. Но пък ще се грижи за евреите, арабите, негрите и циганите... Успех, селяни с вашият Борисов!
www.dnes.bg/world/2017/08/24/smyrtonosna...taveno-v-kola.351288
Арестувайте всички доктори и затворете родилното в Асановград. Гледам, че двете жени са българки.
www.mama24.bg/article/6407875
Терена е прочистен, лошият мат'рял е прогонен, сега Бойко може да построи магистралата в името на "Светлото Бъдеще", за да получи едно "Конграчулейшънс, Борисов".
www.dnes.bg/stranata/2017/08/25/ogyniat-...i-ne-se-disha.351416
Тиквон и Макарон, едно безлично съчетание, никва манджа не става от това, дори десерт. Тиквата е убава с мляко и ориз, на тава, с макарони не ми върви. Абе, доста прост е Бащицата, ама колко трябва да си прост и магарешки инатлив, че да го правиш победител в поредните парламентарни избори. Електорате...???
www.dnes.bg/politika/2017/08/25/slynce-m...yrliha-sakata.351514
Още повече, вижте къде се стреля - русофил, започва да одобрява Борисов
www.dnes.bg/obshtestvo/2017/08/24/kocev-...51280#comment-newest
Нали не сте забравили, напъна на ГЕРБ и техните клакьори в интернет (вероятно "Жени ГЕРБ") да въведат, "работеща майка"? Съвсем наскоро беше, но иначе домогването е от години. Ясно се вижда, че това е налагане на американският модел. Един път, на Борисов, не му се бърка надълбоко в джеба, за да плаща 2 години майчински на гойките, втори път, чифуто-американцките, искат да наложат своите "евроатлантически ценности" в България. Техните "ценности", обаче, ще доведат просто до ускоряване на измирането на българите, които евентуално ще се родят, още в зародиш, като пеленачета, а и държавата, която разбира се, не е тяхна, отдавна, ще се освободи елегантно от грижа за самите тях. Но пък ще се грижи за евреите, арабите, негрите и циганите... Успех, селяни с вашият Борисов!
www.dnes.bg/world/2017/08/24/smyrtonosna...taveno-v-kola.351288
Арестувайте всички доктори и затворете родилното в Асановград. Гледам, че двете жени са българки.
www.mama24.bg/article/6407875
Терена е прочистен, лошият мат'рял е прогонен, сега Бойко може да построи магистралата в името на "Светлото Бъдеще", за да получи едно "Конграчулейшънс, Борисов".
www.dnes.bg/stranata/2017/08/25/ogyniat-...i-ne-se-disha.351416
Тиквон и Макарон, едно безлично съчетание, никва манджа не става от това, дори десерт. Тиквата е убава с мляко и ориз, на тава, с макарони не ми върви. Абе, доста прост е Бащицата, ама колко трябва да си прост и магарешки инатлив, че да го правиш победител в поредните парламентарни избори. Електорате...???
www.dnes.bg/politika/2017/08/25/slynce-m...yrliha-sakata.351514
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 9 години 5 дни
Боко и останалите, те са ясни, целият проблем е, че ЦРУ и Мосад управляват държавата. Имам вътрешни сведения, от средите на БСП, че и нейните ключови фигури са агентура на американците. То, според тия сведения, руснаците реално нямали агентури на ключовите места и всичко останало срещу тях, което тече в медиите, било пропаганда. Но все пак, ние трябва да се опитаме да затрудним максимално или да блокираме дейността на ЦРУ на нашата територия. Трябва да ги откажем, трябва да ги накараме да играят нашата игра или да излязат вън от играта.
Секретен доклад на ЦРУ разкри мръсната схема: БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ ФАЛИРАЛИ КТБ за да Скрият Следите си от НАРКО-ТЪРГОВИЯТА С ИДИЛ!
skandalno.net/%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%80%D...%D0%B0%D1%82-174462/
Секретен доклад на ЦРУ разкри мръсната схема: БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ ФАЛИРАЛИ КТБ за да Скрият Следите си от НАРКО-ТЪРГОВИЯТА С ИДИЛ!
skandalno.net/%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%80%D...%D0%B0%D1%82-174462/
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.