"Борисов 3" - Геноцид и Смърт
Считаха се българите за избран народ, но изпаднаха в безверие вашите предводители. Заради това е унищожено вашето могъщество, а самите вие ще бъдете пръснати по света...Йордан_13 писа: Чулмане, дори с този приятен есенен дъжд, яко гавриш електората. Ти все още смяташ, че в днешните българи има фючър. Но аз не мога да не изпълня Волята Ти!
www.voininatangra.org/modules/xcgal/displayimage.php?pid=13569
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
www.segabg.com/article.php?id=879013
Тиквите демократически,
BG - евроатлантически,
генномодифицирани –
соц – капитализирани,
слънце наше щом ги грее
семето им бързо зрее.
Разпръсква се из страната
(благодатна е земята),
здрави коренчета хваща,
всяка семка се прихваща!
А реколтата голяма –
Само тикви! Друго няма!
Тиква-татко с тиква-мама
чифтосват се бързо двама
и нещата се подреждат -
супер тикви произвеждат.
Днеска тиква – утре две,
догодина – ремарке.
Тикви в ляво, тикви в дясно!
Тикви! Всичко им е ясно!
Тикви – наш’та бодра смяна
на „Дондуков“, във „Бояна”,
жадни за държавна рента,
тук и в Европарламента –
елит на българската нация
сортиран за акселерация,
за служби висши номиниран,
рисетван и препрограмиран...
....
А нази, дребните тиквета
що растнат в ниви и полета -
продажни фито-помияри,
отглеждат ни за измекяри.
Аз исках да бъда пратен на границата навремето и без това ме бяха разпределили "кашимерия/ мотострелкови". Точнос идеята по границата да трепя турци или гърци, за мене все тая, все кеф!
Баща ми дълго ме разубеждаваше, че все пак трябва да си запазя нивото, на което съм и да отида в интелектуалната част на армията. Макар, че при една война, осколките от бомбите и куршумите, не правят разлика между нас. Смъртта коси еднакво всички - и умните и красивите и простите и тъпите.
А сега, какво? Сега турчака се разхожда свободно на наша територия и бие гяурина, че той само от бой, и от ебане разбира.
Турчин и грък трябва, да се трепят по подразбиране. С тях разговор не се води. Само студени и с отрязани гъжви сегиз-тогиз се припикават и заплюват.
На туризъм в Турция се ходи само с танк! Йорум ли, майка ви дейба гаджалска...
www.segabg.com/article.php?id=879633
Тук оркестъра свири туш, домакини плачат и целокупният български народ реве "Бащице, спасителю наш!"
И в коментарите само един двама се замислиха, че причината за катастрофата е именно пилотната кола на НСО, която с висока скорост е изблъскала хората и те са загубили контрол. Потърпевшите овчици след това са позаплашени да си траят, че иначе...И ето, роди се нова легенда. Батман лично вади от ламарините заклещени женички! Попаднали в това положение заради самия Батман герой, че много бързал. Паи се, че бързам!
Има и снимка на обърнатата кола, явно е карала с висока скорост и е толкова навътре в шубраците, че прелитащият кортеж на сикаджията няма как в тъмното да я е забелязал, още повече пък да спира...
Ето и коментар от dnes.bg;
Скоростта на конвоя му е ужасна! И защо, защото врачка му казала, че ще го стрелят по магистрала Тракия. Те летят и най-вероятно са причина за тази катастрофа. И друг път го е правил но се покрива по всякакъв начин. Страхът на този човечец, със сърце на мишка, е защото е смазал и ликвидирал физически хиляди хора, бизнесите и живота им. И страха му отдавна е параноя. С охраната си ходи и в Брюксел, с жилетка в НС. Герой ще бъде този който ни отърве от това природно недоразумение. Ще има нац.празник
www.dnes.bg/politika/2017/11/11/cvetanov...telia-borisov.358944
Румънците твърдо решени: Край на безобразията!
Те протестират: Първо законите за правосъдието, а сега данъчна авантюра
www.dnes.bg/world/2017/11/11/rumyncite-t...bezobraziiata.358934
Българите знаели какво е да си в СИВ и какво е да си в ЕС
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2017/11/21/bylgarit...-e-da-si-v-es.359906
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.