Войната срещу България
Картината обаче като цяло е твърде неясна. Предлагам да направим пълен анализ на военните действия и тогава да преценим как можем да противодействаме. Имам предвид анализ, лишен от емоции и заклеймявания. Нещо като карта на Войната. Това си мислех през последните дни, докато ме бяха ангажирали с безсмислена дейност в моята месторабота. Та докато вършех общо взето глупости, си мислех за тези неща. Посока на главния удар, диверсионни действия, отвличащи маневри. Предлагам да почнем от целите на войната - геноцида над Българите. Там е Щабквартирата. От там определят накъде да тръгне една или друга армия. Давам ви идеята в твърде суров вид, не съм сигурен дали имам възможност да реализирам своя замисъл и да напиша това, което искам. Но вие можете. Всички вие, ако обедините своите сили можете да го направите по-добре от мен.
направете го, приятели! Заслужава си!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ами да се съберем за целта и да детайлизираме.Елтимир писа: Давам ви идеята в твърде суров вид, не съм сигурен дали имам възможност да реализирам своя замисъл и да напиша това, което искам.
Да намерим място за целта - да е удобно по възможност за всички. И да изберем време когато не е работно.
Ако условно казано генерал Геноцид е главнокомандващ /Над него може да има Цар, президент и т. н., но това е отделен въпрос/, да видим кои са неговите командири на армии и как се осъществават нападенията. Пък после ще решим как можем да ги отбием и какви капани да им заложим. Тук някой офицер може да свърши чудесна работа. да видим коя е авиацията на Врага, коя е артилерията, накъде настъпва пехотата. Тези понятия, разбира се, са условни. Но иначе просто не мога да го кажа.
Предлагам да направим пълен анализ на военните действия и тогава да преценим как можем да противодействаме. Имам предвид анализ, лишен от емоции и заклеймявания. Нещо като карта на Войната.
И аз отдавна си мисля за това.
Темата не е обикновена. По нея е писано само идейно за сега - в "Противоционските протоколи".
Да направим карта на войната срещу България, да съставим план за защита и да го приведем в действие означава да направим нещо като цяла Държава!
Готови ли сме да започнем нещо толкова велико?
Помислете. Ще се наложи всеки да жертва свободно време и средства. Може да се появи страх, може да има удари срещу нас, срещу семействата ни.
Иска ми се да споделите - усещате ли, че сме станали достатъчно като жива сила и дух, за да започнем.
Имайте пред вид, че работата е доста. Ако решим да започнем, предлагам да се разпределим по направления. Икономика, финанси, наука, здравеопазване, психотроника, военна област - всичко трябва да се разнищи.
А може да има и по-пряк път?!
ВЕРЕН
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.