Моят наблюдаващ офицер

преди 9 години 6 месеца #52791
:hammer: Ми се обади тази сутрин да ми каже "Добро утро". Интересна личност съчетаваща специалностите на учен в СУ и БАН, като археолог, след това работещ в ДАНС и МВР. Та нещата почват да излизат, все повече актьори дърпат завеската и изскачат на сцената.

Офицерът го провокирал, ей този мой коментар, защото той се бил припознал в еничарите :hammer:

"Като гледах коментарите на самите археолози, на самият им празник, съм в дълбоко съмнение, че откритията тук, ще бъдат "събития от световна величина". Първом самите археолози са в мисленето си вид еничари, подчинявайки културният и цивилизационен модел по нашите земи я на гърците, я на някой друг. Второ, набляга се предимно на находките от злато, просто защото обясненията там са малко по-лесни и по-леко усвоими за широката аудитория. А и официалното иманярство е законно. Артефакти, обаче, за които се изисква доста висока култура и широки познания и са свързани с духовното развитие по нашите земи се вкарват за дълго време в мазетата на музеите, стават обект на авторско право и никога не достигат до нас. Явно, затова вътрешно Господ ме блъска да пиша. Като контрапункт. Иначе, аз не искам. Смятам, че днешните българи по принцип не заслужават. Дори събитията това лято в Ситово, още един път го показаха. Като към това добавям откритието на мегалита "Плочата" и "Братята" в Брезовска община, които бяха направени от нас (гр. Пловдив), като екип, а не от проф. Валерия Фол, както си е позволила да го говори и представи в БНР. Но Господ го иска. Явно в бъдещето, ще има такива, които ще са заслужили. "
www.segabg.com/article.php?id=842466

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 9 години 6 месеца #52809
Този ли ти е водещия офицер? Милко Василев-Чангов
www.voininatangra.org/modules/xcgal/albu...E5%ED%E3%EE%E2~0.jpg
Бивш служител в ДАНС, ръководител "анализ". Той явно е с дългогодишен опит, още от времето на НСС. Опитен кадър, интелектуалец при това. И защо трябва да се обижда, че си го нарекъл еничарин? За това, че откакто е в службите от 1997г., българите сме най-бързо ичезващия народ на планетата? С най-голяма смъртност след Лесото? Че то и на мен ми предлагаха по онова време за еничар, но им отказах. Защото знаех на кой ще служа. Но друго е да размахаш служебната карта и да те гледат девойките с премрежен поглед. Плюс паричките и облагите. Друго си е! А това, че сам си сечеш клона на който седиш - какво значение има. Той явно е работил по линията Елтимир още от 1998г, когато НСС го арестува за антидържавна дейност по чл. 108. Няма какво да се обижда, казал си му истината, а тя боли понякога. Ако ти е останало малко съвест и смътно усещаш, че нещо не е наред.

преди 9 години 6 месеца #52810
Със сигурност. Наблюдаващ офицер, той не може да ме води, защото мене Господ ме води и той им дава, на такива като него: "Свободно", "Кръгом" и "Бегом марш".
Но виж как не си овладяват нервите, излизат си на светло. И какво малоумие, да си пишеш всички титли, за да покажеш мускули :-D
Аз него не съм го наричал никак, щото не го знам. Той се обижда, че съм нарекъл обощено мисленето на определена гилдия "еничарско". Той се е припознал и изскача из мрака на сянката и така се разкрива.

преди 9 години 6 месеца #52811
Грешката е моя, те тъй наричат офицера, който отговаря за делото. Първо има ДОН (дело за оперативно наблюдение), за което отговарят тия, анализаторите. Тази птица явно се е издигнала от анализатор в НСС до ръководител-анализ в ДАНС. После делото прераства на ДОР (дело за оперативна разработка) и вече идва водещият офицер, който води разработвания. Или принудително по етапен път (с конвой) или доброволно.
Сега може терминологията да са я променили, по евростандартите нали:) Не че си нямаме пак комисари, евреите обичат да има приемственост. Добре ни е известно, че всички големи интернет сайтове в България с политическа насоченост си имат водещи офицери. С изключение на "Воини на Тангра", който след 2008г. осиротя и остана само с наблюдаващ. Разбира се, не е късно да се поправи грешката. Игра на шах, нали г-н Цветанов? Вие ни правите цунг-цванг и сме ваши. Щото трябва да избираме между да го има сайта или да имаме пак водещ офицер.

Само че Цвък предполага, Небето разполага...

преди 9 години 6 месеца #52813
Важното е да убием чудовището ГЕРБ с тия мусури, после ще се разправяме. Ще променим ДНК-то им така, че телата им да се разпаднат на прах.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.