Човекътъ празенъ въ вакумъ не стои

преди 10 години 10 месеца #51088
Старахътъ какво е? Напоследъкъ се замислямъ, че всъщность аз съмъ изпитвала страхъ къмъ този когото обичамъ. Страхътъ и Любовьта едно са. Това е тайна. Отваряшъ си вратата и се доверявашъ и "да та послужа съ вино чарвено" Не като робъ, просто копнеешъ да направиш добро, да служишъ на когото обичашъ. Едни жени кога Умай ги оставила и се прекратила възможностьта да й служатъ, се хвърлили въ пропастьта. И азъ така радвахъ се да послужа на Единствениятъ, но забрави ме. И само вярата въ Богъ ме задържа да не се хвърля и азъ въ пропастьта. Та служенето... и да умрешъ искашъ за Него. Та какво е страхътъ? Любовь. Служителите на мрака се стараятъ изкуствно да предизвикатъ и притеглятъ тази любовь и доверие към себе си и да всяватъ страхъ. Чрезъ страхътъ те владеятъ. Отъ каквото се страхува човек, това го владее. Когато спратъ да се страхуватъ Човеците отъ евреите, тогава ще се разбере че хартийките им са просто едни хартийки и че те и притежателите им просто няматъ никаква стойность. И целиятъ лъжовенъ святъ ще рухне изведнъжъ. Но Човекътъ празенъ въ вакумъ не стои. За да спре да се страхува отъ изродите, нужно е да отвори Сърцето си и да даде Страхъ-Любовьта си на Тангра. И ако случи да се отдаде на Земята на Човекъ отъ когото също получи отдаденостъ, улучва Любовьта. Любовьта за която навярно душите драговолно слизатъ на Земята. Ако и през много страдания да се нарязватъ, въпреки всичко те избиратъ да дойдатъ, дано улучатъ Любовьта.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.