Относно бедствието в селата от Родопската яка

преди 12 години 1 месец #49822
Благодаря ви, братя мои за загрижеността дали съм добре и за отзивчивостта, че искате да ми помогнете. Бедствието неслучайно се случи там и неслучайно бе предизвикано. Аз почетох много от Силите управляващи Стихиите, но не почетох св. Илия и го направих нарочно. Затова аз два дена преди случката се изнесох, слязох от село. За това ми помогна един циганин-дървосекач :-D :-) Иначе някои ситовци панически във вторник следобяда се накачуриха в рейса, за да спасят кожите (явно някои усещат Божията казън) и ме оставиха с малко дете в центъра на селото. Тогава в него ден, кога съм се родил, един циганин от с. Драгиново, Велинградско ми помогна и ме свали по-бързо от всички. Интересно, че циганинът се оказа по-човек от ситовците. Нали, разбирате, така те (циганите) спечелиха известна Благодат, която бе предназначена за други, но те не я пожелаха. Критичен ден бе този, затова Благодатта отиде при онзи, който направи жертва, преди да се случи бедствието. Вече писах в темата за "Божествената Слава" по този въпрос. Имайте впредвид тази случка и този урок. Жертвата, жертвата, който надрасне егото, за да направи жертва, Благодатта отива при него. Достоен е за нея. Факт.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 12 години 1 месец #49823
2000 души Дедево? Ай стига бе;))), то, ако беше така, Дедево щеха го обявят за град;))) Това село я има, я няма 100 човека. Село с по 400 човека в Родопите веке ги смятаме за "град". А Ситово и Лилково, кво да ви кажа, абе и двете, да се напънат, заедно с виладжиите, това лято не могат сбра 100 човека;))) па некъде, четох, за цифра от порядъка на 10 000;))) Брях, брях, брях. Журналистите по поръчка си мерят цифрите, да спасяват кмета Спасов, че управлява големи села, и не може се справи с проблемите им;))) Джурналя, в тия села, живеят по една шепа ора, които 1-2 файтона и ще ги извозят и кмета Спасов, не само, че не може се справи с проблемите им, но и ги задълбочава! :hammer: :hammer: :hammer:

Близо 2000 души са блокирани в пловдивско село
www.segabg.com/article.php?id=710747

преди 12 години 1 месец #49824
ureport.bg/26390/2014/08/01/obshtestvo/d...iv-vratsa-i-montana/ Дъждът удави села край София, Пловдив, Враца и Монтана

Ясно е че поне 90 % не са истина отъ медийните писания, целта имъ е да дестабилизиратъ населението и психически. Верно че въ северна България е по наводнено и някои хора си отидоха. Но това не дава право на журналистите да рисуватъ крайно бедствени картини и заливатъ половината области отъ страната съ думата "удави". Това са половинъ население майки, жени, мъже, деца, приятели на населяващите "удавените" области. И най невлияещиятъ се човекъ, поне въ първия моментъ реагира на думата. Повечето хора са лабилни че доста имъ се отразява стреса.
Напоследъкъ мисля за болестите като ги сравнявамъ съ вражеска войска коя навлиза въ територията. Значи болестите се размножватъ и развиватъ при подходяща среда. А тя е страхъ и унилостъ. За това новините и филмите иматъ за целъ да обработватъ населението така че да забрави усмивката и да бъде предразположено към тъмните сили. Норбековъ лекувалъ хората, като ги наставлявалъ, въпреки всочко, да се усмихватъ.

преди 12 години 1 месец #49825

Йордан_13 писа: 2000 души Дедево? Ай стига бе;))), то, ако беше така, Дедево щеха го обявят за град;))) Това село я има, я няма 100 човека. Село с по 400 човека в Родопите веке ги смятаме за "град". А Ситово и Лилково, кво да ви кажа, абе и двете, да се напънат, заедно с виладжиите, това лято не могат сбра 100 човека;))) па некъде, четох, за цифра от порядъка на 10 000;))) Брях, брях, брях. Журналистите по поръчка си мерят цифрите, да спасяват кмета Спасов, че управлява големи села, и не може се справи с проблемите им;))) Джурналя, в тия села, живеят по една шепа ора, които 1-2 файтона и ще ги извозят и кмета Спасов, не само, че не може се справи с проблемите им, но и ги задълбочава! :hammer: :hammer: :hammer:

Близо 2000 души са блокирани в пловдивско село
www.segabg.com/article.php?id=710747

Bentonit02 Август 2014 23:15

"Село Дедово има 77 души население по настоящ адрес, но ако е имало някоя сватба, нещата са по-други. Неприятно е дори и за 10 човека да са изолирани, но не са 2000 със сигурност. Пак глупости, на добре, че не са ги писали 2 000 000."

2 000 000 ))))))))) Колко му е да пишатъ и тази цифра.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.