Геноцидъ надъ желаните Български Рожби

преди 12 години 1 месец #49688
В ИМЕТО НА БОГ, ВЯРА И РОД, ДА СПРЕМ ГЕНОЦИДА ЧРЕЗ АБОРТИ ЗАВИНАГИ
От Явор Неделчев
www.peticiq.com/da_sprem_genocida_4rez_aborti_zavinagi
И аз му написхъ следниятъ текстъ:
Геноцидъ надъ желаните Български рожби
Защо не се обърнете къмъ родителите на неродените деца? Все пакъ изкуствениятъ абортъ става съ желанието на родителите. Това за което говорите не може да се каже че е геноцидъ, защото никой не е насилвалъ родителите да убиятъ плода си, те съвсемъ доброволно вършатъ това чрезъ ръката на лекарите. Вижте, кога бременните Българки насилственно са ги порили и са им вадили плода това се нарича геноцидъ. Геноцидъ има и днесъ, само че по неявенъ е. Плодътъ го атакуватъ и преди да се зачене и следъ като се зачене. Азъ съмъ потърпевша. Кога планирахъ бременнось 6 месеца преди зачатие трябваше да си водя умерени стойности на захарьта, че съмъ диабетикъ. Какъ си обяснявате факта че въ две болници подредъ, едната отъ които е на високо ниво, отнеха ми писалките и ми слагаха инсулинъ много по малко отъ необходимото, вследствие което вдигахъ надъ 15 че 28? И удължихъ времето за планиране, заради тези високи захари. И Богъ ми дари плодъ, носихъ 40 дена многожелниятъ плодъ и пометнахъ. Сякашъ лъчъ насочиха срещу него и го убиха. После лекарятъ който ми прави кюртажъ остави въ менъ недоизчистени парченца, слава Богу изкарахъ част отъ тяхъ, но кога отидохъ при същиятъ лекаръ той вместо да поправи грешката си, бе много нехаенъ. Направи ми снимка некачествена и каза че съмъ изчистена. Но бе гузенъ, не смееше да ме погледне въ очите. Следъ време се разбра че все още парченцата си стоятъ. А хората говорятъ че е добъръ лекаръ. Нямамъ друго обяснение освенъ, че някой подкупва лекарите, за да убиватъ незаченатата и заченатата ми рожба, за да повредятъ и матката ми. А не съмъ само азъ. Напоследъкъ много са случаите, трудно Българките зачеватъ, желани Български рожби умиратъ преди да са се родили. Води се истински геноцидъ надъ Българските рожби. И ние Българките кога забременеемъ, за да спремъ геноцида трябва да се криемъ като Света Дева Мария въ пещерите, за да избегнемъ убийството на неродените ни рожби. Ето тукъ пишатъ все жени кои не са искали да загубятъ рожбата си, ненормално много са. www.zachatie.org/forum/index.php?topic=26965.0 Това е геноцидъ Български.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.