Нова среща

преди 20 години 4 месеца #5518
Мислиш ли, че няма да има фотоапарати? Поне два ще има. Ако дойдат и онези репортери, сигурно и те ще носят. Но имам неприятното чувство, че г-на йолова няма да се появи (отново). Няма да е добре за близнеса му, а това е най-важното за всеки един "коректен търговец".

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 4 месеца #5534
"БЛИЗНЕС" казваш, и точно отразява това с което се занимава Цъката.
Доста трябва да му е загрубял езика на тоя юнак.

Съжалявам, че няма да мога да дойда утре да го видя.
(Не че ако идвах щеше да е заради него.)

преди 20 години 4 месеца #5689
Очаквах, че досега някой друг ще напише нещо. Напразно очаквах. Как се развиха събитията?
Събрахме се доста от нашите, Йолов като разбрал колко народ идва се уплаши и не дойде. Адвокатката му каза, че бил болен, но не представи документ. Съдията прие нейното твърдение на честна дума. После същата адвопатка поиска делото да бъде отложено с мотива, че имало свидетели. Кои са тези свидетели, тя не знаеше. Аз, разбира се не се признах за виновен. Обвинението нямаше и, разбира се не може да има никакви доказателства. Вчера обаче получих доказателство, че процесът е организиран именно от Ботевград, а Цветомир Йолов е само жалък изпълнител на нечий чужди заповеди. Вероятно с цел да си запази фирмичката.
Та вчера двама униформени полицаи от Съдебна полиция ме спряха точно пред Съдебната палата и ме попитаха защо не съм ходил на делото. Защото имало заповед да ме арестуват до следващото съдебно заседание. А пък там, в ареста всичко можело да се случи.
Севар, ЛЕТО, Кардама, Чое, 100именъ и останалите - да знаете, че всички вие имате халюцинация. Съдията пък е заболял внезапно от амнезия. Да не продължавам, че без да искам ще взема да обидя някого 66 пъти. И пак да ме съдят.
Вторият интересен момент е, че полицаи ме заплашват с няколкомесечен арест за деяние, за което се предвижда единствено глоба. И то по частно обвинение. Държавата тук няма нищо общо. Поне по закон.
Третото, което прави впечатление, е фактът, че в Съдебна полиция вече назначават врачки. Не твърдя, че бяха циганки, обаче със сигурност бяха врачки. Иначе откъде ще знаят какво може да ми псе случи в ареста?
Бих отправил своите въпроси към държавните органи, само че за мое огромно съжаление, в България вече отдавна няма държава.

преди 20 години 4 месеца #5694
Да-а-а цветна и широкоикранна масова халюцинация, предизвикана от някой, дето се представи за Тихомир (ама нали човека каза за някаква халюцинация във форма на змия - може и да ги разбира работите).
Халюцинация за Ядосан на адвокатското невежестно на "ищеца" съдия!
Халюцинация на протоколчика на заседанието (и на звукозаписната техника)

Незнаех, че халюцинирайки мога да управлявам кола. Сега като се замисля ми се струва доста опасно да се кара в такова състояние !?!

Абе, направо Матрицата! "We are living in the dream world, Neo! :cool:

А, и пропуснах - снимките в телефоните ни са също халюцинация, нищо че още си ги гледам от време на време. :-P

Да не продължавам, че без да искам ще взема да обидя някого 66 пъти. И пак да ме съдят.

Не мога да съм ти обиден, и смятам, че и другите са на същото мнение.

Не е лошо да обясниш на представителите на съдебна полиция, че срещу теб няма заведено наказателно дело, а гражданско-правен иск и че не си обвиняем, а ответник, ....
Ама к`во ги обяснявам тея работи! Свидетели сме на поредната ПРОВОКАЦИЯ срещу теб!

Аиде, че ще почна да крещя след малко!

преди 20 години 4 месеца #5695
E, 8 човека можем да свидетелстваме, че ти беше в съдебната зала :tooth:

Лето, май са ни облъчили телефоните и са им разнебитили чиповете да халюцинират :tooth: :tooth: :tooth: , та затова ти се привиждат още снимките от срещата :tooth: :tooth: :tooth:

Ха да видим, на колко души ще обявят че им се привижда следващото заседание :hammer: :hammer: :hammer:

преди 20 години 4 месеца #5698
Да, бе, щях да забравя за снимките. Още не съм ги получил. Като ги получа ще ги дам за публикация в някое научно списание и ще взема Нобелова награда. Това ще бъдат първите снимки на халюцинации.

преди 20 години 4 месеца #5700
Да, явно и аз съм получил халюцинации. Не помня да съм ял халюцогенни гъби, но то е защото съм бил под халюцинация. Направо е станало нещо като "ХалЮцоГЕН ПАРТИ"- ГЕНерал Юцовия Хал. Вие по едно време видяхте ли един мъж в черни дрехи дойде в стаята с една мадама и мъжа разпитваше нещо една друга блондинка за някакви хора защо не са дошли на партито, а тя нещо сричаше, халцукаше, той й се скара за това и тя се разсърди на своя приятел "цъкъта" за това, че е пропуснал да каже на своите приятели да дойдат на това парти от 15:30 до "Тракия". Стана и много кофти, и си тръгна обидена, че са и опетнили професионалната чест. Тя била професионалистка в участията си в партита. На други такива винаги идвала с компания пичове. Но този път я оставили сама да купонясва. Накрая човека с черните дрехи каза, че партито се отлага за месец юни. Той преди това обеща да бъде наша страна(защита). Накрая първата жена, дето дойде с него в началото и пишеше постоянно, записа нещо на една машина, явно отмяташе който не е дошъл. После стана и без да ни погледне се ската някъде. Аз не съм посещавал много партита, ама това беше пародия. А пък съм чувал, че на този с който е истината, му ставало много яко накрая. На него и неговите приятели.

преди 20 години 4 месеца #5701
Пропуснах да предупредя хората от "комитета" и полковниците от фирма "ДС" да не се занимават с купонджии като нас, щото може да се заразят. Виждате сами от постинга на Елтимир, че тези които се ровят в неща където не им е работа започват да халюцинират веднага. Какво витрябва да си сменяте цветогледа? Така хубаво си виждахте в червено!

преди 20 години 4 месеца #5702
Вчера малко преди 12 ч на обяд целият персонал на фирма ДС - Ботевград - старият и новият персонал се отправи на лечение в една кръчма край канала. От лечението очите им, както ми казаха очевидци ставали червени. Та няма опасност ДС да престанат да гледат в червено. Кофти, че от прекалено лечение като тяхното мозъците ставали на боза, обаче тези от ДС отдавна са доказали, че могат да минат спокойно и без този излишен орган - мозъка. Което значи, че няма как да получат халюцинации. Ето защо те смят все още, че онова, което им докладвала една дебела свиня е истина, и Елтимир не е мърдал от Ботевград.
Д-р Иванов благодари на всички за описанието на техните халюцинации.

преди 20 години 4 месеца #5704
А каво ще ни педпише д-р Иванов като лечение на тази масова психоза?

На тази, бих казал ПАНДЕМИЯ от неверни преживявания, която терзае измъчените ни националистически мозъчета и пр.?

Да, бе, щях да забравя за снимките. Още не съм ги получил.

Съжалявам за закъснението, каквото имам ще ти го изпратя :thumbsup:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.