Нова среща

преди 20 години 5 месеца #5131
Реших да поставя въпроса в отделна тема. Ще бъде чудесно, ако успеем да организираме по-голяма среща на 11 април. Май ще има и журналисти на делото, ще бъде истинско шоу. Много по-интересно от това на Слави.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 5 месеца #5134
Идеята за среща на 11 във Варна е добра, но вероятността да дойда е много малка. Все пак ще следя тема. Успех!

преди 20 години 5 месеца #5144
Ще ги насметем ли тези национални предатели от НСС? Ще им покажем ли, че ние, Българите сме истинските господари на тая земя, макар днес да сме под робство и господството ни да е временно отнето. Но господарите по право сме ние и узурпаторите не бива да го забравят.

преди 20 години 5 месеца #5180
идвам,казвайте къде.

преди 20 години 5 месеца #5181
Написах ти ЛС. Чакам да се обадят и други. Каня всички на веселбата!

преди 20 години 5 месеца #5183
И аз искам да дойда,но не знам как ще се развият нещата при мен. При положение, че на трети март бях за много малко на срещата и не можах да поговоря със всички - се надявам сега да имам достатъчно време.

И в последния момент да тръгна - имам телефони на хора които ще са на срещета, тъй че ще Ви намеря. Но ако пътуваме заедно към Варна и оформим агитка - ще е идеално.

преди 20 години 5 месеца #5184
Значи ще държим връзка. Само че няма как да пътуваме заедно, тръгваме от различни градове. Вярвам, че във Варна ще се съберем достатъчно. Подробности - в писма или ЛС. Нека не даваме излишна информация на подлеците.

преди 20 години 5 месеца #5228
Уточнихме часа и мястото на срещата. Който мисли да идва, да пише на Севар или на мен, за да се разберем. Решихме да не го обявяваме във форума, за да избегнем евентуални провокации от страна на нашите врагове. С техния свински манталитет, те са способни на всякакви гадости. та нека първо да се съберем нашите хора, пък после ще видим кой кого.

преди 20 години 5 месеца #5245
Аз ще дойда с още един от нашите :yeah:

преди 20 години 4 месеца #5515
Ще бъде добре някой да вземе за срещата цифров фотоапарат. Едни казват, че бившият ни Велик Админ на бившия ни сайт Цв. Йолов /не го бъркайте с горкия Йоло Денев/ бил ужасно отслабнал по грижи за доброто име. Други твърдят обратното. Че бил ужасно надебелял от хонорарите, които НСС му отпуска. Момчета се било охранило под топлите грижи на Службите. Аз не смея да твърдя нито едното, нито другото, отдавна не съм го виждал. Още откакто ни предаде. Та нека вземем един фотоапарат, да го снимаме, да пуснем снимките и веднъж завинаги да сложим край на спекулациите. Истината трябва да се знае, а нас ни интересува само истината. Нали така?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.