Почина Елтимир каза че скоро ще се върне

преди 12 години 9 месеца #48179

Вчера следобед прочетох, че Ангел е починал и оттогава насам все си мислех и очаквах, че той ще се включи тук и ще напише,
че това е шега или, че отново някой нещо не е разбрал...
Елтимир, нека Душата ти почива в мир!

Нещо от сайта му, за което си мислех днес:

"Момчето ще се върне

"Кълна се! В Онази долина, ние пак ще се срещнем с теб!" - Едгар Алан По
Та и аз ще се върна, каквото и да се случи. Имам обаче една молба. Знам точно къде ще бъда погребан. Искам на гроба ми да пише само "Елтимир", нищо друго. Да няма "тук почива", защото почивка за мен никога няма да има. Да няма дата на раждане, макар датата 5 ноември да е сакрална. Да няма дата на смърт, защото смърт няма.
А после... За после Майка Умай и Ериг Кан ми обещаха. Аз ще продължа да се намесвам в земните дела. При това с по-голяма сила и мощ. Макар в друг вид и от друго място. Но вие ще го усетите и разберете.
Ще кажете, че съм луд, но знам, че това е реалност. Вчера се случи нещо изумително. В съседния вход трябваше да има сватба. Бяха докарали цигански оркестър да свири. Младоженекът отказал да тръгне с мотива, че с циганска музика никъде не тръгва. Духовното прочистване започва! Голямото Прочистване предстои."

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 12 години 9 месеца #48180

Varvarina писа: Така и не успях да му благодаря очи в очи.

В събота, деня на мъртвите -прелей или раздай му вино или бира в знак на благодарност. Той обичаше да пийва.

преди 12 години 9 месеца #48182
Той не е мъртавъ. Тази сутринъ като преляхъ за него на светилището усетихъ че ми каза че е добре и ще ни помага.

преди 12 години 9 месеца #48183
Не, не е мъртъв. Тялото е само мъртво, а съзнанието си е същото. Дори с допълнителни възможности поради липса на ограниченията на тежката материя на болното тяло.
Когато внезапно почине човек, често не разбира, че е вече от другата страна и недоумява защо го смятат за умрял.

Вярвам, че Елтимир усеща сега нашето отношение към него и е съпричастен към казваното тук. Поне до 40-тия ден ще е така, освен ако не му е отредено да бъде оставен тук за различно време от обичайното, според мисията.

преди 12 години 9 месеца #48192
Нека, който ходи на изпращането на Елтимир към Небето, на 28 декември, запомни къде е гробът му, да го снима в общ и близък план и да го маркира с джипиес, понеже има хора, които искат да отидат, когато имат възможност.

преди 12 години 9 месеца #48247
поклон и светла ти памет Елтимире

преди 12 години 9 месеца #48258
Поклон пред светлият ти дух!Да се сбъднат пророчествата ти!

преди 12 години 9 месеца #48259
Живеем в началото на края! Напусна ни последния Колобър. Лека му пръст!

преди 12 години 9 месеца #48262

Чое писа: Живеем в началото на края! Напусна ни последния Колобър. Лека му пръст!

България е раждала и ще ражда отново велики свои синове и дъщери. А колобри т.е свещенослужители, служители на Бога, жреци, магове и други подобни синоними в тоя дух, се раждат и ще се раждат за в бъдеще.

Арабският пътешественик от Х век Ахмед Ибн Фадлан пише за Волжка България, че "те, борджаните (= българите) са от вярата на магите".

Анотация към книга*: Който е направил връзка с Бога и поддържа отношенията си с Него, той е намерил магическата пръчица в живота си. Той е маг, съзнателно работи със своя ум, със своето сърце и със своята воля. Да разбираш живота и да живееш според неговите закони, това значи да владееш магическата пръчица. В старо време човека на Любовта наричали маг, а днес го наричат княз, цар, божество.

* Тук правя уговорката, че не съм чел книгата и не съм наясно с цялостното твърдение на автора, но ми звучи доста добре и не намирам противопречие.

Живеем в различно време от 9 в. Докато тогава не е имало образование за широките маси, днес има много знание за тоя който търси - и езотерично и екзотерично. Човешкото съЗНАНИЕ е много еволюирало от тогава насам. Тоест и ти ако поискаш можеш да бъдеш колобър.

преди 12 години 9 месеца #48268
трябва да направим отряд да започнем война това би накарало Елтимир да се горде с нас трябва да действаме време е

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.