Почина Елтимир каза че скоро ще се върне

преди 12 години 9 месеца #48148

Вярвам, че ще постъпи в армията на финия свят, която сега е строена и в очакване на Великата битка за България.

Веднъж той беше споменал, че скоро след неговата "смърт" ще започне истински голямата Промяна.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 12 години 9 месеца #48149
Лека му пръст!
Елтимир не се пречупи и остана непримирим до края.

Марине, да добавя нещо към това, което каза, нещо написано от Елтимир:''Ще падне звезда, комета ще прекоси небето и България отново ще се възроди.''

Звездата падна, вече и комета си имаме, значи е време да започне възраждането на България.

преди 12 години 9 месеца #48150
Финният свят...

За да се намеси Небесната конница, към която без съмнение ще се присъедини и Елтимир, Небето трябва да се отключи. Иначе дотогава важат сегашните закони, а именно че в средния свят проблемите се решават от хората на средния свят и то в България.

Затова и Елтимир ни беше необходим тук и сега. Напускането му променя много неща и липсата му е осезаема.

преди 12 години 9 месеца #48156
Той бе много чувствителенъ, друго е да го видишъ на живо. Усмихваше се и разплакваше се няколко пъти въ продължение на една минута. Говореше за Българската Царица съ преголяма радость. И тъга... Много неща още искаше да каже, но не знамъ... сила ли нямаше, или не бе ни време, че да го разбереме.
Не знамъ въ буквалниятъ смисълъ ли ще дойде Царицата или не, но зная че за да го има Българскиятъ Царъ преди това трябва да бъде въздигнато Сърцето на Българската Жена.
“Един народ не може да бъде сломен, докато сърцата на жените му не са паднали на земята. Но, ако това стане, няма значение колко са силни воините и колко здрави са техните копия”
Въ миналото Дедите ни са се отнасяли къмъ Жената като къмъ царица, а враговете ни добре са се постарали да препрограмиратъ отношението къмъ нея, така че сърцето й да биде свалено на земята.
Елтимиръ чухъ че поиска вино. Азъ му отговорихъ ще ти пратя, само да взема заплатата си. Но виното кое продаватъ на магазина е фалшиво, а имаме домашна ракия, може и отъ нея да ти сложа въ кулета. А не знаехъ че си е отишълъ. Намерихъ малко истинско домашно вино, утре ще му прелея на светилището. Чакамъ те Елти да дойдешъ отново на Средниятъ святъ!

преди 12 години 9 месеца #48157
Трудно ми е да пиша.
Трудно ми е, но искам да кажа, че всички, които истински се бореха против комунизма пред 10 Ноември си заминаха така.... в забрава, в мизерия .... не оценени.
Мир на праха му!

преди 12 години 9 месеца #48158
Неговата книга "Невидимата атака" беше една от първите книги, които ми помогнаха да погледна на света през други очи. Мир на праха му.

преди 12 години 9 месеца #48160
Бог да го прости. И ти прощавай, Елтимире.

преди 12 години 9 месеца #48176
Вчера следобед прочетох, че Ангел е починал и оттогава насам все си мислех и очаквах, че той ще се включи тук и ще напише,
че това е шега или, че отново някой нещо не е разбрал...
Елтимир, нека Душата ти почива в мир!

преди 12 години 9 месеца #48177
Не е шега, не и този път. Но и той самият вече искаше да се махне от републиката на Злото. Тялото му вегетираше, последно споделил с един от нашите това и мога да го потвърдя;
"Той вече съвсем не искаше да е тук. Но пуста душа, не иска да излезе - така ми писа наскоро, когато още можеше да стои пред компютъра."

Дали ще се върне като енергия в съновидение на някого тук на средния свят, не се знае. Бъдещето ще покаже. Два дни по-късно почина и Ваклуш Толев, но той поне беше на 90.

Елтимир все още е на средния свят, до 4-и януари (период странно съвпадащ с "поганните дни", когато ежегодишно се отключва Небето). Дали ще може по някакъв начин да помогне за каузата ни, молейки Тангра да ускори събитията - също не може да гадаем. За всички нас обаче е ясно едно. Тази република на Злото ни задушава, тя трябва да бъде срината час по-скоро. НЕ МОГА ДА Я ТЪРПЯ ВЕЧЕ! И съм сигурен, че не съм само аз така.

Относно напускането му от Средния свят (40 дни), жена му Ваня сметна, че поменът ще се прави в събота, 28-и декември. Аз ги смятах на 4-и януари, но жена му е в правото да реши. Каза, че ще се обади, така че ако някой иска да отиде тогава до Ботевград, да го има предвид.

преди 12 години 9 месеца #48178
Не го познавах лично, но на няколко пъти ми помогна с информация и съвети как да се предпазя от едни индивиди. Така и не успях да му благодаря очи в очи.
Остави уникални неща, които трябва да се запазят за бъдните поколения.

Почивай в мир, Елтимире!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.