Сергей Яхов зове "Не бъдете ксенофоби!"

преди 12 години 9 месеца #48127
Ксенофобия или на български "страх от чужденци". Това е новата модерна дъвка, които глобалистите насаждат в българския народ. Да не сме "ксенофоби". Мен лично не ме е страх от чужденци, имам приятели чужденци, спал съм у тях и те у нас. Но когато някой ти влезе непоканен у дома, естествената реакция е да го изхърлиш от където е дошъл. Не така мисли обаче глобалиста Яхов-Станишев, чийто матерен език също не е български и до 27 години не е имал българскo гражданство.

След като всеки ден от Туркия нахлуват по стотина непоканени резнаци, управляващата измет ни поучава, че трябва да ги приемем в дома си. Да ги настаним в спалнята си, да им отворим хладилника, щото иначе сме ксенофоби. Вълшебната мантра, с която ни облъчват всеки ден се нарича "ксенофобия"

Тия дни ми привлякоха вниманието две събития. Едното е у нас, в София - превърнала се в ислямско гето.
www.blitz.bg/news/article/234855

А другата е от най-демократичната страна в света. Където мултиглобализма тържествува. Нокаут - новото забавление на афроамериканците. Забележете, жертвите са само бели хора;
www.youtube.com/v/u_PEBsEyYHQ

Тук при нас цигански орди, наречени случайно "Омон" също щели да следят българите да не проявяват ксенофобия. Ротшилд го иска. Българи, не бъдете ксенофоби, не се съпротивлявайте. Вие трябва да изчезнете до 2030г!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 12 години 9 месеца #48128
Както вече писах по темата - и това може да се провери дори в гугъл - израза ксенофобия няма теоретична или практическа обосновка. Това е изкуствено насадена в речника на политиците дума, която просто няма смисъл. Има значение но няма смисъл. И каква е целта на тази дума - за да могат евреите да насаждат комплекси у коренното население и да провеждат дестуркивната за обществото политика, което е техен приоритет.

Никой политик или учен НЕ МОЖЕ да ти обясни ЗАЩО ТРЯБВА различни народи и племена да съжителстват заедно и да се приемат едни други и то по изкуствен начин! Няма абсолютно никакво разумно обяснение.
А! Сигурно говорят за америка и европа - където буржоазията им са си докарали роби да им работят и после държавата е била ДЛЪЖНА и да ги 'рани тия роби и многомилионната им челяд. Но ние НЕ СМЕ внасяли никога роби, не сме канили чужди народи да съжителстват с нас никога в ХИЛЯДОЛЕТНАТА българска история. Така че като народ - на никога за нищо не сме длъжни. Напротив - всички съседни на нас народи, които някога са ни били съседи - са ни длъжни!

Ама били страдали от войната. Това си е тяхната война! Или ще умрът в нея или ще си имат държава - така както важи и за нас българите! Или ще я има България или ще умрем като народ! И все пак не могат да ни обяснят защо трябва бежанци-бежанци ама защо трябва да циркулират свободно сред нас - щом са от друга цивилизация! ЗАЩО?

Две неща искам да вметна:
Какво е обратното на ксенофоб? Ксенофил? Това е нещо като зоофил или геронтофил или педофил - но по отношение на чужденците. Синоним на ксенофил за мен е помиар. А помиар е израз и с теоретична и с практическа обосновка и то може би от зората на човешкия вид е така.

Другото по отношение на ксенофобията в България е - замислих се онзи ден - София от две три години е пълна с чужденци. Пълна. Има азиатски туристи, азиатски работници, европейски туристи, европейски работници, имам приятели чужденци, имаше негри студенти… и аз бях да горд до скоро да кажа, че в България не мразим негрите понеже те са съвсем нормални студенти както всички български студенти. Вече не стоят така нещата.. Та тези въпросните гореизброени чужденци никога не са могли да се оплачат от негативно отношение от страна на българи. Е познавам някои крайнонационалистически настроени хора, които мразят различните, но те са отделни общества както във всяка държава. Китайските туристи и работниците които тихомълком завлядяха Илиянци никога не са можели да се оплачат. Арабите търговци, които тихомълком неусетно завладяха Симеон - никога не са можели да се оплачат. Но нека да се знае - това в момента което се внася в България - независимо дали е чужденец или не - това е криминален контингент и това НЕ СА бежанци, а нашественици. И реакцията на българския народ НЕ Е ксенофобия каквото и да означава това, а е защитна реакция с цел да се парира в зародиш оформянето на ОЩЕ ЕДИН криминален контингент.

И нашите политици в момента са отговорни ВСИЧКИ ДО ЕДИН и на ВСИЧКИТЕ ще им хвърчат кухите тикви, защото ТЕ ИМАТ примера на Европа - където този криминален контингент е неуправляем.

преди 12 години 9 месеца #48129

anti666 писа: А другата е от най-демократичната страна в света. Където мултиглобализма тържествува. Нокаут - новото забавление на афроамериканците. Забележете, жертвите са само бели хора;
www.youtube.com/v/u_PEBsEyYHQ

Тук при нас цигански орди, наречени случайно "Омон" също щели да следят българите да не проявяват ксенофобия. Ротшилд го иска. Българи, не бъдете ксенофоби, не се съпротивлявайте. Вие трябва да изчезнете до 2030г!

Е само да довърша - тази игра дето негрите си играят - ние сме я играли като деца, но сме лупали циганите. Те сигурно за това ни мразят толкова. Но нека те всичките знаят от сега - да не ми се надигат, защото им знаем семката. Ще бъдат изтребени до крак от лицето на България за пример на целия свят!
През Втората световна война - в Европа е имало негласно позволение - кой където напипа цигани - направо да ги беси по дървете. Война - какво да го правиш! Затова в Европа няма цигани. А ние тук у нас сме били достатъчно толерантни за да не ги изтребим до крак още с падането на туркия. И сега от 20 години захранваме целя контитент с паплач, която се пише българин. Надигне ли се циганяка цели гета горят и реки от пикня и кръв блика от там. Лошото е че много невинни българи ще пострадат. Но тук няма невинни! Това положение ни се насажда от 20 години - всеки който не е взел отношение по проблемите е виновен. Реки от кръв ще се леят, но накрая няма да остане жив циганин в България. Война какво да се прави! Така че циганите да си залягат над парцалите и да не вдигат глас, защото може да си векуват в този рай България, който е на българите, може - но само докато е на българите. Другия път е изтребление за тях до последното уродливо чаве.

преди 12 години 7 месеца #48599
Това мултикултурно миньонче решило да се интегрира сексуално с 200 кг негър. За съжаление на глобалистите, експеримента завършил в болница за девойчето. Следващият път, за да не я обвинят в ксенофобия може да пробва и с някой слон.

преди 11 години 11 месеца #49964
Вчера ми попадна една статия от ВВС, в която описват толерантността на сънародниците на Яхов-Сатанишев в Богобория

Израел принуждава африканските бежанци да се махат

Статията е на английски, но накратко за какво става дума. Бежанците са заключени в лагери насред пустинята, без право да излизат от тях. На молбите за убежище 99.9% е отказано. От години там има Закон против инфилтрацията, който позволява безкрайно задържане на всеки влязъл незаконно в страната им.

Бежански лагер, пустиня Негев - Израел

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.