Какво знае Сноуден?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Някога евреинът Димитър Радев ме нарече тъп селянин. Да, селянин съм. Но не се срамувам, а си си спомням с умиление за своите детски селски години. Изкарвахме си хляба с честен труд. И знаехме своя Род. Колко граждани могат да разкажат за себе си същото?
Забравихме естествения си начин на живот, възприехме еврейското животоподобие и от там ни идват всичките беди. Всеки иска да е модерен, съвременен, но нима това е естествено?
Тоя път ще има Промяна. Хората ще са по-малко на брой, но ще живеят истински живот. И аз го видях, и Зенд Бурджан го видя. Остават по-малко от две години. Миналата година написах, че през декември 2012 няма нищо да се случи, а Промяната ще почне през средата на февруари 2013-та. Промяната почна. Сега остава да се избавим от еврейската и от циганската сган и да заживеем нашия си Български живот. Прочистването ще трае около две години. Ще се случат много събития. Но не се поддавайте на истерията, която ще нагнетяват медиите. Това прочистване трябва да се извърши. И то ще се извърши. А после, ако съм жив, ще се радвам, Ванина да ми изпечеш един истински хляб. От истинско брашно, изпечен в истинска жар от дърва.
Кой ни отне стария наш живот, кой ни отне естественото ни съществуване? Кой отнема живота от нашата Земя?
Къде ми отидоха малините и ягодите? Кой ми взе черницата, черешата, джанките и сините сливи? Къде са ми печените тикви? Модерният начин на мислене и необузданата, насаждана от евреите алчност. Не се ли преборим с тях, губим всичко.
Време разделно е. И каквото ви казва Системата, не и вярвайте. Да повярвате на тези чудовища - това е равносилно да приемете номера на Звяра.Никаква съпричастност към делата на Системата
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.