Какво знае Сноуден?

преди 13 години 4 седмици #47442
Слънчевите дупки, най-вероятно са огромни портали

Много просто е илюстрирано това в артефакт на маите намерен в пирамида. През тези портали се движат всекви твари и няма да се учудя, ако прословутия Нибиру се окаже не десетата планета, а просто нашето Слънце. Глифът за него често съвпада с този на Нибиру (кръст в кръг или само кръст).

www.voininatangra.org/modules/xcgal/albu...20kato%20Portal1.jpg

Не можем да си представим дори размера на това, което ще премине през този портал
www.voininatangra.org/modules/xcgal/albu..._%E4%F3%EF%EA%E0.jpg

Промяната на Слънчевата активност, най-вероятно представлява активация на Слънцето като Портал.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 4 седмици #47443
Честно казано на такива "смели юнаци" , като Сноудън , Асандж и другите ми е много трудно да повярвам . Ще се обоснова защо . Първо , като са тръгнали да изнасят пред обществеността такива шокиращи истини за наближаващия НСР , защо ваъобще още в началото не ги отсрелят ? Начини за ликвидирането им има хиляди , при това все ще изглежда като нещастен случай . Преди всичко да не забравяме , че това са все хора работели много навътре в Техните най-секретни служби ! Как така "отдел" кадри е допуснал да се вземе на работа такъв съвестен и жертвоготовен човек . Истински блюстител за справедливост ! Да не забравяме , че си имат и отдели за вътрешна сигурност , които постоянно проверяват всеки един служител с най-съвременни методи. Само може да си представяме какви високотехнологични методи имат за проверка на лоялността ! Друго , което се набива на очи е въпроса , като как така някой ще си рискува живота да изнася секретна информация пък после само "на част по лъжичка" ще я предоставя на света ? Както е казано : като кажеш А , кажи и Б . Какви са тези недомлъвки , недовършени изречения . Всичко това , както казах все от човек "сложил си главата вече в торбата". Всичко това на мен ми прилича на контролирани "течове на информация" от типа да се казва на "врага" това което той вече знае или лесно може да научи . Това се прави с цел и да сложат в центъра на борбата срещу себе си свои хора , които лесно ще могат да контролират и "похарчат" при нужда . Да си спомним как комунистите сами си създадохо антикомунистическа съпротива като "Екогласност" , "Клуба за гласност и преустройство" на марксиста антикомунист Желю Желев и другите разни партийки влезли после в СДС и подменили истинските промени в страната с поставените им от комунистите задачи . Тук според мен е същото , просто спектакъла който ни разиграват е по "цветен и шумен" . Просто режисьора , сценариста и продуцента са доста по-добри от нашите пишман манипулатори от АОНСУ .

преди 13 години 4 седмици #47450
Събития наистина предстоят, но те ще са много по-различни от това, което ни внушават. Да погледнем историята, ама истинската.
Преди хилядолетия в Египет, Мезоамерика и на други места процъфтявали велики цивилизации. После се случвало нещо. Тяхните подземни убежища били унищожавани напълно. Дори металът там се трансформирал в силиции, което е необяснимо, но е факт. Катастрофата била ужасна. Да, ама дивите племена наоколо не били засегнати от нея. Което е повод за сериозен размисъл. Върху древните основи египтяни, инки, маи и ацтеки построили великолепни храмове и градове. Тук, в България, както и в Крим стоят още каменни изваяния, за които обяснения липсват. И на други места. Та онова, което ще се случи не означава, че ще бъде в полза на "елита". Преди доста години ми казаха, че Бурята скършва големите дървета, но тревата, народът остава.

преди 13 години 4 седмици #47455
Според мен, даже и Сноудън да е подставено лице, пак от нещата дето ги подмята, на доста правителства им затрепериха гащите из ЕС, защото се оказва, че тоталното подслушване от американците и великобританците е в пъти повече от колкото са очаквали и допускали. Особено изпаднаха в ужас от размерите на икономическия и изследователски шпионаж на фирмите в ЕС и използването на инфото за вдигане изкуствено на американската и островна икономика с получените от икономическия шпионаж знания. Толкоз ги е страх обаче шпионираните държави да не обидят Сащ, че чак като решиха, че Сноудън е на латиноамериканския самолет, веднага затвориха въздушното пространство и до сега не смеят да дадат на човека политическо убежище, въпреки че всеки бембинистанец получава само да ревне, че е застрашен. Дадоха веднага политическо и на оня лъжльо от Ирак дето излъга за химическото оръжие, че да има повод да почне войната в Ирак. Сноудън може и да е жив още и по случайност, защото не смеят да го утрепят като се вдигна толкоз шум, може и да е нарочен подстрекател, но може и дори хилядите проверки, толкоз много хиляди служители в шпионажа на всичките му нива да имат из целия свят , че да не могат съвсем добре да ги обхванат с постоянни проверки . Какъвто и да е Сноудън, с неговата сага се потвърждават за пореден път много биг брадърски сюжети и на САЩ ще им трябват нови случаи, където да докажат, че подслушването и интелктуалното крадене на цял свят е оправдано, защото ни пазят от терористите,които сами създават. Да не забравяме, че се отеглят от Афганистан с хиляди тонове машини, контейнери , оръжия и хора, които все пак трябва някъде да пратят.
Като евентуални терористи са разглеждани не само гражданите на Европа с подслушване на милиони разговори и преглеждане на мейли, също фирми, предприятия, институти, правителсства и дори в европейския парламент са търсени евентуални терористи и затова европейските структури са включени в листа за подслушване и следене на кореспонденция. Всичката информация е записана и може да се ползва с различни цели през следващите години от поръчителите. По територията на Европа освен базите на американците има и строени и прясно се строят центрове за подслушване oт американската "National Security Agency" със знанието на местните правителства. Центровете не се строят от местни фирми, а изключително само от американски и са разположени винаги на важни комуникационни пунктове.

преди 13 години 1 седмица #47501

Честно казано на такива "смели юнаци" , като Сноудън , Асандж и другите ми е много трудно да повярвам . Ще се обоснова защо . Първо , като са тръгнали да изнасят пред обществеността такива шокиращи истини за наближаващия НСР , защо въобще още в началото не ги отсрелят ? Начини за ликвидирането им има хиляди , при това все ще изглежда като нещастен случай

Ами точно затова им трябва жив. И затова принудиха президентския самолет на Еквадор да бъде задържан в Австрия, защото си мислеха, че Сноудън е там. Ако го отстрелят или му се случи нещастен случай, просто не ми се мисли какъв капан им е приготвил. Едно цъкване на "enter" някъде от Тимбукту е достатъчно. Не го мислете за толкова глупав да не се е застраховал. Ама това съобщение за септември - било фалшиво и т.н. Няма да го прочетете и в сериозни издания разбира се. Но...никъде не чухме опровержение от самия Сноудън, че не е верно, а все пак е свързано с него.

И в контекста на това. Преди няколко дни ми се случи да го чуя от човек, който понякога изпада в транс с изцъклени очи, прихваща го и после не помни какво е казал. Няма алкохол или дрога, ако някой си помисли това. Та пак без повод беше казано; "Пазете се, септември много хора ще измрат!" Ако е верно и Слънцето действително изпуха магнитосферата нищо не може да направим. Още повече пък тия дето пръскаха небесата ни. Просто го споделям както ми беше казано. И знам само, че тая бавна агония на скапаната ни република не се търпи повече.

преди 13 години 1 седмица #47506
Реалността далеч не е такава каква ни я представят медиите. Днес изядох един кроасан със сирене. Ще кажете - и какво от това. Ами това, че че от началото на януари не мога да преглъщам подобна храна. Докторите дават на такива като мен между 4 и 6 месеца живот. Аз карам вече осми месец и даже вярвам, че ще оздравея.
Да си спомним за Илия Минев. 63 дена гладна стачка, без никаква храна. И ако има някакви спекулации, то аз помня думите на неговата съпруга: "Ангелчо, убедете го да прекрати, чичо ти Илия ще умре." Ама той не умря, а победи.
Ами Григор Симов? В затвора е стигал до там,че е искал да си избоде очите в знак на протест срещу нечовешките инквизиции. А като си говорим с него за тези събития, той се усмихва. Несломим дух! Видях го много разстроен само веднъж, когато една от кравите беше заседнала в калта, нещо й се бяха повредили двата задни крака. Едва я изтеглихме с помощта на мъже от селото. За себе си Гришата не се трогва, ама за невинното животинче се трогна. Небето закриля такива Човеци.
Та искам да ви кажа, че човешкият Дух е много по-могъщ от така наречената реалност.

преди 13 години 1 седмица #47507
И две думи за национализма на Григор Симов.
Като изтеглихме кравата под навеса и Гришата отиде да вземе вода да й измие краката, един от неговите съселяни му казва да я продаде на цигани, та да вземе поне някой лев. Гришата го погледна намръщено и отговаря: Я че я закопам тука, ама на цигани нема да я дам!
Ето, това е Българин, от когото всички трябва да вземем пример.
Кравата оздравя. Та понякога се случват и чудеса.

преди 13 години 1 седмица #47508
И азъ вярвмъ че ще оздравейте ти и жена ти. Благодаря на Небето! И единъ съветъ. Като си купувашъ хлябъ гледай по възможностъ да го избирашъ така че да няма консерванти и Е-та. Азъ сега като нямамъ време да меся купувамъ, като изчитамъ съдържанието на опаковките на около 3-10 хляба докато намеря безъ консерванти.

преди 13 години 1 седмица #47512
Ванина, от януари не мога да ям хляб. Просто като хапна един залък получавам ужасни болки и почвам да повръщам. Ама после сънувах хляба на баба ми. Гледахме жито и го носихме на воденицата. После баба ми месеше тесто и го слагаше в подници. Това са глинени съдове, тава с капак. Заравяше в огнището подниците тестото и тя си знаеше колко време трябва да се пече. Само такъв хляб да ядеш, друго не ти трябва. Ама тя отчупваше един голям комат и го мажеше с биволско масло и го поръсваше със сол, пипер и чубрица. Това време не отмина, ами ни го взеха. Трябва да си го върнем.

преди 13 години 1 седмица #47513
Впрочем и захар почти не употребявахме. Дядо ми гледаше захарно цвекло в градината. Карахме на естествена храна и това ни стигаше. Купувахме само сол. Пиперът и чубрицата също си гледахме сами. А сега е истински ад. Еврейски гаден ад.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.