Eскалацията на протестите

преди 13 години 1 месец #47395
От блога на Григор Симов, малко коментари:
1. hamlet6op - Крайната цел на протестите:- създаване на нов тип политическа класа, която да промени модела на управление и правосъдие.
09:16
I. Първото е оставка на правителството.

II. Второто е създаване на нови правила за управление на държавата и на съдебната система

III. Третото е да се проведе една истинска кръгла маса, която да бъде първата крачка към създаване на процес за установяване на пряка демокрация.
цитирай
2. eltimir - Карате ме да се смея
10:17
Имаме си наши древни закони, които биха решили проблемите. Остава да ги приложим. Тая демокрация е еврейска щуротия, която ще ни изяде главите.
- Доказано Български родове излъчват Владетел, който притежава абсолютната власт.
- В случай на измяна, родовете могат да накажат Владетеля със смърт.
- Недопускане на никакви, на никакви инородци и иноверци до управлението.
- Цялата земя принадлежи на Владетеля на България. Но той няма право нито да я продава, нито да я подарява. На практика това означава, че цялата земя принадлежи на Българския народ.
- Пълна забрана за евреи и цигани да стъпват на Свещената ни земя.
- Закриване на еврейските банки и установяване на една единна национална банка.
- Недопускане на никакви чужди войски на българска територия.
Още мога да добавя, ама засега вярвам, че е достатъчно като начало. Хайде, да видя дали някой ще посмее да повтори или да коментира думите ми.
След две години ще имаме Царица от древен боилски род. Ще царува 17 години. Тя ще положи основите, а после България ще възкръсне като птицата Феникс от пепелищата, които ни оставиха комунисти, демократи и цялата еврейска сган. Мнозина ще загинем, но внуците ни ще живеят в една свободна земя и ще бъдат господари на съдбата си.
цитирай
Редактирай | Изтрий
3. eltimir - Външната политика
10:41
Никой не засяга тоя въпрос, а той е особено важен. Какъв е тоя диктат от ЕС, от ФЕС, от САЩ и Изсраел? Имаме 46 милиона Волжски и Кавказки българи. И независимо, че днес Русия все още се управлява от евреи, нашите братя няма да ни оставят в беда. Пък и половината Русия си е българска. Бях там, говорих с много хора и не говоря наизуст. Украйна също е наша, те също са наши братя. Сърби и хървати са си наши. Япония и Китай изпитват респект към народа ни, колкото и невероятно да звучи. Кюрдите се родеят с нас. Да, малки сме и сега сме слаби. Защото сме разединени. Но съберем ли се, ще бъдем огромна, несломима Сила.
Един чуваш неотдавна написа: "Аз съм чуваш, значи аз съм българин." На Казанската гара в Москва през 2003 година едни башкорти отначало се позахапаха с мен. Но като разбраха, че съм българин, ми казаха, че съм техен брат. Персите, иранците също ни уважават. И много други народи. Изходът от сегашната трагична ситуация е пълно освобождаване от еврейското влияние. Не го ли направим, ще загинем.
Една еврейка, родена в България през 1937 година, Вики Тамир написала книга, в която твърдяла, че ние, българите трябва да бъдем напълно унищожени. Книгата била издадена в малък тираж в САЩ. Ама един българин успял да се снабди с нея. Те не са предвидили пощада за нас. Значи ние трябва да се освободим от тях.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 1 месец #47396
Сетих се за един виц. Румънски учени решили да изчистят езика си от българизми. Чистили, чистили и накрая рекли: "Съ свърши!" А пък унгарският професор Петер Юхас обичаше да повтаря: "Ние, маджарите сме неосъзнати българи."
Да припомня произхода на ирландците, които произлизат от племето Фир Болг. И те, както и шотландците произлизат от нашия древен народ, който се разселил по света след Потопа. Прибалтийските държави Литва, Латвия и Естония са основани от траките. Дори старата резиденция на литовските крале се нарича Тракай.
Та външната ни политика трябва изцяло да се промени. Вън евреи и цигани и съюз със своите!

преди 12 години 7 месеца #48601
Откриха зазидана икона след ясновидски сън
По същия начин една нощ Небето ще даде подобно откровение на някой достоен Българин. Само че за друго нещо. Ще сънува входа при светилището и ще бъде допуснат от пазителите до мястото, където предците ни са скрили меча КоладБолг. И ще го извади, за да възстанови българската Държава. Предсказано е, вярвам го искрено и знам че ще стане! Въпрос на няколко години, ако не и месеци.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.