Eскалацията на протестите

преди 13 години 1 месец #47372
Вземете ме съ вази като се вдигаде на оружие!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 1 месец #47374
Ето по-дълго видео със сблъсъка пред автобуса:

copy и paste на линка в браузъра, иначе не се отваря

vid.btv.bg/vod/2013/07/24/49c3ad7735_61157405.mp4

Ето как е било самонараняването на хората. Камерите на журналистите също го отнасят.

Така се отнасят и към обикновените хора, които снимат:

www.facebook.com/photo.php?v=540641222649911

преди 13 години 1 месец #47375
Изтриха ли ти първото клипче или ти сам го изтри, idle?

Мамка им, долни свине!

Още малко чакам. Да мине август. Като хората озвереят масово.
До ноевмри хората ще се бият поголовно с полицията, усещам го във въздуха.
Сега все още го наричат провокация, защото има още много, дето са за мирен "протест". Но като няколко хиляди човека почнат да се дармонят с тези боклуци няма как да го нарекат провокация.

преди 13 години 1 месец #47376
Да, малко остана. Иде време, когато Българи ще определят съдбата на България и на Българския народ. Ама ЕС, ама ФЕС, ама Изсраел и САЩ - който определя техните интереси над нашите, ще бъде осъждан и присъдата ще се изпълнява на място.
Мен ме зарежете, едва ли ще доживея до това време. Но повечето от нас имаме деца и внуци. Заради тях, заради нашето продължение си заслужава да жертваме и живота си. Те са, които трябва да продължат по нашата Пътека, и ако е нужно, ние ще се жертваме за тях. Те са нашето безсмъртие. Нима ще оставим еврейската и циганска сган да умъртви децата ни? Спомнете си Батак. Когато цигани, изпратени от евреина Соломон са рязали главичките на деца пред очите на техните майки!
Това не бива да се повтаря!!! Или ние, или те. Друг избор вече не остана. И помнете, че времето е много малко, по-малко от две години.

преди 13 години 1 месец #47377
Спомнете си чий потомци сме! Спомнете си Кан Атила, пред когото Римския папа коленичил пред стените на могъщия тогава Рим. Спомнете си Кана Ювиги Исперих, който срази великата Византия. Спомнете си Кан Крум Страшни, който разгроми Карл Велики и го принуди да му плаща данък. Спомнете си нашите предци, които са съкрушавали велики империи и никога не са се предавали. Ние трябва да победим и тоя път. Друг избор нямаме. Предадем ли се, децата и внуците ни ще загинат, умъртвени от гнусните евреи и цигани. Ще го позволим ли?
Не за нас, за децата и внуците е Битката. Ние може да загинем, но те трябва да живеят.

преди 13 години 1 месец #47386
Макар аз лично да не намирам кой знае какъв смисъл в протести, където еничари българи бият други българи, новина като тази е добра и затова казвам, че всяка форма на съпротива срещу геноцида е добра. Кой с каквото може.

"Махайте се оттук, махайте се оттук." Това бе първата реплика на видимо потресения министър на финансите Петър Чобанов, който едва се измъкна от автобуса. Чобанов се строполи на кресло, напълно вцепенен пред обърнатите към него камери и репортери. "Ще запазя случилото се за себе си. Дано да няма много ранени", преплита език министърът.

Ако поне стотина отслужили и мотивирани българи имат нападателно оръжие, нещата ще са много по-различни.
Ясно е, че засега остатъците от армията ни гледат безучастно как агентурата на турските спецслужби изнасилва Столетницата и изтърбушва българската държавност. Еничарите от МВР са се продали за пари и си вярват, че скоро като изчезне България някой ще ги пощади тях и децата им или ще получават пенсии. Светът гледа безучастно как се унищожава една древна нация и никой не си прави труда да ни помогне.

Остава само един вариант. Българският Бог и всички наши предци, загинали за свещеното име България. Активиране на стотиците български светилища ни и ако Тангра даде - някой от нас да извади от камъка меча КоладБолг.

преди 13 години 1 месец #47387

Новият ни Цар само ще намери Гробницата и ще се преклони пред нея. Преди Царя обаче трябва да има Царица. Това ще е преходен период, около 17 години

Мечът трябва да бъде намерен преди да се възстанови българската държава, а не след това, в началото на този период. Мечът трябва да бъде посочен от Небето на избрания/ата чрез съновидение и той да може да го извади. Тоест, да е достоен да го направи и изполва по предназначение. А предназначението му, както в легендата е само едно - възстановяване на държавата. Не е задължително да е буквално меч. Просто вид оръжие, с което приносителят му и хората до него да разполагат с подавяща мощ за паритет, ако не и военно преимущество срещу режима. Келтската легенда е в подобен смисъл.

преди 13 години 1 месец #47389
Един боен отряд трябва да се сформира, но за жалост за бой са най-навити футболните хулигани и скинарите. Знаете ги какви са. За тях фюрерът и любимия отбор са по-важни от България. Но на мен вече ми е писнало от деление. Щом те са единствените, които са готови да дадат физически отпор, значи с тях ще се прави формацията. За духовния отпор обаче трябват по-интелигентни хора, но за жалост в това отношение хората са още по-разединени. Не го виждам ясно. Мътно е.
Точно тези субкултурни футболни хулигани и скинари са противници на идеята, че ТАНГРА е нашият Бог.
Те са перфектни за бой срещу еничарите, но след физическата победа ще дойде една голяма духовна война м/у различните национализми... Ей там е най-мътно.

Не ни е дадено да видим подробностите, но със сигурност много кръв ще се излее. Българският Дух вече е започнал мощно да се завихря и да привлича към себе си изгубените души на някои млади българи. Вихърът е наистина силен и в ядрото му се усеща войнственост. Като за начало това е добре.

А какъв е този меч КоладБолг? Това нещо като Екскалибур и Тирфинг ли е? Я дай нещо за четене.

преди 13 години 1 месец #47391
Това е Огненият Меч. "Пада звезда, тресе се Земята, аз съм чук на Вселената. Това е мечът на Марс и с него ще покоря целия свят." - Кан Атила
Тоя Меч никой, освен Съвета не знае къде е. Но имаше едни думи "Кръстосвай Дух със Огнен Меч."
Това вече трябва да говори много.
Мечът ще бъде даден на Царя вероятно на втората година от неговото възцаряване. Значи след около 22 години. Не го бъркайте с меча на Слънчевия Син Хурса. Мечът на Атила ще дойде, когато трябва да се обединят народите срещу световното Зло - юдеите. И нашият Цар ще поведе народите на победна война. Мечът на Хурса ще дойде, когато наближи деня на великото сражение с потомците на Анубис.
Но основите ще постави Царицата. Не напразно Майка Умай, Бялата Вълчица Ассена и Майка Ави са наши покровители. Нашите три Майки. И те ще поставят на Престола Царица, която да възроди България. А после ще дойде Царят!

преди 13 години 1 месец #47394
Тая бивша държава...
Тая бивша държава, в която отдавна вече няма държава трябва да умре. За да възкръсне, да се възроди от пепелта като Феникс нашата стара Българска Държавност. И Царицата да седне на престола.
А после да екзекутираме всички, участвали в българобийствената власт през последните десетилетия. А после да прогоним или изтребим всички евреи и цигани, сквернящи свещената ни земя. Не го ли направим, обричаме децата и внуците си на смърт.
Самата Царица е твърде милостива, няма да до го направи. Вярвам в Княза, нейния съпруг. Той ще го нареди. И ще е е справедливо и в полза на България и на народа ни. Княже, прегръщам те и вярвам в теб!
На сегашните протести не разчитайте. Те са финансирани и дирижирани от мръсния евреин Сорос. Търсете подкрепа от нашите Волжски и Кавказки братя. Ние отново трябва да си върнем Империята. И ще си я върнем, стига да имаме решимост да го направим. Не забравяйте, че проявим ли малодушие, цената ще бъдат нашите деца и внуци. Това не можем да си позволим. Аз съм готов да умра, но искам детето ми и внучето ми да живеят. Вярвам, че всеки от вас иска същото.
Вярвайте в Победата и тя ще настъпи!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.