"Опознай България и нейното културно и историческо минало"

преди 20 години 2 месеца #7090

А че е правил нещо добро, бидейки от "управляващите" все пак, е похвално.

Ако съм от управляващите...
Прави ли ме това по-добър?
НЕ
Не и когато участвам във върхушка по-зла от всяка една от началото на българската история.
Някои ми говореха "Бъди с нас, ако не завийиш с глутницата, другите вълци ще те изядат"
Странно как един български символ - вълка се превърна в зло животно (Бури (“Вълк”, “Сив”) - алп на Луната, лова, воинската сполука, победата, славата, покровител на българите)
Няма да вия, не че не ми се иска. Просто няма да го направя по начина, по който им се иска на някой.
Няма да вия, защото не съм толкова велик като Бури, Боян или Айчин.
Останалите ще скимтят, или ще лаят....

Ако съм от управляващите...
Прави ли ме това по-добър?
Отговорете си и вие на този въпрос...

Ден Грее

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 11 месеца #10557
Днес даваха по Канал1 филм за древните Български държави от Стефан Цанев. Гледахте ли?

преди 19 години 11 месеца #10576

Запознат писа: Днес даваха по Канал1 филм за древните Български държави от Стефан Цанев. Гледахте ли?

Да гледах го и едно от най-големите впечатления ми направи погрешното титуловане на прабългарските владетели от"КАНАСЮВИГИ" на "ХАН"! :plamp:

Иначе беше много интересно и поучително :-)

преди 19 години 11 месеца #10581
Филмът беше гадна, лъжлива боза. Измислят всичко, само и само да не признаят, че някога сме били велик народ със своя велика култура.

преди 19 години 11 месеца #10603
Е все пак беше култово да споменат подробността, че ние сме имали баня и цяла развита канализационна система докато глупавите римлянки са се окъпвали в парфюми, за да не смърдят!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.