"Опознай България и нейното културно и историческо минало"
Нека който може, иска и желае да ми праща на електронната ми поща, всичко което пожелае - което смята че ще е необходимо за такъв , поход - а именно - материали, снимки, маршрути, исторически местности(популярни и не толкова популярни и познати на хората), идеи, препоръки и кой каквото се сети - отворен съм за всякакви идеи и предложения - нека направим нещо с което ще привлечем хората , с което да ги накараме ако не да прогледнат то поне да се замислят дали не са "заспали все пак" , да чуят и разберат за нас , за нашите идеали, цели , стремежи и всичко останало - още веднъж Ви моля да ми помогнете да направя нещо - да организирам този поход!
Нека опознаем нашата родина, нейните красоти , славно минало и древна магия!!!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Идеята ми е не просто да се обиколят тези обекти - аз самият съм обиколил почти всиччките - да и може и да пазя все още онези комунистическите книжки с 100-те обекта!Идеята ми е чрез този "поход" да се популяризира движението, нашите идеи, цели и като цяло да се привлекат все повече и повече хора от българия за нашата кауза - свободна България - България на българите, идеята ми е не само да се обиколят самите обекти, местности и други, не само да се каже по някоя и друга дума за тях, нашето минало, ами и чрез посещаването на селищата през които ще премине този "поход" да бъдат запознавани хората с действителността , да се привличат и преобщават кум нас - в най-общи и грубо изразени черти - това ми е основната идея и цел за този "поход"!Bell писа: И БНС правят походи и много хора си имат книжката стоте национални обекта......не мога да разбера с какво се различава твоята идея. (това не е критика а въпрос)
Както по-горе писах вече съм започнал и другата седмица ще започна да побликувам материали за местата през които би могъл да премине този поход, за местностите, градовете, селата, историческите, културните и природни места които може ние с вас и да сме обикаляли и познаваме , но съм сигурен че много от младите хора в тази страна даже и не подозират за тяхното съществуване - и именно заради тях (а аз съм сигурен че при една добра подготовка и планиране ще се включат много млади семейства , хора , а и не само млади де), и това ще е наша реална възможност да ги приобщим към нас!
Можеби се изразявам твърде неясно - просто не ми се отдава красноречието и ораторството , но се че като цяло разбирате идеята ми! И затова отново ви моля да ми помогнете - с идеи, предложения, материали и каквото още се сетите за да организирам успешно този поход и осъществим целите си чрез него!
Хубава идея.....само че доста трудна за реализиране по мое мнение, но нищо не пречи да се опита!
E ponqkoga gi pribirat "za spravki" v Policiqta, no kakvo da se pravi. BNS nabra dosta populqrnost naposledyk, a i uvelichava systava si .Izdava( makar i ne redovno ) buletina " Nacionalen Nabludatel" . Kakto kazvat ot BNS :
SVOBODEN - SOCIALEN - NACIONALEN
На странен сайт попаднах днес. Направо се сбърках-турчин/мохамеданин по-българин от българите! И това по време на робството !!!
Това, че не е колел овена ти за "здравей" и не е вземал детето ти за "довиждане", не го прави по-българин от българите, а просто нормален Човек.stoiank писа: knigite.abv.bg/tb/tb_2_2.html
На странен сайт попаднах днес. Направо се сбърках-турчин/мохамеданин по-българин от българите! И това по време на робството !!!
А че е правил нещо добро, бидейки от "управляващите" все пак, е похвално.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.