Къде са Воините на Тангра?

преди 13 години 2 месеца #47176
Човекъ ако иска да земеделства, а не знае, пита. Какъ се убиватъ колорадки бръмбари отъ бай Гугльо я се научи, я не. Но въ нет-непространството няма какъ да се справи съ задачата. Елементарно е. Но тукъ става въпросъ за не единична нива, а за нашата Земя, Територия на Дедите ни. Не може всеки частично самъ за себе си да чопли, да се бори. Съюзниците на злото все повече се усилватъ, защото сплотено действатъ извън нета, а насъ ни вкарватъ въ релсите на виртуалното непространство. Да излеземъ отъ затвора. Нямамъ предвидъ сайта да се закрива. Сега като взема нищожна заплата, животъ и здраве, макар и малко, каквото мога ще дамъ. Но старая се да ви подкрепям въ борбата поне духомъ. Ако се рзабираме на сърдечно ниво и задвижимъ силите на Светилищата... неподозирани сили са тамъ. За това враговете ни ги разрушавтъ. Те отдавана знаятъ за Силите. Та дано съмъ била ясна. Понже не общувамъ често съ хора, може да не умея да се изразявамъ. Въ никакъвъ случай не изисквамъ да бъда разбрана, още повече никакъ, ама никакъ не искамъ да предизвиквам вина у някого. Чувството на вина е най големиятъ врагъ. Всеки споредъ разбиранията си и споредъ възможностте си. Научила съмъ се да бъда неразбрана, но каквото мога правя, казвамъ си. И ако ми се даде да ида физически на светилище макаръ и сама, каквото мога правя си. Но духомъ винаги съмъ на камънаците, и винаги съмъ съ борещите се за Свобода.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 2 месеца #47179
Май бях дотук
Ама така е. Всяко начало си има край и всеки роден умира все някога. Извинявам се, ако съм наскърбил някого и съжалявам, ако не съм оправдал нечии очаквания. Направих всичко, което ми беше по силите. Искам само да си отида с чиста съвест, неомърсен. Поръчах да ми се обади един стар приятел, не съм го виждал от 1990 година насам. Ако дойде, това ми стига.
Благодаря на всички, които ми помагаха през тези трудни години. Вярвам, че нищо не беше напразно.

преди 13 години 2 месеца #47180
Boryana Krasteva: Според мен, протеста не трябваше да прегръща такава абстрактна идея като "Смяна на системата" а да бъде активен и целенасочен към конкретни и важни за обществото каузи, зелени, енергийни, социални. "Смяна на системата" все още не значи нищо.

Пламен Пасков: Стефане, ще събереш много лесно хора за блокадата, и ще изпълните успешно изгонването на дупедатите-престъпници от Парлама Ментата, в което превърнаха Народното (някога) събрание, ако им дадеш отговор на въпроса:

"А какво (и как) после?"

Трябва да им дадеш отговор:
Как да избегнем политическите рецидиви?
Как да изберем по-читави?
Как да направим така, че следващия път да можем да ги накажем, уволним, и да прекъснем безобразията им, без да се стига до такива ексцесии?

Дай отговор на тези въпроси. И хората, които видят в призивата ти защита на техния личен, финансов в това число интерес, сами ще дойдат.

Готов съм да ти помогна с подсказка:

1. Лустрация! До дъно!
2. Филтър за гласоподаватели по критериите:
- данъкоплатец
- образование - средно
- съдимост
- уседналост
3. Мажоритарна система в 2 тура;
4. Референдуми: 4 пъти годишно, всеки с по 20-30 въпроса за решаване, със задължителен характер, и да се предизвикват с 50,000 подписа.

Трябва да се реже коренът на злото, а не клечките и клоните!

Димитър Рибарски: Пламен е достатъчно конкретен и ясен! Мисля че неговите предложения трябва ЯКО да се разпространяват сред нас и да има обсъждане!Тотален граждански и медиен контрол върхо правосъдие и силовите ведомства! Атестация на магистрати! Пълна реформа на полицейските структори и кадровата им политика!

преди 13 години 2 месеца #47181
Това е положението Минке, затова управия, некъде къде 2030-та :-D :-D :-D :-D

преди 13 години 2 месеца #47182
Тук има интересна прогноза, която обаче не ни изненадва. Ние отдавна говорехме тук за падането на валутният аборт, тъй, че журналистчето не ни изненадва в този случай. кво ли има още да се случи и да не сме го казали? МОЖЕ БИ, ИМА ОЩЕ....
=====================================================
www.epochtimes-bg.com/2013-02/2013-06-28_04.html

Факт е, че политическите и олигархични касти управляват България така, че подобни верни прогнози като моите не са врачуване.

Единственият неизвестен компонент от техните параметри в тях е не периода на случването им, нито стойностите им, а съвсем точното време на събитието, понеже то все пак зависи от политиците. ГЕРБ овреме напусна управлението, за да не носи негативите от онова, което предстои да се случи (при това от потъващия кораб се спаси първи именно финансовия министър Дянков).

Борисов се разведе с властта под необявен външен натиск заради забъркването си със съмнителни капитали и световния тероризъм на Техеран и арабски режими и влиятелни фигури от него (вижте книгата ми "Дуел").

После пламна пожар при първите му приятели, замесени вкл. и тази мръсна история, заради която написах книгата си.

Говоря за пожар, имайки предвид опитът за революция срещу Ердоган и отстраняването на емира на Катар.

БСП дойде на власт, облизвайки се за договорените по времето на Борисов и вкл. и от неговото управление близкоизточни и средноизточни финансови инжекции, които преминаваха през Турция, инжектирани от онези шейхове.

Една скоба – когато ще влагаш милиарди като депозити, искаш политически гаранции.

Затова ДПС така масирано участва във властта, затова Станишев предложи техен човек начело на спецслужбите (ДАНС- Пеевски, който беше ухажван от ГЕРБ поради същите причини, понеже групата около Корпоративна даваше финансово рамо на Борисов чрез арабски пари), затова ДПС е окупирало целият законодателно-финансово-икономически сектор от дейността на парламента чрез ръководството на съответните комисии.

Затова парите на държавата са в Корпоративна банка като гаранция за онези арабски траншове.

Затова Пеевски е неин представител и медиите му се финансират от там и са с всяка власт, (ще бъдат дори и с мен, ако например, стана премиер и сключа подобна сделка).

В тази банка емисари от Близкия Изток са в борда й и част от капитала е собственост на държави от Близкия и Среден Изток.

Затова генералското ДС движение в БСП "Монтерей" осигури същия капитал от същите източници в сочената като тяхна банка "Инвестбанк".

Затова първата работа на външния министър Вигенин (по народност евреин) беше да се опълчи на израелската позиция за Иран и Хизбула (властта винаги е с приоритет пред всякакви др. зависимости) И да не изброявам повече – дори скандалът с учебниците по литература е част от тази верижка на събитията и тайните договорки, понеже депозитите щяха да се отпуснат с верски и идеологически мотиви, а не по финансови.

Ердоган се скара със Запада, Запада отстрани емира на Катар и притисна другите режими там.

Така финансовите инжекции за България срещу продажба на род, родина и суверенитет пропаднаха, другия верен приятел на БСП – Москва, също отказа пари, понеже влиянието им у нас е за да взимат, а не да дават, китайците се дистанцираха още при Борисов (дори ангажиментите му с китайския военен министър не се изпълниха).

преди 13 години 2 месеца #47183

Навремето в неофициалните разговори се обсъждаше ново съотношение от 4.50-5.00 лв. за 1 евро, но сега, години по-късно, България е в технически фалит, с просрочия по свои заеми и липса на чужди инвестиции и рефинансиране отвън, с недостиг в бюджета, в огромен брой лоши кредити, с намалял фискален и валутен резерв и с разпадаща се икономика и обществени сектори - от здравеопазването до социалното осигуряване, от енергетиката до БДЖ, в тежка международна изолация.
Ситуацията поразително прилича на онази от времето на Виденов.
И реакциите на БСП са аналогични.

Еврейските социолози, които използват "типинг поинт" са наясно какво значи това. То е свързано и с критична маса от хора, нещо за което говорим и ние без да сме учили тяхната социометрия. Какво е типинг поинт? Едно малко побутване от критична маса хора на система, намираща се в равновесие, която се срива тотално. В момента републиката е напълно делегитимирана и кухата черупка се намира в едно изкуствено равновесие. Махането на валутния борд е именно този тласък, за който говорим. Тогава няма да има захарни петлета и весели танци по жълтите павета.
Оказва се още, че Орехчето е един от инициаторите на валутния борд. Под неговото вещо ръководство през 97 лева се срива и с неговото активно участие идва борда. С каквото дошло, с това ще си отиде...

преди 13 години 1 месец #47257
Това вероятно е най-съдбоносното време за Българите от 8000 години насам. А не забелязвам на някой да му пука. Забелязвам обаче друго.
В новинарските сайтове се появяват всякакви интересни и верни теми. Но второстепенни. Изнесоха се поразителни факти, също верни. Ни никой не пише кой стои зад всичко това. Да, за Сорос се писа. Но не се наблегна на факта, че той е евреин и протеже на евреите от клана Рокфелер. А това е особено важно. Не се пише за аерозолните пръскания, за ГМО, за отровените с химически добавки храни и напитки... Зад тях стоят мощни еврейски компании. Не се пише за циганската инвазия и как тая инвазия също съдейства за съсипването на българските села. Под диктовката и покровителството на същите мръсни евреи. Не се пише за психотрониката, в която също евреите ръководят нещата. Не е ли време да степенуваме въпросите по важност?
В моето състояние можех да си го позволя. Пуснах серия от текстове с мои коментари. Според наказателния кодекс, коментарите ми подлежат на наказателно преследване. Нямаше нищо такова. Просто евреите не искат в никакъв случай да се насочва вниманието към тях. Значи точно това трябва да направим. А виждам, че никой не подема темите и ми е трудно да си го обясня. Наистина, има ли истински Воини тук или всеки гледа как да уреди себе си?
В същото време народът ни загива...

преди 13 години 1 месец #47259
Някога прочетох един афоризъм: "Когато Нацията е няма, значи я няма." Принципът е универсален и вярвам, че ще го разберете. Не искам да засягам никого, но съм много огорчен. През 1998 година исках да създадем един интелектуален, идеен и духовен Елит, който да се намеси в нужния момент. Никога не съм се виждал в ролята на Лидер и тези, с които се познавам лично могат да го потвърдят. Моята цел беше Идеята да победи и България да пребъде.
Уви, не виждам Елита никъде. Май ще си умра с отворени очи. Ама каквото е драснато...

преди 13 години 1 месец #47260
Има войни Елтимире,знай че не си сам в борбата срещу еврейските окупатори .Твоите статии дават плод и в социалните мрежи все повече войни разобличаваме истинската сатанистка същност на евреите .Скоро думата евреин ще стане по-мръсна и от циганин .Забелязах ,че шабец-гоите спонсорирани от разни НПО-та ,спират да прокарват подлите еврейски интереси ,когато ги обвиниш че са еврейски слуги.Значи ги е срам от факта ,че са си продали душата и народността на евреите. Евреите със своите мръсотии ,сами се вкараха в ъгъла и са в пълна безизходица .Страх ги е дори да използват закона ,за да не се надигне мощна вълна на ненавист и да им стане тясна България .За да опазим България думата евреин трябва да стане по мръсна и от циганин ,като нарицателно .Когато условията за съществуване на един паразит ,станат неблагоприятни за него ,той сам си отива .

преди 13 години 1 месец #47261
Много ми се ще да е така. Никой не иска трудът му да пропада напразно. Ама нещо сигналите не са много обнадеждаващи.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.