Неописуемият садизъм на политиците

преди 13 години 2 месеца #46831
Днес излезе наяве поредният потресаващ случай на свръх садизъм. Това ни осигури цялата мръсна политическа сган. Това ни донесе демокрацията. Това наредиха евреите да се върши с българския народ и някои изпълняват еврейските заповеди без да се замислят. Те нямат чест, нямат достойнство, в тях вече няма нищо човешко. Следователно такива типове нямат право да живеят между човеците.
Прочетете какво се случва и ми каже тая мръсна политическа паплач дали заслужава нещо друго, освен смърт. Искам за политиците публични екзекуции, които да бъдат предавани пряко по телевизията. Да бъдат избити до крак. Те и целите им предателски, българоубийствени родове. Никаква милост. Милостта към който и да е от тях означава смърт за невинни българи. Погледнете какво вършат с нашия многострадален народ и преценете дали заслужават друго:
www.blitz.bg/news/article/204934
Бедняк умира като куче, изхвърлен от докторите заради неплатени здравни осигуровки
Звъниш на чичо, леля, стринка и търсиш пари, без пари няма да го оперирам, заявил лекар пред потресената дъщеря на болния
57-годишен мъж е оставен на умре като куче в дома си от дупнишките медици в общинската болница. Вчера негови близки го прибраха в кома от болничното легло. Любомир Ковачки бил крайно беден и нямал здравни осигуровки, по тази причина му отказали животоспасяваща операция и лечение, съобщиха потресени приятели и близки на пострадалия.В момента Любомир Ковачки бере душа в къщата си в село Усойка, която е пълна развалина, мизерията е сложила здравия си печат върху живота му и цяло село се ужасява от съдбата му и безразличието на държавата, съобщава в."Вяра". За жестоката участ на 57-годишния мъж и бездушното, граничещо с безчовечност отношение на медиците, разказа през плач дъщеря му Миглена.

„Прие го д-р Кирилов. Погледна го и каза, че е получил инсулт. Обърна се към мен и каза, че се налага операция и трябва да намеря пари. Каза ми: „Звъниш на чичо, леля, стринка, вуйчо и търсиш пари, без пари няма да го оперирам”. Аз му обясних, че нямам богати роднини, но ще се постарая, ще моля, ще тичам. След два дни отидох при д-р Красимир Кирилов и му казах, че не съм се справила със задачата докрай, но съм намерила помощ от зам.-кмета на Бобошево Илиян Геров и председателя на Общинския съвет Райчо Цветин. Те изразиха готовност да платят неплатените му здравни осигуровки от личния си джоб и го помолих да започне да оперира. Той обаче ме погледна и хладнокръвно ми заяви: „Късно е, бащата ти умира. Процесът вече е необратим. Трябваше веднага за намерите пари и да оперирам”, заявява потресената жена.

В село Усойка коментират, че семейство Ковачки имат много тежка съдба. Синът му преди няколко години полудява от глад и мизерия. "Преди да угасне, бродеше из селото с една обувка в най-големия студ, хранеше се от гробищата, чакаше на милостта на съседите. Понеже нямаше здравни осигуровки, никой не го лекуваше и умря като куче, преди да навърши 30 години. Майка му пък заедно с баща й ги помете кола на Е-79, докато пресичали главния път, минаващ през селото", разказват познати на семейство Ковачки. /БЛИЦ

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 2 месеца #46832
Същевременно същите гадни типове искат затвор заради едно убито куче. Значи кучешкият живот в бивша България има приоритет над човешкия:

Три години затвор грозят мъжа, влачил куче с колата си.

Досъдебно производство срещу неизвестен извършител е образувала прокуратурата по случая с проявената жестокост към куче в асеновградското село Тополово.
Районна прокуратура в Асеновград се е самосезирала по изнесената в медиите информация.

Припомняме, собственикът на кучето - 55-годишният Райчо Иванов завърза животното за автомобила си и го влачи по улиците на селото. Проявата на жестокост предизвика бурната реакция на потребите на социалните мрежи.

На следващия ден, след като случая предизвиква масово недоволство, полицията установи извършителя и откри изхвърленото в крайпътно дере все още живо куче. Въпреки очевидното намерение на собственика да умъртви животното, още на същия ден то му е върнато за домашно лечение.

До вчера съдбата на кучето беше неизвестна, като междувременно организациите „Четири лапи" и Animal Hope Plovdiv предложиха да поемат за своя сметка лечението и попечителството върху раненото куче. Днес от прокуратурата в Пловдив официално обявиха, че трупът на кучето е открит заровен край Тополово, като в момента тече разследване за причините за настъпилата смърт.

преди 13 години 2 месеца #46833
Следва един основателен въпрос. Тая така наречена държава непрекъснато ми демонстрира, че няма никакви ангажименти към мен. Тая така наречена държава демонстрира, че не била длъжна да защити дори свещеното ми право на живот. А на какво основание тя ще иска аз да имам някакви ангажименти към нея и да спазвам някакви измислени закони и правила. При това закони и правила, които унищожават физически моя народ.
Не е ли време да кажем Стига!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.