Чуйте народа или го очаквайте!

преди 13 години 5 месеца #45897
Арестуваха оператора, заснел палежа на ЕВН

Операторът, заснел палежите на автомобилите и клиентския офис на ЕВН, е задържан, съобщи пловдивския сайт „Под тепето". С него за атентатите са прибрани още няколко души, преки участници в палежите.

Полицията засега мълчи на въпроси, свързани с разследването, но и не отрича информацията. Белезниците са щракнали около ръцете на човека зад камерата в огнените атаки срещу монополиста- Алди Сарай. Той е оператор на свободна практика.

Въпреки арестите, палежите продължават. И може би знаково - предполага се, че снощната молотвка по офиса на ЕВН в Кичука е контраудар срещу операцията по задържането на Сарай и другите. И ясен знак, че палежите ще продължават, коментират от регионалния сайт.

youtube.googleapis.com/v/OUgHbax08cI

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 5 месеца #45899
Време е евреите да се простят с мита за своята неприкосновеност. Време е ние Българите да проумеем, че докато на наша земя функционира дори една еврейска фирма, добро не ни чака. Вън всеки крак от свещената Българска земя! Или вън, или да бъде нарязан на парчета като крака на евреина Димитър Радев. Трето няма. Или те ще живеят, а ние ще умрем, или те ще напуснат Родината ми, за да живее моят народ.

преди 13 години 5 месеца #45937
ОТГОВОРЪТ НА РЕЖИМА;
Един от набедените за подпалвачи на ЕВН Пловдив момчета е оставен в ареста за постоянно. Намериха се най-големите престъпници!
Другият, Николай Славчев е активен участник в протестите.

=====================================================
"Близките ми нямат никакви приходи, аз се грижа за тях - пенсията на баба ми е 147 лева, а за миналия месец сметката й за ток е 390 лева”, каза Сарай, цитиран от “Марица”. Николай Славчев категорично заяви, че няма нищо общо с палежите .

“Прокуратурата няма никакви доказателства срещу мен - обвиненията им се базират единствено върху свидетелските показания на Иван Бахчеваски, който бе задържан и освободен. И мен в полицията се опитаха да ме притискат да натопя другите момчета, но аз категорично отказах”, са думите на Николай.

Алди Сарай заяви, че познава Николай от известно време насам и знае, че младежът въпреки че няма пари, всяка неделя събира храна, дрехи и помага на самотни и изоставени хора.

"Имам дълъг стаж в съдебната зала, но за първи път виждам един обвиняем да подкрепя друг обвиняем" заяви адвокатът Красимир Елдъров. Той показа протокола за обиск, от който става ясно, че полицаите са иззели две знамена с надпис "Свобода или смърт". “А номерът на прокурорската преписка е 1878 - годината на Освобождението на България. Това съвпадение ли е?”, попита юристът.

преди 13 години 5 месеца #45944
Виждате как Режима като чакали изчакват и тогава захапват. Така постъпиха като арестуваха antijew от Варна. Не го арестуват веднага на демонстрацията, а после, у дома. Тихо, мръснишката в познатия стил на НКВД.
Така и това момче Николай го арестуват после заради участието му в протестите. Само щото някой го натопил, че запалил на ЕРП-тата мърлявата сграда.
Аз пък твърдя, че видях дон Буда да оножда Чехлю . Трябва ли да арестуват Тиквата за изнасилване? Намерили и още едно страшно доказтелство в дома на момчето. Копие на Самарското знаме с надпис "Свобода или смърт".

Олигархията наистина сега чакат да легитимира с изборите геноцида и да тръгне на саморазправа. Ще им позволим ли на изродите?

преди 13 години 5 месеца #45947
По времето на комунизма в кухнята си имах репродукция на знаме с думите "Свобода или смъртъ!" ДС са идвали много пъти, но даже забележка за тая картина не са ми правили. Тези днешните съвсем обезумяха. Това не са българи. Това са или евреи или долни еврейски подлоги.
Може би ще има избори. Ама ще са им последните. Есента ще става каквото не е ставало. И всичките те, всичките българоубийци ще бъдат умъртвени. Тоя път заедно с целите им родове. Те друго, освен смърт не заслужават. И следва полицаите да се замислят когато изпълняват техните престъпни заповеди. Дали утре няма да споделят участта на престъпниците.

Снимката е от 1991 година. Дори комунистите не преследваха за това. Тези, сегашните евреи и еврейски подлоги преследват за всяка проява на Българщина.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 13 години 3 месеца #46555
Ще поведе ли България европейската революция?

Всички обективни предпоставки са налице

Накъдето и да се обърнеш в Европа, всичко ври и кипи. Това, което пропагандната машина на управляващата финансово-банкерска камарила нарича „криза“, не е просто поредната криза на свободния пазар и капитализма, а последната. Светът на „постоянният растеж“ и „минимум 6% годишно“ се сгромолясва и нищо не може да го спаси. Нито холивудските баданарки, нито деноношното дуднене на превърналите се в Гьобелсова преса световни и национални официозни медии. Краят на света на кредита и лихвата главоломно приближава с края на доларовата епоха и американските самолетоносачи, ракети, безпилотници и специални части разпалващи пожари навсякъде, където могат, само ще отложи катастрофата с месеци или години, но няма да я предотврати.
Поради това, не е изненадващо, че България – най-бедната и изстрадала страна в Европа след 23-годишен грабеж от свои и чужди, достигнал размерите и качеството на национален геноцид – най-вероятно ще се окаже слабото звено, което първо ще изгърми.
Не го казвам аз, казва го агенция Франс прес: „Наблюдава се революционна ситуация. Хората отказват да бъдат управлявани от шепа монополисти и олигарси“. Същото твърди ултрадесният политолог Евгени Дайнов, заявява го бившият червен президент Георги Първанов и човекът от бизнеса, строителният предприемач Петър Буклов пред „Блиц“: „В страната има революционна ситуация, както в 1990 година“.
Аз лично го очаквам с ужас вече двайсет години, наблюдавайки безпардонната манипулация и кръвосмучене на които народът ни е подложен от, и с помощта на шепа, лишени от всичко човешко, тарикати. Тази зима стана вледеняващо ясно, че часът е ударил.
Революционната ситуация е налице. Както казва Уикипедията, управляващите не могат, а подтиснатите не искат да живеят по старому; рязко са изострени всички обичайни нужди и бедствия на угнетените класи; значително се повишава активността на масите и тяхната готовност за самостоятелно революционно действие.
Доста бледичко описание на вулканът който клокочи в момента в България, не намирате ли? Не ви давам повече примери, защото, който е окат вижда, който не е глух чува. Изглежда не вижда и не чува само партокрацията, която в България по същество е и олигархията. Отворете вестник, включете телевизор и на мига ще се убедите, че са кьорави – искат пак със старите мутри да правят парламент, да вдигат тока от юли, да дават 700 милиона за 30-годишни изтребители, да продължавам ли?
Бай Ганьо, Дочоолу, Гочоолу и Данко Хърсъзина си пият шотландската ракия, замезват средиземноморски деликатеси и мъдруват – ще му мине на българина. Минава на махмурлията, а българинът вече няма пари да си купи шльокавица, тъй че няма какво да му мине. И въпреки не, а именно заради придобитото му през безкрайните робски векове търпение, когато гръмне става страшно. Гладът и унижението в еднаква степен са умозрително недостижими, през тях трябва да минеш, да ти залепне корема на гръбнака, да ти се пръскат от ярост вратните жили докато те безчестят, чак тогава ще разбереш.
Затова България ще се взриви от народния гняв съвсем скоро. И никак няма да съм изненадан, ако оттук се подпали и пламне цяла Европа. Балканите ненапразно са схващани винаги като барутното буре на континента. Малко им трябва на гърци, сърби и румънци. Италия, Испания и Португалия и сега пушат със страшна сила. Франция не спира да се тресе.
Китайците имат едно странно на пръв поглед проклятие: „Пожелавам ти да живееш в интересни времена!“ Поврага им на мъдростта, но май натам отива работата…

Източник

преди 13 години 3 месеца #46556
Канатица, имам много добро мнение за теб, ама тая статия ми изглежда малко захаросана и отклоняваща вниманието. Нещата са много по-страшни. Преди много години четох за някакъв концлагер. Там бараки нямало. Хората просто били ограждани с бодлива тел и ги оставяли да се оправят както могат. Ядели корени и треви. Естествено, че повечето от тях умрели. Убийства няма, те просто умирали. Е, как няма да умират при тези условия? Същото е у нас.
Познавам пенсионери, на които им спряха тока, защото не могат да си го плащат. Медицинското обслужване стана недостъпно за нормалния българин. Билки, ще каже някой. да, ама там тънкостите са талкова много, че един непросветен човек непременно ще се обърка. Ненапразно вторият по големина град във Волжска България се наричал Биляр. Това е цяла наука. А ние практически си нямаме професори по нея.
Гладът стана повсеместно явление. Дори, когато успееш да си купиш нещо от магазина, и то не е истинско. Смъртността е ужасяваща. Липсват перспективи, липсва надежда за бъдеще.
Циганизацията върви с бързи темпове. Алчността и наглостта на управниците минаха всички норми. Като прибавим унищожението на българската земя посредством ръсенето от американски самолети, от добива на шистов газ, от ГМО, от умишленото отравяне на питейните води, картината става ужасяваща. Накъде води това?
Ами води до до там да избираме. Или ние тях да убием, или да се оставим да измрем безропотно. Та взрив ще има. Дали обаче те именно това не искат? Дали това не е целта? Да избухне взривът на народното недоволство и тогава да се намесят американските бази, които да доликвидират всичко българско.
Взрив трябва да има. Ние трябва да пометем цялата тая пасмина. Но ще го кажа за хиляден път - трябват ни съюзници. Враговете ни са твърде могъщи и няма да се справим сами. България загива и трябва, длъжни сме да я спасим. Но има една друга България, за която ми писаха, че "тихичко се възражда". Волжска България. Руските евреи по всякакъв начин се стремят да пресекат връзките ни с нашите Волжски братя и това не е случайно. Ако ние възстановим стария си съюз, ако успеем да свържем снопа на Кубрат, ще се превърнем в непобедима сила. Затова който има възможност, нека действа и в тая насока.
Нямаме никакво време. Дните ни изтичат. Българският народ вече се обезкървява. Дръвникът тоя път е невидим, но е съвсем реален. Морят ни с всички възможни средства, а никой от така наречените политици и думичка не казва по въпроса. Значи думата трабва да я кажем Ние.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.