Мисъл-форма

преди 13 години 7 месеца #44911
В хнет и по разни други езотерични сайтове може да прочетем доста по тоя въпрос. Не е моя работа да обяснявам какво е това. Повод за темата ми даде обаче следното;

Че мисъл-формови атаки бяха изпозлвани в продължение на 1 година, в това съм сигурен, дали е било обаче оръжие или са просто група зли хора, не мога да кажа, но атаките бяха отразени. Не съм мислил да им връщам жеста, защото не ми се употребяват психични сили срещу миндили. Тази енергия трябва да се използва за съвсем друго нещо. Тя затова е дадена. Но злите, искат тя да бъде употребена в психична война и да бъде разпиляна. Те не искат друго. Плашат се от концентрирания психичен субстрат на будния българин.

Именно последното изречение за мен е най-важното. Мисъл-форма е много по-финното и приложение на разните там психотронни технологии. На този принцип реално действат и уроките, баенето, магиите. Ако те се използват да навредят на някого, обикновено извършителите са някакви низши същности в астрала, задействани чрез визуализация. От години знаем, че в България върви война. В която злото, използвайки комбинации от подобни техники е взело сериозно надмощие и достига геноцидни мащаби.

Въпросът е от чисто практична страна, какво трябва да правим ние. Именно в последното изречение е казано всичко. Основната ни цел е Отключването на Небето. На каквато и да е цена, защото каквото да платим (най-вече като материални загуби), то ще е по-добро от пълното изтребление. Точно към това трябва да си концентрираме усилията. А именно мисъл-формата. Левски още го е знаел с великото и неясно тогава послание към блъгарете "Времето е в нас и ние сме във времето. То нас обръща и ние него обръщаме"

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 7 месеца #44912
Писали сме го и преди и пак ще го повторим. Битката трябва да е с нестандартни средства. Режима разполага с жандармерия, която последно хвърли срещу децата на град Сопот, разполага с оръжие и психотроника. Но мисъл-формата, това е истинската ни сила. Защото каквато и да използват срещу нас, един събуден българин превъзхожда и най-добрите им вещери и фарисеи. Като психически субстракт, като мисловна енергия и връзка с Бога. Това е нашата сила, светилищата са наши, небесното войнство е също с нас и трябва да използваме тези оръжия. Дадени са ни неслучайно. За някакво обединение на българите е смешно даже да се говори, преди дни млади момчета се изпотрепаха в борисовата градина заради едни ритнитопковци, а режима разполага с 60 000 еничари + редовна чужда армия. С копия в буквалния смисъл като оръжие не разполагаме.

И тук идва мисъл-формата. Идеята. А тя е неунищожима и неподвластна на милиционери и гробари. Сещате ли се коя е най-старателно избягваната Идея в масмедиите на републиката, дори и в уж неконтролирания интернет? Наложено е жестоко информационно затъмнение, защото ги е страх. Току виж мисълта се превърнала във форма. Единствено в този незначителен сайт не се свеним да я извикаме на глас. А тя е една единствена - САРАКТ. След Откриването на небето и края на омразната република с производния му НСР.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.