Хакерска атака или нещо друго?

преди 13 години 7 месеца #44898
За мен нещата стоят по твърде различен начин. Лесно е да се каже: "Ние, "богоизбраните, посветените" знаем как да се предпазим, пък тълпата да духа супата". Да, ама тая "тълпа", тези невежи представляват огромното мнозинство от българския народ. Да, те не знаят, объркани са. Те не знаят, защото не е имало кой да им каже. Не е имало откъде да научат. Просто нужната информация не е стигнала до тях. Някой, който знае да се замисля над собствената си вина?
Лесно е да обърнем високомерно гръб на "незнаещите", на "невежите". Но ние не сме ли част от същия този български народ и те не са ли част от нас? Не сме ли ние едно цяло? И няма ли да сме проклети за вечни времена, ако оставим в беда народа си?
Поне така си мисля. Не натрапвам на никого своето мнение, но държа да го кажа.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 7 месеца #44899
Така си е - много си прав. Обаче аз друго гледам: колкото и пъти да говоря с хората по този въпрос, а по едно време много ме вълнуваше това - и ме гледат като че ли съм от гората!
Те за химическите следи - дето ги гледат черно на бяло се правят на ударени, камоли за тая психотроника. И до там ще стигнат - това са изводи до които сам човек трябва да стигне чрез опита си.
Не може да бъде спасен някой който не иска да се спаси.
Не може никому да натрапиш помощ, ако не я поиска.
Освен това аз не мисля че съм по-богоизбран от редовия българин. В една и съща тиня газиме, от една и съща светлина сме слезли, така че..

преди 13 години 7 месеца #44902
Нужната информация не е стигнала до хората защото някой е попречил. Невероятна цензура е наложена, за да може някой да ръшне спокойно из България и да върши пъкленото си дело.

преди 13 години 7 месеца #44913
Да си дойдем на думата. Кой, защо и как?
По неофициална информация, изтекла от средите на самата ДАНС, този зловещ експеримент е под пряката протекция на министър-председателя Бойко Борисов, който дори заявил, че „тази апаратура ще бъде използвана срещу най-упоритите противници на ГЕРБ "
Проф.Василев - жертва на психотроника

преди 13 години 7 месеца #44915

anti666 писа: Да си дойдем на думата. Кой, защо и как?
По неофициална информация, изтекла от средите на самата ДАНС, този зловещ експеримент е под пряката протекция на министър-председателя Бойко Борисов, който дори заявил, че „тази апаратура ще бъде използвана срещу най-упоритите противници на ГЕРБ "
Проф.Василев - жертва на психотроника

Много любопитна информация. За Боклук Бойко е ясно. Тоя безскрупулен тип е готов на всичко, само за да се задържи във властта. Ами останалите партии? Ами тези, които твърдят, че са му противници и дори непримирими врагове? Как да обясним тяхното мълчание?
Според мен отговорът е еднозначен. Те уж се състезават помежду си, но всъщност всичките са състезателни коне от една и съща конюшня. Свине от една и съща кочина. Когото и от тях да изберем, ние избираме все слуга на един и същи потивочовешки Господар. Никой от тази сган не заслужава нашето доверие. Доверието към когото и да било от тях означава смърт за нас и за децата ни.

преди 13 години 7 месеца #44966
Да, може да се помисли че блокирването е отъ невременното заплащане на сйта. Замзване е това и онея ми мазни плъховве се скриха подъ замаската. Кво да кажемъ за фейса, че за него нали не взиматъ такса. Ох, леле... на 23ти и 24 въ фейса, яко блокирване и изхвърляне на коментари, кога доиде речъ за психотронните. Мигновенно стана, на секундата какъ се разписахме. Това означва че за всеки неудобенъ на системата човекъ е платено поне на двама доносници, които на смени работят денонощно. Кога ви се изгуби темата за псиубийците опитахъ се да я публикувамъ въ фейса, че частъ отъ нея бяхъ записала. Но страницата ми ако азъ си я виждамъ, не се отваряла ми съобщиха. Даже възможно е и тези последните ми коментари, които качихъ относно психотронното да са невидими за останалите. Питахъ: Виждате ли ги? - Никой не ми отговаря. Отъ сетне коментарите ми биватъ изплюти отъ фейсъ системата.
Че атаката бе и у дома. Не знамъ източника духъ ли е или зомбирана нечиста плътъ действаща чрезъ пъклената си техника, но фактъ е. Леко ми се разбърника мозъка, но противодействахъ. Майка ми е човекъ добъръ ненавикналъ на бой, но нея нощь 23 срещу 24-ти бе атакувано и активирано слабото й място (страхъ и контролъ над 40 годишното си детете) и тя катъ ме видя че бодувамъ нощьта, налита да ме удря по главата и да блъска клавиетурата. Следствие което се разконцентрирахъ и не можахъ да пейстна и съхраня цялата ви тема. Но слава Богу възсатановили сте я. Сега следъ като изявихме съмнение че умишлено хакерско нашествие е, за да замажатъ положението и да се потулятъ плъховете му съ плъхове, темата няма да я изтриятъ веднага.

преди 13 години 7 месеца #44967
Да добавя. На 23ти срещу 24 бе блокирана темата "Отново за пси-убийците" непосредственно следъ като биде споделена въ фейса. Да темата изчезна, но сайта не. Което означава, че самата тема си е атакувана. Въ последствие катъ изявихме съмнение че е умишлена атака, тя темата бе отблокирана за малко време, колкото да се разсеятъ съмненията. На сутрината не можахъ да я отворя.

преди 13 години 7 месеца #44972
Темата наистина е опасна. Няколко души са на меиние, че именно тя тя е причина за спиране на сайтовете ми. Йордан - дупе да му е яко. Ще го атакуват и дано момчето удържи. А дано! С него съм, доколко ми позволяват силите. Йордан поне позволи в тоя сайт да се заговори за психотрониката. Сега мен ме боли, гърдите. Не мога да се храня. Това е следствие от психотронните атаки. Друго да успяха, но на физическо ниво ме удариха. Само залък да греглътна и почти превътам от болки. А лечение не мога да си позволя, щот сме демокрация.

преди 13 години 7 месеца #44976
Точно така е! Сайтовете ги спряха заради тази тема. За нея не е позволено да се говори. Почне ли да се говори, се появяват едни боклуци, слуги на по - големи боклуци, които пречат да се каже истината. Истината, че в България се убиват хора с психотроника. Жертвите със сигурност са хиляди макар че, няма как да го докажем черно на бяло, но статистиката, която се изнася официално и на която по принцип не можем да имаме доверие сочи, че за последните 10 години в България са се самоубили около 12 000 души. Моето скромно мнение е, че само една нищожна част от тях са истински самоубийци. На останалите им е помогнато, без съмнение. Значи, поне няколко души на ден си отиват от този свят и причините са в психотрониката - основно. Нормалните хора излизат всеки ден, за да се трудят и боклуците също правят така, само че, за да убиват невинни хора. Ръцете са им оцапани толкова много с българска кръв, че не знам какво наказание е необходимо, за да си платят. Лошото е, че този уникален сайт на българщината е в опасност заради тази тема. Не казвам, че е по - важен от живота на хората, но сам по себе си е важен и боклуците няма да се поколебаят, за да го ликвидират.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.