Хакерска атака или нещо друго?
Лесно е да обърнем високомерно гръб на "незнаещите", на "невежите". Но ние не сме ли част от същия този български народ и те не са ли част от нас? Не сме ли ние едно цяло? И няма ли да сме проклети за вечни времена, ако оставим в беда народа си?
Поне така си мисля. Не натрапвам на никого своето мнение, но държа да го кажа.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Те за химическите следи - дето ги гледат черно на бяло се правят на ударени, камоли за тая психотроника. И до там ще стигнат - това са изводи до които сам човек трябва да стигне чрез опита си.
Не може да бъде спасен някой който не иска да се спаси.
Не може никому да натрапиш помощ, ако не я поиска.
Освен това аз не мисля че съм по-богоизбран от редовия българин. В една и съща тиня газиме, от една и съща светлина сме слезли, така че..
По неофициална информация, изтекла от средите на самата ДАНС, този зловещ експеримент е под пряката протекция на министър-председателя Бойко Борисов, който дори заявил, че „тази апаратура ще бъде използвана срещу най-упоритите противници на ГЕРБ "
Проф.Василев - жертва на психотроника
Много любопитна информация. За Боклук Бойко е ясно. Тоя безскрупулен тип е готов на всичко, само за да се задържи във властта. Ами останалите партии? Ами тези, които твърдят, че са му противници и дори непримирими врагове? Как да обясним тяхното мълчание?anti666 писа: Да си дойдем на думата. Кой, защо и как?
По неофициална информация, изтекла от средите на самата ДАНС, този зловещ експеримент е под пряката протекция на министър-председателя Бойко Борисов, който дори заявил, че „тази апаратура ще бъде използвана срещу най-упоритите противници на ГЕРБ "
Проф.Василев - жертва на психотроника
Според мен отговорът е еднозначен. Те уж се състезават помежду си, но всъщност всичките са състезателни коне от една и съща конюшня. Свине от една и съща кочина. Когото и от тях да изберем, ние избираме все слуга на един и същи потивочовешки Господар. Никой от тази сган не заслужава нашето доверие. Доверието към когото и да било от тях означава смърт за нас и за децата ни.
Че атаката бе и у дома. Не знамъ източника духъ ли е или зомбирана нечиста плътъ действаща чрезъ пъклената си техника, но фактъ е. Леко ми се разбърника мозъка, но противодействахъ. Майка ми е човекъ добъръ ненавикналъ на бой, но нея нощь 23 срещу 24-ти бе атакувано и активирано слабото й място (страхъ и контролъ над 40 годишното си детете) и тя катъ ме видя че бодувамъ нощьта, налита да ме удря по главата и да блъска клавиетурата. Следствие което се разконцентрирахъ и не можахъ да пейстна и съхраня цялата ви тема. Но слава Богу възсатановили сте я. Сега следъ като изявихме съмнение че умишлено хакерско нашествие е, за да замажатъ положението и да се потулятъ плъховете му съ плъхове, темата няма да я изтриятъ веднага.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.