Хакерска атака или нещо друго?
Някой обаче е засегнат. Някой е уплашен и се опитва да пречи. Каквото мога, ще ви съдействам. Имам и нещо конкретно, една прелюбопитна информация. Но засега предпочитам да не я изнасям пред всички. Йордане, ако искаш, пиши ми на лични. Ще ти пратя нещо за размисъл.
И за да няма спекулации къде съм бил вчера. Вярвам, че човекът до мен няма нужда от специално представяне.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
"Ти пускаш тема, а аз изобщо не мога да влезна. Значи остава варианта с хакерска атака."
Няма да е зле да се стигне до източника на атаката Както и на причините за нея. Моето предложение е да трупаме факти, а после да ги подложим на внимателен анализ. Едното отразяване и нормализация на нещата не е достатъчно.
bgwhois.com/?query=voininatangra.org
Проблемите обаче си остават, което е класическа атака. Като се актуализира сайта, след няколко часа отново е ударен. Ще видим какво могат да направят от хоста. Едва ли Йордан може да направи нещо повече, а и като гледам май и той си има проблеми с едни нощни вампири, дето излъчват 18 херца психотроника. Точно това си споделихме с Елтимир, атаките са повсевместни и нещо уродите за озверели тотално.
Не, проблеми нямам аз. Твърде близо съм до Небето, за да имам проблемите на градаanti666 писа: Доколкото е ясно, това са dns атаки. Проблемите започнаха от 23-и, когато изтече абонамента за домейна. Сега гледам, че е подновен до 2014
bgwhois.com/?query=voininatangra.org
Проблемите обаче си остават, което е класическа атака. Като се актуализира сайта, след няколко часа отново е ударен. Ще видим какво могат да направят от хоста. Едва ли Йордан може да направи нещо повече, а и като гледам май и той си има проблеми с едни нощни вампири, дето излъчват 18 херца психотроника. Точно това си споделихме с Елтимир, атаките са повсевместни и нещо уродите за озверели тотално.
Затова съвсем нормално за неплащане е спрян домейна и от там връзката с казахския сървър. Иначе физически сайта си е бил винаги там, но нейм сървърите спират да обработват заявки за " www.voininatangra.org" и да препращат посетителите на сайта другъде.
Е същия ден до обяд вече бях платил домейна. По принцип срока за пущане на домейн( актуализацията на нейм сървърите ) става веднъж в денонощието.
Та за догодина преди тази дата пак трябва да се плати.
Да не забравите да ми напомните!
"Гришата ми писа това:
"А кравата се оправи. Само си куца със заден крак, както преди, но и това предполагам ще мине."
Моят човек обаче продължава да не може да влиза в сайта. Успял да влезе само с прокси. Това едва ли е от неплатен домейн."
Натискам да го изпратя и ми излиза това:
"Станала е следната грешка:
Папките за лични съобщения на този потребител са пълни и той не може да получава нови съобщения. "
Той си знае кой е, а информацията нито е тайна, нито е срамна и с чиста съвест мога да я пусна и тук.
За кравата. Вчера заварихме неприятна ситуация. Една от кравите на Григор Симов беше получила някакво увреждане на задните крака и бе паднала в калта. С голям зор успяхме да я извлечем и да я закараме под навеса на сухо. Гришата беше много притеснен. Искрено се радвам, че животинчето е почнало да се оправя.
Иначе външен признак за промени в работата на излъчвателите може да са например аномалии в сигнала или разреждането на батерията на мобилните телефони. Като си го заредил, ако пада батерията по-бавно от нормалното или по-бързо, значи нещо пипат.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.