Не го убиха. Язък!

преди 13 години 7 месеца #44849
Опитаха да убият Доган
Неизвестен нападна с пистолет лидера на ДСП Ахмед Доган по време на речта му на Осмата национална конференция на партията.

По средата на доклада му, докато Доган критикуваше настоящите политики на Европейския съюз и на управляващите на България, човек от публиката скочи и се затича към ДПС лидера с пистолет, насочен срещу него.
Неизвестният се качи на трибуната и преди да успее да стреля, част от делагатите успяха да го настигант, спрат и с юмруци да го съборят на пода.

Лидерът на ДПС не е ранен.

Десетки привърженици на партията веднага скочиха от местата си и се нахвърлиха с ритници върху извършителя на покушението.
Няколко минути охраната не можа да ги разтърве и нападателят бе пребит публично пред стотиците делегати на партията от цялата страна. По подиума останаха разкъсани части от дрехите му.

След инцидента бе обявена 30 минутна почивка.

Междувременно се разбра, че нападателят е имал бадж с пропуск за конференцията, като не е ясно как е успял да мине въоръжен през охраната и скенерите. Не е ясно дали самият той е бил делегат.

Не можаха да убият Ахмед Доган. Ако бяха успели, сега щяхме да казваме, че Осама бил Гладен, а пък Ахмед бил Сдуан. Жалко. Ама то никога не е късно. А текстът горе е официалната новина.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 7 месеца #44850
Цитат:

"Разсъблякоха и пребиха човека, който опря пищов в главата на Доган
Нападателят бе изведен в кръв от зала 8 на НДК
Охранителите на Доган пребиха нападателя му с юмруци и ритници в главата. Пред камерите, човекът, който опря пистолет в челото на лидера на ДПС беше ритан, удрян и разсъблечен.Анентаторът беше изведен от залата с блъскане и удари и облян в кръв. Малко преди това, от залата беше изведен и Доган.
Лютфи Местан обяви 30-минутна почивка и успокои залата, че лидерът на ДПС не е ранен. /БЛИЦ"

Сега въпросът какво са направили манафите на манафа, след като са го разсъблекли.

преди 13 години 7 месеца #44851
Казват, че било провал за НСО Язък за провала. Ама за провала на пишман убиеца. Язък за провала му, верно! Ако беше успел тоя манаф смотан, сега нямаше да говорят, че Осама бил Гладен, а че Ахмед бил Сдуан.
Дали е било постановка не ме интересува. По-скоро се питам какво са направили манафите на младия манафин, след като са го разсъблекли.

преди 13 години 7 месеца #44852
Абе, тоя ненормален ли е? Прочетете какви ги плеще поганьеца гаден:

"Местан: Истинският поръчител е езикът на омразата
Прескочиха се всякакви граници. От името на ДПС категорично заявяваме, че не знаем кой е физическият поръчител на това покушение, но няма никакво съмнение, че истинският поръчител на това покушение е именно езикът на омразата.

На конфронтацията, на анти ДПС агресията в българското общество. Това заяви от трибуната на Осмата конференция на ДПС, около час след атентата срещу Ахмед Доган зам.-председателят на ДПС Лютви Местан, предаде репортер на БГНЕС."

Значи някакъв турски манаф се опитва да застреля друг турски манаф, а пак ние, българите сме му виновни. Впрочем тоя същия съм го хващал за яката в Народното събрание. Причината е, че през 1999 година ми поиска "Най-строга присъда!" Тошо Пейков ме покани тогава в Парламента, предната вечер се бях върнал от Париж. Хубаво, ама преди да отида до Тошо, пих някоя и друга бира в клуба на БНРП. И като го видях тоя, издивях. Даже охраната не посмя да викне. Беше голям цирк, помня го като днес.

преди 13 години 7 месеца #44853
На тая снимка Ахмед Сдуан много ми напомня на Тодор Живков вечерта на 10 ноември 1989 година. Гледах го по телевизията.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 13 години 7 месеца #44858
За мен това е постановка. Чия и с каква цел - тепърва ще се разсъждава. Защо е постановка ли? Ако искам да застрелям някого ще го прострелям от 2-3 метра, а не от 42 см, така че той да се опита да се защити. Вариантите засега са няколко - сплотявне на редиците на мюслитата преди изборите; затягане на мерките по охрана на народните "любимци"; хляб и зрелища за пролетариата. Такива като тоя резнат папур, ако искат да ги отсрелят ги отстрелват и без маскарадни игри по време на симпозиуми.

преди 13 години 7 месеца #44859
За мен също е постановка, но използвам случая да поорезиля малко джагалите. Иначе готино ли се е получило като текст? Нападките само ги сплотяват, наистина. Ама като почнеш да им се подиграваш, те от своя страна почват да се джафкат помежду си. Просто искам да използвам случая.

преди 13 години 7 месеца #44860
Атентаторът много се чудел защо му е засякъл пистолетът. Патроните били съвсем изправни. Преди да тръгне да убива Ахмед Поган, той пробвал всеки един от тях. И всички те стреляли прекрасно. А пистолетът бил съвсем нов и напълно изправен. Чудна работа, наистина. Аз също се чудя и не знам какво да мисля.

преди 13 години 7 месеца #44861
Едно добро мнение от Агенция БЛИЦ:
Седем аргумента, че атентатът е инсцениран
Доган реагира като служител на баретите, на мен ми прилича на театър, твърди Георги Кадиев
ившият кандидат-президент и настоящ червен общинар Георги Кадиев хвърли бомбата, че атентатът срещу Ахмед Доган е инсценирана постановка. Ето какво написа преди броени минути Кадиев на стената си във Фейсбук:

„Моята интерпретация за опита за покушение над Доган:

1. Нападателят е с пропуск за конференцията
2. ДПС отказват охрана от НСО /да не попречат/
3. Отказват и скенери за оръжие /защо?/
4. Оръжието е газово /да не вземе да го гръмне наистина/
5. Нападателят бил с психични проблеми /кога свариха да го разберат/
6. Доган реагира като служител на баретите /вместо нормалната реакция на шок и парализа/
7. Нападателят е от отцепническа на ДПС партия /колко удобно/
На мен ми прилича на театър. Цел: сплотяване на ДПС и разправа с отцепници от сорта на Касим Дал и Осман Октай.
Поправете ме, ако греша”.

преди 13 години 7 месеца #44862
не знам, но на мен ми направи силно впечатление, синьо-белия контраст по-стените на залата, на които пише ДПС.. На бяла стена, със сини букви забележете!... Въобще, вгледайте се в цветовете по-стените - бели стени, със сини букви, досущ като цветовете на изсраелското знаме... Ако ДПС беше наистина турска партия, по-стените в залата щяха да се веят навсякъде турски знамена, само че такива не се веяха... аз забелязах само синьо-белия цвят - цвета на демокрацията...
От колко време бая, че ДПС не е турска партия, а еврейска. Само, че горките редови членове не могат да го разберат това, и продължават да вярват сляпо, че партията им е турска, защото няма на какво друго да вярват... Също както и редовите комунисти вярваха цял живот, че партията им е комунистическа, а накрая се оказа, че е еврейска - нима бъркам...
От колко време бая, че зад всичките тея турски компании, дето изкупиха българска земя, стоят еврейски капитали... Че ДПС е създадено (от евреите) точно, за да отклонява вниманието на българите от истинските им душмани - евреите... Че Атака, лаейки срещу ДПС, е съучастник в това отклоняване на вниманието...
А междудругото, същите тези цветове, можете да ги наблюдавате и на полицейските ни патрулки... Бели на цвят, със две сини ленти, между които се мъдри надписа POLICE, макар, че по-правилно би било вместо надписа POLICE, да има една шестоъгълна звезда на Давид (също синя), та поне ясно да разбираме кой ни гони когато съгрешаваме...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.